שלום שלום לכולם..

אבשלו

New member
נו את יודעת ../images/Emo9.gif

בעלאה באוב, איך להרוג כמה שיותר אנשים, איך מורידים כתמי דם מהבגדים והחרב, כאלו את יודעת
(אופס שוב התבלבלתי עם פורום 666" וישומים שונים") ועכשיו ברציונת מדסקסים כל מה שרוצים לגבי אומנות הלחימה וכל מה שקשור אליה (כלומר בערך הכול) החל מפילוסופיה ואסטרטגיה וכלה במה עושים נגד בעיטה x y z, ואיך להתאמן יותר טוב: כמו שאמרתי מקודם הכל. כל מה שאת מרגישה שאת רוצה להגיד לספר, לדבר לשאול להתייעץ, בקשר למה שאת לומדת ובכלל בכל מה שאת רואה קשור לאומנות הלחימה שלך (אבשלום ששואל את עצמו אם הודעות ארוכות מעין אלו יסמנו באופן סופי את השתלטות הפורום על חייו)

dead-men

New member
אני גם נציג ללחימה משולבת

אני פשוט לא עונה על שאלות כי אני רואה שאתם עושים עבודה מצוינת וגם בגלל שאני לא ממש יודע על אומניות אחרות

אבשלו

New member
מה אתה שעות גמישות??

הבנתי באמת התפלאתי איך אנשים עובדים שאינם בחופש מאולץ יכולים לעשות דבר כזה

היי אני בן 15 ואני חבר פורום!!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

אמיר לא היית מדוייק בדברייך כשאמרת שיש פה חאד בן 16, אני בן 15, אל תשכח גם להזכיר את עידו הלוחם.... שלך עידו הלוחם

נכון, איך שכחתי!!!!!! ../images/Emo9.gif

אז תזהרו כי אם תעצבנו אותי אני יעשה לכם את התרגיל הבא: @@@###$$%^^&**)&^%%$#@# נכון מפחיד??????
אז להזכירכם, להתנהג לעידו הלוחם בנימוס, כי אם לא תצטרכו פשוט להיזהר מהתרגיל הנ"ל..... סתםםםםםםםםם אני בחיים לא משתמש במה שאני לומד אלא במקרה חירום...... שלכם, עידו הלוחם

דרררך אגב ..

הפגישת פורום שלכם התקיימה כבר? ועוד משהו, אמרתם שיש כאן דתיים , היכן ומי? (גם אני דתייה) ואל.

amir_aikido

New member
רגע אז אולי תוכלי לעזור ל- DTK

את מכירה מקום בו יש אימון רק לבחורות (באיזור המרכז)?

הוי לא..

אני גם מחפשת! אבל בסך הכל דיברתי עם המאמן שלי, ואם נפרסם מודעות וכו´ (היא מוזמנת לעזור) יתכן שתיפתח קבוצה כזאתי . טוב לדעת שמישהי מחפשת שתיצור איתי קשר באייסיקיו-51118582 ואל.

אני אעביר את המסר לדנה...

וכמובן... ברוכה הבאה! אריאל... רב הפורום... למה? כי אני גם ככה רב עם כולם!

amir_aikido

New member
אריאל באותו נושא

צור איתי קשר לדוא"ל, אני רוצה להעביר מסר שמסגרת הפורום לא בשבילו. אמיר א

למעלה