שלום שוב

88אני88

New member
שלום שוב

ובכן... אני והחבר שלי החלטנו שהגיע הזמן... טוב... לאבד את הבתולין... אבל.. נתקלנו בבעיות לא צפויות. הסתבר שאו שאנחנו ממש מטומטמים או שזה לא קל כמו שחשבנו. היו ניסיונות מרובים למצוא זוית שבה זה ייכנס איכשהו :S ונוח או נעים לא היה פה לאף אחד משנינו... בעייה נוספת היא שהוא כנראה לא ממש לבש טוב את הקונדום, כי כל פעם ברגע שלבש אותו הקפה נעלמה לה... וכל דבר שניסינו כדי להצליח ב... זה... לא הלך. אז.. אממ... יש דרך בה תוכלו להדריך אותי... איך.. בעצם... עושים את זה?

the evil 1

New member
אז ככה

א. תחלבשי לו את הקונדום ככה לא תירד לו הזיקפה. ב. כדאי מאוד שתיהיי מגורה מעוד ליפני כן ככה השפתיים שלך יהיו פתוחות יותר ולא תתקבצי, אני מציעה שהוא ירד לך כודם, או לפחות תאונני או משהו, זאת דרך מצויינת ליהיות רטובה ומוכנה וזה יכאב פחות. ג.לדעתי מיסיונרית טובה לפעם ראשונה שאר ניסיונות האקרובטיקה עדיף לישמור לאחר כך. בהצלחה !!!!!!

88אני88

New member
אמממ

הוא דאג לי כמו שצריך לפני זה והייתי בהחלט רטובה... העניין הוא שלא מצאנו איך זה בדיוק נכנס :S ועם הקונדום... הוא טוען שזה לוחץ לו, וברגע שהוא לובש הזיקפה יורדת, מייד...

בפיתה

New member
שייקנה קונדום במידה גדולה יותר

אין כזה דבר הזקפה יורדת מייד. מה זה איך זה נכנס? יש חור ו... בעיקרון שיינסה להיכנס קצת ולצאת ולהיכנס קצת ולצאת עד שזה יהיה קל יותר ובסופו של דבר אין מה לעשות חוץ מלהיכנס.

88אני88

New member
נו אבל

זה לא הצליח לנו.. הכניסה... אויש, אנחנו בטח האנשים הכי מוזרים והכי מטומטמים בעולם... בשלב מסויים הצליח להכנס טיפה... וירד לי קצת דם... אבל זה לא באמת נכנס... אז אנחנו לא לגמרי בטוחים ממה היה הדימום... ולא יודעת, אנחנו לא עושים כמו שצריך =((((

כמה רעיונות...

אולי כדאי שהוא יתאמן עם הללבוש את הקונדום בעצמו, ככה לא בזמן העניינים איתך. שפשוט ירגיש יותר נוח עם לשים את זה. ועוד דבר שכדאי הוא שאת תכווני אותו לתוכך. זה מאד עוזר. ועוד דבר זה להיות רגועים ולזכור שהכל בסדר, ושלא מנסים לכבוש שום דבר ולהגיע לשום מקום, ויש מלא זמן. וכדאי אולי שגם תתאמני בלהרפות את שרירי הנרתיק שלך. אפשר להתחיל פשוט בתרגילים פשוטים של לכווץ ולהרפות ולהתחיל להכיר שם את העניינים. ככל שיותר רפויים ונושמים עמוק ורגועים, כל התהליך יותר נעים.

88אני88

New member
אוקיי, תודה...

אבל הוא התאמן... ניסה... כדי לא לעשות בושות בפניי P= אבל עדיין... עם הלבישה הזיקפה נעלמת... והוא אומר שזה לוחץ לו ועוצר את זרימת הדם... זה הגיוני? אני לא יודעת איך לכוון... אני מנסה במילים להגיד לו איפה הוא ומה הוא צריך לעשות, מנסה לזוז קצת... אבל זה פשוט לא הלך לנו... הרגשנו מטומטמים לגמרי... רגועה לחלוטין אני לא מסוגלת להיות, אבל עושה ככל יכולתי...

היי שוב...

לגבי הקונדום והזיקפה, אז יש סיכוי שמדובר פשוט בהתרגשות. לכוון זה אומר שאת בעצמך מכירה את עצמך ואת הגוף שלך, ואז את יודעת לאן לכוון ממש את איבר המין שלו, כדי שהחדירה תהיה קלה יותר. לשם כך, אבל, את אמורה להכיר את עצמך קודם
ולגבי רגיעה, אז פשוט לזכור שאין שום בעיה, ושאתם לא צריכים להגיע לשום מקום. הכל בסדר. באמת. יש לכם את כל החיים לקיים יחסי מין

88אני88

New member
אוקיי תודה רבה!

ואנחנו יודעים שאין לאן למהר, הכוונה הייתה ללכת עם זה לאט לאט...

