שלום שלום ושלום

Yaniv-DC

New member
שלום שלום ושלום

כן, כן, אני יודע שכבר זמן לא מועט השם שלי מתנוסס שם במעלה הפורום, אך חוץ מהתואר "מנהל" לא ממש תיפקדתי ככזה, אפילו לא ככותב. יש לי היסטוריה עשירה בת כשלוש שנים וחצי כמנהל פורומים בתפוז. ניהלתי את פורום ישראלים בחו"ל ההומה, ניהלתי את פורום טלוויזיה לפני שהגיל הממוצע בו ירד לאיזור ה-12 והיה הומה, הקמתי את פורום אירוויזיון הראשון בארץ, הרבה לפני שנענע ולמה נט החליטו לפתוח פורום, וגם הפורום ההוא המה. ואז באתי לאפרת, שבעבר היתה מנהלת המנהלים בתפוז עם הרעיון לפתוח פורום לגאים בחו"ל. ובפעם הראשונה מצאתי את עצמי בפורום שאינו הומה. היו כאלה שניסו ואני עדיין רואה את הודעותיהם פה (רו, עודד, רונן, איתי), אבל לי היה פתאום מוזר לנהל פורום קטן, וראיתי את זה כסוג של כישלון שלי. אחר כך, כשהחלטתי לצאת מהדרמה (הומו? דרמה??) נפלו עלי כל מיני דברים אישיים, חלקם טובים וחלקם פחות, שמנעו ממני להקדיש קמצוץ תשומת לב לפורום. לפני כחודש ביקשתי לרדת מניהול הפורום. בעקבות שינויים מבניים ופרסונליים בתפוז, לקח קצת זמן עד שקיבלתי תגובה, בינתיים גם עברתי פה על הפורום וניסיתי לשכנע את עצמי... אולי בכל זאת כדאי לנסות שוב? אבל נראה לי קצת מגוחך אחרי חודשיים כמעט ללא כתיבה בכלל פה, לבוא ולהגיד טוב חבר'ה, הנה חזרתי, סליחה על ההעלמות, ממצב? אז כל הדברים הטובים ממשיכים להיות טובים, כל הדברים הלא טובים הסתדרו ומה שלא הסתדר, יסתדר עד ה-15 באוקטובר
עשו חייל ורק אושר, יניב

eig

New member
נו...ו....

הבנתי את כל הבלבול וההתלבטויות שהיו ויש לך, אבל לא ממש הבנתי עם אתה סגור על החלטה כלשהי ? אתה נשאר? אתה הולך? אתה סגור על עצמך? בכל אופן, אם לא החלטת אז נחליט בשבילך...יאללה תתחיל לעבוד :) בהצלחה וברוך שובך,

Yaniv-DC

New member
האמת שמרוב בילבול שכחתי

את השורה התחתונה... אבל אני מניח שזה כבר ברור

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ליניב על הקמתו וניהולו של הפורום ומאחלים לו המון הצלחה בהמשך

odedee

New member
נראה שזה מה שתפוז רוצים

כי הם כבר הסירו אותו מרשימת הפורומים וגם מהבאנר של שרשרת פורומי חו"ל.

eig

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif

Joni M

New member
חבל...אז לאן הלאה? ../images/Emo15.gif

עוד פעם עוברים פורום.... רק בגלל שאנחנו לא ממלאים את דפי הפורום הזה יום ולילה בשטויות חסרות משמעות אז סוגרים אותנו? הכמות, ולא האיכות, זה מה שמשנה להם הא? טוב, אז מה עכשיו? ישראלים בח"ול?

