שלום שלום לכולם!

chen2408

New member
שלום שלום לכולם!

חזרתי הביתה. אין כמו הבית... השבוע היה ארוך מאוד אבל מהנה... קבלו ציטוט של הפ"פ (הפוסטמה הפלוגתית) : "כמו שאדם נתן לחווה את התפוז אני אתן לך ארגז של תפוזים!" אז יאללה אנשים, ספרו לי מה הפסדתי!

chen2408

New member
אוף! זה לא פייר!!!!

למה לא מתחשבים בחיילים? הדג נחש - אני יודעת שאתם קוראים את זה! תתחשבו גם בנו - בחיילים. שיכולים לבוא להופעות רק בסופי שבוע. אני מחודש הבא תקועה בעזה, במהלך השבוע אני לא יכולה לצאת, אז לפחות תעשו הופעות בסופי שבוע, כדי שגם אנחנו נהנה. עכשיו אני צריכה לחכות עד ה18 בפברואר כדי לראות הופעה, ובטח אני אסגור שבת... את האתר החדש ראיתי, חמוד ביותר! :))

FunkyGiraffe

New member
תלחצי עכשיו על התפוז ON למעלה

יא יא מחובר שם ואפשר לשלוח לו הודעות!!! רק שהוא לא עונה

chen2408

New member
עזוב, אין לי כח לזה והמחשב שלי עושה

בעיות... אני מקווה שהוא קורא את זה ושהם יוכלו להתחשב גם בחיילים שלא חוזרים כל יום הביתה, ושהשירות שלהם הוא לא בקרייה. יש כאלה שיושבים גם בעזה ורמאללה ורוצים הופעות של הדג נחש. אז תתחשבו גם בנו קצת... עכשיו אני צריכה לחכות לפברואר כדי שאני אולי אוכל לראות הופעה... חבל, הם מפסידים ככה קהל... וחוץ מזה - אני רוצה כבר הופעה!!!!!!!!!!!!!

טיפקסית

New member
חן זה יהיה בסיידר

תהיה גם הופעה חגיגית במרץ במרכז הירידים תחזיקי אצבעות שתוכלי להיות שם חוץ מזה יאיא הוא המר חבר שלנו "בדרך למר חבר בקיוסק עוצר"

chen2408

New member
חחחח סתם הייתי עצבנית כי אמא

משגעת אותי להוציא את הסל כביסה... ואני מתה מעייפות... הייתי חולה כמעט כל השבוע, שכבתי באוהל בטן-גב, עם כאבי רגליים... התעלפתי... עזבי, שבוע קשה עבר עליי, אבל עכשיו הגיע הזמן לצבור כוחות מחודשים לשבוע הבא :) מה שלומך?

תרגישי טוב מותק

בשביל שלומי ...

הם דווקא כן מתחשבים בחיילים ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מחר!!!! בירושלים ברמת רחל!! הופעה פרטית לחיילים יש מצב אני יצליח להכנס עם קצת עזרה מחברי הטובים. . . .. . . . . . . . קיצר אם תיהיי קרובה אני יתן לך עוד פרטים =)

chen2408

New member
../images/Emo7.gif באמת?

איזה חמודים... כל הכבוד! אני פשוט אומרת שצריך יותר הופעות בסופי שבוע, כדי שגם החיילים יוכלו לבוא, וגם לתלמידים זה יותר נוח, לא? ואיזה מבאס... מה לי ולרמת רחל? :(

chen2408

New member
מפרדס חנה... מה יש? אם מאיר אריאל

ושלום חנוך התחילו את דרכם פה בפרדס חנה, אז גם הדג נחש יכולים לבוא להופיע פה באזור... אאממ... רמז... :))

חחחחחח נכון נכון יש בזה משו

אבל הם בכל זאת מתחשבים בחיילים אז ב'קשה ממך לא לזלזל..

lady mika

New member
הממ

האתר ממש ממש עלוב לדעתי לא? אין בו כלוםםםםםםםםם כמו כן, יש לך מושג מתי יש הופעות בחיפה? אהה, ושלום לחברי הפורום... אני מיכל ואני מניחה שאני בטח קשישה פה (בת 20) ואני מאוד אוהבת את הדג נחש...

chen2408

New member
הוא לא עלוב, הוא פשוט מאוד התחלתי

כזה... צריך להוסיף לו עוד דברים... חחחחחח נגעת בנקודה רגישה... יש מישהי בת 21 והיא מרגישה קשישה... בכל אופן, יש פה מכ-ל הגילאים :) ברוכה הבאה לפורום! את בצבא?

למעלה