88אני88

New member
אני מבינה שהשאלה שלי אולי קצת נשמעת מוזרה

וטפשית... אבל אני באמת לא יודעת איך בדיוק אמורה להתבצע החדירה... כלומר, זה לא הצליח וזהו. זה יכול להיות שהבעייה היא רק בקונדומים?

the evil 1

New member
שום דבר שאמרת לא טיפשי

אני לא מאמינה שהבעייה היא בקונדום, ניסית להחדיר אצבע כדי להרגיש את הצורה הפנימית של הנרתיק? תנסי, לדעתי יהייה לך יותר קל להבין אך זה אמור להיתבצע.

88אני88

New member
אני מעולם לא

החדרתי אצבע לנרתיק (נו לא יכולה...), וגם עדיף שלא אנסה כי יש לי ציפרניים ואני עלולה לשרוט את עצמי. הוא כן החדיר אצבעות אליי... הרעיון האחרון שלו בהזדמנות להושיב אותי על שולחן כדי שהוא יראה מה הוא עושה.... נראה לכן בסדר? אני לא ממש בעד...

the evil 1

New member
אז ככה שאלתי את החבר שלי...

הוא אמר לי שזה לא ביגלל הקונדום זה כי החבר שלך מיתרגש. והוא אמר גם שאם קונדום לוחץ זה אמור לעזור לזיקפה, כלומר כמו שהחבר שלך אמר שזה עוצר לא את זרימת הדם אז החבר שלי אמר שזה לא אמור להפריע אלא לעזור. את לא תישרטי את עצמך, העור אומנם עדין אבל את תרגישי טוב טוב אם את מכאיבה לעצמך. אעניין עם השולחן לא נירא לי נורא ביכלל.

88אני88

New member
אוקיי... דעה של בן באמת שימושית פה

תודה רבה רבה!!!! נשתדל למצוא זמן לניסויים נוספים (זה מפחיד כמה שגם אני וגם הוא הופכים את כל העניין למחקר מדעי) ואני אכתוב מה יוצא ^^

PainterJane

New member
אני חושבת שעיקר הבעיה היא התרגשות

בפעם הראשונה דברים אף פעם לא ברורים מאליהם, ותמיד זה קצת קשה. יצא לי להיות עם גבר שזו היתה פעם ראשונה שלו ובפעמים הראשונות מהלחץ או ההתרגשות הוא פשוט לא הגיע לזקפה מלאה, ואז החדירה קצת יותר קשה. כשחושבים על זה גם הוא נהג לומר שהקונדום לוחץ לו והוא לא יכול ככה. אפשר לנסות סוג אחר של קונדומים. בכל מקרה לנו זה הסתדר עם הזמן והפך לסקס מעולה, אז אני מקווה שגם לכם. בכל מקרה נראה לי שהעצה לכוון אותו אלייך היא טובה. כמו עם טמפון בערך. אני יודעת שיש פה כמה בנות שחושבות על לשבת עליו כמו על "לשפד" את עצמן, אבל בעיני זה יכול לתת לך קצת יותר שליטה, וזוית קצת יותר נוחה, אבל לא יודעת אם זה יתאים לך.

88אני88

New member
תודה

לכוון... באיזו צורה? באמת שאני לא יודעת מה לעשות... ואת אומרת שהזקפה עלולה להעלם מרוב התרגשות? ננסה לטפל בזה... אם ככה ניסיון ב' אמור להיות מוצלח יותר (ברגע שנמצא זמן). ודימוי לטמפון לא יילך איתי.... אמא לא משתמשת, אז יצא שגם אני לא. ניסיתי כמה פעמים ולא היה לי נוח. אז אני לא באמת יודעת איך זה הולך. תודה רבה רבה לך על התשובה.

dalida1988

New member
אמאא את פשוט כל השיחה הזאת

כותבת בדיוק מה שקורה לי ולחבר שלי (מלבד הקונדום-שאני לוקחת גלולות כי זה לא הסתדר לנו) אנחנו לא מצליחים.. אבל החלטנו שנלך עם זה לאט לאט

88אני88

New member
אני לא לוקחת גלולות.. עדיין...

חח מה שקורה לי זה שאנחנו לא הצלחנו באקט עצמו ולא סגורים על עצמינו מה לא בסדר... חח אז מה לאט לאט?

טושית18

New member
כנראה נכנסתם ליותר מדי לחץ...

אולי תנסי את להלביש לו את הקונדום בסקסיות בעדינות...זה בדרך כלל יותר מחרמן מאשר שהוא שם לבד. תנסי להיות רגועה ואולי בשביל התחלה עדיף שהוא יהיה למעלה...ויהיה ה"שולט" לצורך העניין. שניכם צריכים לדאוג שאת מגורה מספיק לפני כדי שיהיה מספיק חומר סיכה טבעי שיקל על החדירה... בקיצור להרגע, תעשו גם אווירה טובה ונעימה אולי אפילו אחרי מקלחת ריחנית...בהצלחה

למעלה