שלום שוב

stupid pink dot

New member
אני יכול להוסיף את האפשרות הזאת

המממ, אני יכול להוסיף את האפשרות הזאת דיי בקלות

dorfischer

New member
אין מילים

נהדר! הוסף בבקשה את האפשרות ואולי אפילו אפשרות שגם תייצר הבזקים וגם תחליק את המסרים על גבי המסך (ברנדומליות). דור נ.ב- אולי זה משהו אחר, אבל אתמול היה לי חלום צלול! חוץ מזה באיזשהו שלב שהפעלתי את התוכנה, פתאום הרגשתי גל של אושר שעבר בי ועורר בי מוטיבציה לחצלולים - ממש כל הכבוד.

stupid pink dot

New member
משנה לך הגודל של הטקסט?

משנה לך הגודל של הטקסט? כלומר האם זה חשוב לך שיהיה אפשר להכניס טקסט יותר גדול, או שהגודל שהגדרתי מספיק?

dorfischer

New member
זה יהיה בהחלט שימושי

אם כמובן זה לא יותר מדי לעשות- אז אני אשמח מאוד. שוב תודה! דור

stupid pink dot

New member
אוקיי

אוקיי כשיהיה לי זמן אני אעשה את זה ואשלח הודעה על העדכון בפורום

stupid pink dot

New member
הערה

שים לב שכדי שהאופציה של ההיבהוב תפעל אתה צריך לשנות ההגדרות כי היא לא מופעלת בברירת המחדל

stupid pink dot

New member
הערה נוספת

שמתי לב עכשיו שאתה רצית הבהוב של 10 אלפיות השנייה, ובישביל כך אתה יכול לשנות את פרמטר ה-delay ל 10

dorfischer

New member
אין משהו

שאני יכול להגיד שיותר התאים לי. אני יכול לחלוטין להתאים את זה לי, אין שאני רוצה, בדיוק מה שרציתי, והכל חינם- פשוט נהדר! אני אסיר תודה לך. ובינינו- בין התוכנות שהן חינם שעד עכשיו ראיתי- התוכנה שלך עובדת הכי טוב! כל הכבוד! כן ירבו כמוך! דור

dorfischer

New member
אגב...

התגית flashtime- מה יחידות המידה? מיליוניות שנייה? דור

stupid pink dot

New member
לא..

לא.. קודם כל אל תתבלבל, ה-flashtime קובע את שכיחות ההופעה של ההודעות, לא את זמן ההופעה. כמה שהוא יותר גדול, ההודעות יופיעו לעיתים יותר רחוקות. ה-delay קובע את זמן ההופעה. וכך עובד החישוב בתוכנית: יש לולאה איסופית. בכל מחזור בלולאה המחשב בוחר מיספר רנדומלי בין 0 לערך של flashtime. אם יוצא 1, הוא מצייר את ההודעה. אם לא, הוא מוחק את ההודעה. בכל מחזור של הלולאה המחשב ממתין מיספר אלפיות שנייה על פי ערך ה-delay, לפני שהוא מתחיל מחזור חדש. לכן אם אתה קובע 10 ב-delay זה ייצא הופעה של 10 אלפיות שנייה. ולכן גם ה-delay משפיעה על מהירות התזוזה של הכתובות.

למעלה