אבא גאה

New member
אם יש מישהו שמעוניין לנהל

את הפורום הזה ולהשאירו פתוח נסו אולי לפנות להנהלת תפוז (אוכל לעזור כמנהל פורום אחר) יש מתנדבים?

ronnl

New member
אני הרגע שלחתי את הצעתי להתנדב

ולנהל את הפורום !!! אני מחכה לתשובה ונראה להיכן זה יגיע אם זה יצא לפועל ותפוז ייתן לי לנסות להרים את הפורום , אנסה לעשות את המיטב בשביל הפורום ולא אתן להיסטורייה לחזור על עצמה אני חושב שזה מגיע לכולנו! רק שהפעם נהיה חייבים להשקיע ולא לעבור אלא להשאר ולהמשיך לכתוב ולנסות להרים את הפורום ולהפוך אותו לפורום תוסס לא פחות מפורומים אחרים מה אתם/ן אומרים/רות? ??

ro99

New member
מה זה מצריך?

זאת אומרת: השקעת זמן, מומחיות וידע?

אבא גאה

New member
בעיקר זמן

אתה אמור להיכנס לפורום לפחות פעמיים ביום - ואם אפשר יותר, יותר טוב. לראות שהפורום מנהל, להעלות נושאים לדיונים, לעשות סקרים, לסדר את הגלריות, לחסום משתוללים, לשרשר שירשורים וכאלו. אבל הכי הרבה זה להיות פעיל בפורום.

ronnl

New member
וזה רק עצוב

שתומר לא עשה את זה וכך גם לא יניב זה חוסר אחריות וחבל שאף אחד לא עשה עם זה כלום עד עכשיו

ro99

New member
רון, לא יפה לשפוט כך אנשים

כל אחד עושה כפי יכלתו ואנחנו לא יודעים את כל פרטי הפרטים והסיבות שמניעות את מעשיהם. את תומר אני דוקא כן מכירה טוב מאוד וזה לא הוגן להגיד עליו כזה דבר כי זה בדיוק ההיפך מהמציאות.

ro99

New member
אולי אפשר לעשות אגודה?

כי לי אישית זה יותר מידי. אין לי מספיק זמן לזה באופן קבוע. אני משתדלת כמה שיותר להתחיל דיונים ועוד ולהשתתף כמה שיותר. זה אפשרי גם באופן חלקי לעשות פעולות יותר מנהליות, אבל אני עצמאית ולפעמים מאוד עסוקה כך שאני לא יכולה להתחייב לעשות יותר מידי. בשיתוף פעולה עם אחרים יתכן שאוכל לעשות את שלי באופן חלקי.

אבא גאה

New member
אני לא יכול, אני מנהל את פורום

"הורות הומולסבית" וגם זה קצת יותר מידי לעיתים....

eig

New member
גם אני פה משמיע קול קוקוריקו תרנגול

טוב נשמע כאילו יש פה גרעין שרוצה ומעוניין בפורום, ואם מנהלי הפורום קוראים את זה ברגעים אילו אז לעניות דעתי מה שיותר חשוב בשלב ראשון ממנהל פורום זה אנשים שרוצים להיות פעילים בו, והנה כנראה שיש. אז המטלה הראשונה הושלמה. עכשיו לעניין מנהל הפורום....אממ...הוא יצמח מהשטח עם הזמן כמו בכל קיבוץ עולה מישהו להיות המזכיר (זה כשמתחיל להיות כסף בקופה ומישהו רוצה לחמוד אותו :) ) אז לא לדאוג גם זה יצמח בנתיים כולנו יחד וכל אחד לחוד נפעיל את הפורום ונפטפט. אני חושב שכולם באותו מצב שיש הרבה רצון ופחד להתחייב זה לגמרי מובן גם אני באותו מצב, אבל זה אומר שמישהו יהיה פה כל הזמן. מקסימום על לוח המודעות בכניסה לחדר האוכל נציב רשימה וכל אחד לפי הסדר יעלה נושא לדיון ויהיה אחראי על הנושא הספציפי שלו. יש כל מניי דרכים איך לשמור על הגחלת רק צריך רצון. אז למי יש רצון שירים יד

למעלה