שלום שלום לכולם!

Skyller

New member
שלום שלום לכולם!

מעריצה חדשה...! מישהו המליץ לי על הפרק My musical ואחרי שראיתי אותו (והורדתי כמובן את כל השירים, עכשיו אני יודעת אותם בע"פ...) החלטתי לראות את כל הסדרה- וממש אהבתי! (כמובן שד"א קוקס הכי מגניב שם, אחריו סלחו לי אך ג'ורדן... אבל אני מתה על כולם)

Roncha87

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ספרי קצת על עצמך..[שם יכול להיות נחמד
]

steelwater

New member
ברוכה הבאה!

פרק המחזמר האו פשוט גאוני! ספרי לנו קצת על עצמך.

Ch3nf3l

New member
ברוכה הבאה!!!

וקטע מצחיק, הרגע נזכרתי שהיית בקומונה של האוס עוד לפני שהיה לה פורום, נכון? ונראה לי שיש לי אותך במסנג'ר ואת אף פעם לא מתחברת. בכל מקרה, סקראבס בחירה נבונה.

Skyller

New member
וואו, איזה חמימים אתם...!

זאת מחמאה, כמובן. התכוונתי שאתם ישר מקבלים אותי בידיים פתוחות לפורום (דמעות בעיניי)! כן, הייתי בקומונה של האוס- ואין לי מסנג'ר, אולי בגלל זה אני לא מתחברת... שונאת את הדברים האלו. בד"כ אני ממש לא אוהבת סדרות רופאים, אבל את האוס ואת סקראבס אני כן אוהבת... שמי מיקה, אני חיילת כרגע... יש לי אובססיה למחזות זמר (לכן המליצו לי על My musical מן הסתם) וחוש הומור ציני והזוי (לאנשים יש לעיתים נטייה טיפה להעלב- הכול בחיבה, אני פשוט סרקסטית בטירוף) ו... אני מטורפת על מונטי פייטון. אין קשר לכלום אבל זה חלק מ"לספר על עצמי". בינתיים אני בעונה הרביעית של סקראבס. אני שמחה שנגמר הקטע עם המתח המיני בין ג'יידי לאליוט- או יכול להיות שהוא יחזור?? הם מגניבים יותר בתור best buddies (בלי להעליב את טרק כמובן).

hodown

New member
ברוכונת ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני חיה. בת כמה את? אם מותר לשאול כמובן...

למעלה