שלום שוב..

infatuation

New member
שלום שוב..

אני עושה בייביסטר לשני ילדים פעם בשבוע.. ואחרי שעה שעתיים האבא מגיע ואני עוזרת לו להאכיל אותם ולרחוץ אותם. אתמול אחרי הארוחה הם הלכו לשחק ואני נשארתי סתם לדבר עם האבא והוא התחיל לספר בדיחות ואז ביקש ממני לספר בדיחה. אמרתי לו שאני לא יודעת לספר בדיחות והוא התחיל ללעוג לי וללגלג לי ואמר שאני חייבת לדעת לספר בדיחות כי זה אומר דברים רעים על אנשים שלא מספרים בדיחות. והוא אמר לי שככה לא ילך לי עם בנים אלא לשם סקס או משהו כזה. חזרתי אתמול הבייתה עם הרגשה ממש רעה. הרגשתי רע עם עצמי! ואני עדיין מרגישה רע עם עצמי! אני ממש מדוכאת מכל העניין.. ואני לא יודעת מה לעשות.

nutmeg

New member
את יודעת משהו?

חכמולוגים לא חסר! חשבי רגע איזו שטות הוא אמר. חשבי רגע איך נתת לאיש טיפש להשפיע עליך ככה. נראה לך שבאמת רק מי שיודע לספר בדיחות "זוכה" לחיי זוגיות שהם לא רק סקס? מה שכן אני יכולה להתחבר אליו זה הליגלוג שלו והעלבון שלך בלי קשר לתוכן הדבילי. מה יש לאיש מבוגר ללגלג על נערה? מה זה מקדם בדיוק? מה זה נותן לו? רק ככה הוא יכול להרגיש "עליונות"? על ידי כך שהוא גורם לשני להרגיש רע? האם את יכולה לראות שחוץ מזה שהוא לא חכם במיוחד האיש הזה, הוא גם כנראה סוחב תיק של רגשי נחיתות? או לחילופין הוא סתם רשע? עכשיו בינינו: הבדיחות שהוא סיפר היו מצחיקות? הן היו במקום? או שמא הן היו די דביליות ושחוקות? (כמעט בא לי להמר על כך שהבדיחות היו על בלונדיניות - או משהו בסגנון).

infatuation

New member
ו..

מה אני אמורה לעשות עם זה עכשיו? אחרי שהוא התנהג אתי ככה? אני כל שבוע רואה אותו. כל שבוע שומרת על הילדים שלו. ומדי פעם גם מדברת אתו. ולמרות כל מה שאמרת.. דברים שנשמעים הגיוניים אני עדיין מרגישה ממש רע עם עצמי. אני אשמח לשמוע את תגובתך. וגם את תגובתך גרא כשתוכל.

nutmeg

New member
את לא אמורה "לעשות"

עם זה שום דבר. העבודה חשובה לך? המשיכי ללכת ונסי לשמור על תקשורת עניינית איתו. לא בדיחות ולא דא והא. רק על הילדים שלו ומה קורה איתם. לא מה קורה איתך ולא שום אינפורמציה. אם העבודה לא כל כך חשובה, את בהחלט יכולה לשקול לעזוב. אין סיבה להשאר במקום עויין.

גרא.

New member
התייחסותו המתנשאת לכאורה של

אבי שני הילדים להם את עושה ביבי סיטר,יש בה יותר מסתם תמימות,יתכן גם סוג מסויים של רמזים,שכוונתם אינה טהורה..אין שום סבה להיווצרות מערכת יחסים מעין אלה בין אבי הילדים,לביבי סיטר השומרת על ילדיו.וכל התקשורת ביניהם,ביניכם,יחייבת להתייחס רק לתפקיד שאת ממלאת.מאחר והג´וב הזה חשוב לך,ואת רוצה להמשיך בו, נסי להבהיר לאיש,שאת מבקשת לאפשר לך למלא את תפקידך,להיות,לשחק ולשמור על הילדים.ואינך רוצה בשום קשר,דיבורים,או התבדחויות למיניהן,איתו.אלה תנאייך,אחרת,הפרדי לשלום מהילדים,וחפשי לך משפחה אחרת.

infatuation

New member
תודה על התגובות

חשבתי על זה היום די הרבה.. ואם אני סתם מגזימה בתגובה שלי? אחרי הכל הוא אדם נשוי ויש לו שני ילדים והילדים בבית כשאני שם. לא נוצר מצב שאני שם והוא שם והילדים לא כי אחרי הכל אני באה בשבילם. אבל מצד שני.. ממש לא היה לי נח עם זה. אוף! אני נורא מבולבלת! דיברתי עם אמא שלי.. לא אמרתי לה בדיוק מה קרה אמרתי לה שהוא יורד עליי. אז היא אמרה שאם ממש לא נעים לי אתו אני לא אלך לשם יותר. ואני חושבת שזה מה שאני יעשה..

infatuation

New member
כהמשך לאותו נושא מעצבן..

אחד מהדברים שהאבא צחק עליי הוא מתמטיקה. הוא אמר לי שלא כדאי שאגש לבגרות במתמטיקה כי אכשל. בנוסף לזה.. קיבלתי היום ציון של מבחן במתמטיקה.. שעשיתי לפני כשבוע.. והציון לא היה ממש טוב בשבילי- 67. ואני מרגישה ממש מטומטמת! למה כל הדברים האלה באים ביחד?? לפעמים אני כ"כ שונאת את החיים ולא מבינה למה אני פה בכלל! וזה לא רק בגלל הציון במתמטיקה.. זו סתם הצטברות של הכל! ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. אפילו הפסיכולוגית שלי לא יודעת.. כי כ"כ קשה לי להסביר מה אני מרגישה.. כ"כ קשה לי להגיד בכלל משהו.. ואני פשוט לא יודעת כבר כלום!

גרא.

New member
תמשיכי לשוחח עם הפסיכולוגית שלך,

כי חשוב שתוציאי חוצה את כל הרגשות ההמתסכלים,המציקים לך..אולי את חשה שהיא אינה יודעת,כי היא לא מסבירה לך..אבל.אני בטוח שהיא יודעת מה שהיא עודה,ואת פשוט זקוקה לעוד זמן,לסבלנות..כזו שאין לך..והדברים יתבהרו.יחד עם זה,אם אינך כותבת יומן אישי,זה הזמן להתחיל,לספר לו הכל..לכתוב בכל פעם שאת חשה נבוכה ומבולבלת..דרך הכתיבה,גם מפרקים המון מתח וכעסים,וגם אפשר לאחר מכן ללמוד המון על עצמינו.

infatuation

New member
גרא

הפסיכולוגית אמרה לי בפירוש שהיא עדיין לא מצליחה להבין "את התעלומה" של פחדיי. וכן.. אני כותבת יומן אישי ופורקת בו כל תסכול ובלבול. רק שלפעמים אני מבקשת שהוא יהיה יותר מיומן.

למעלה