שלום שוב!

מקמיקא

New member
שלום שוב!

היום אחרי הרבה זמן, יצא לי לחשוב על מה קורה כאן בפורום. אחרי חיטוט לא קטן, גיליתי שאיפשהוא באינסוף שכבות האנונימיות שהרכבתי בתקופה שבה יצרתי את המשתמש הזה, משהו נשבר, ולכן הפסקתי לקבל מיילים על תגובות והודעות פרטיות, מה שקצת הוריד לי את הפורום מהראש כבר הרבה זמן (10 חודשים!).

מכיוון שראיתי שעדיין יש פה הרבה אנשים שאני מכיר, החלטתי לספר קצת על מה קורה איתי, לכל מי שזה עשוי לעניין אותו

הרבה זמן לא הייתי כאן, כי החיים שלי היו עסוקים וכל מיני סיבות, אבל יצא לי לחשוב לא מעט על הנושא של הא-מיניות. אני עדיין מחפש זוגיות, עדיין לא חדור-מטרה במיוחד, עדיין ללא הצלחה, אבל עם תסכול הולך וגובר.
עברו לי הרבה מחשבות על הנושא. כבר יצא לי לחשוב שאולי עדיף לי להשאר לבד וזהו. אחרי כמה נסיונות לא טובים עם הלוחות בפורום הזה, החלטתי לוותר עליהם, ואפילו ניסתי אתר היכרויות 'רגיל'. לא יודע מה ציפיתי שיקרה אם אני אגיע לדייט או מערכת יחסים. פעם הייתי בטוח שהדבר ההגון היחיד לעשות הוא לספר בהקדם האפשרי לפרטנרית על ההעדפה ה(א)מינית שלי, ואחרי הרבה שיחות ומחשבות, היום אני כבר בכלל לא בטוח. אני לא יודע אם זה כי החכמתי והשכלתי, או כי סטנדרטי המורל שלי ירדו מאז ואני אנוכי מספיק כדי לקוות שאחרי שתהיה שקועה במערכת יחסים, היא תסכים לתת לזה צ'אנס. אני אומר לעצמי שיש הרבה דברים אישיים שלא מספרים 'בהקדם' במערכת יחסים, כי אם כל השאר בסדר, אז אפשר להתמודד עם זה ביחד. אני עדיין מרגיש שפל מהמחשבה של להוליך מישהי שולל כשאני יודע שיש משהו שיכול לגרום לה לסבל.
לא שזה משנה. שום דבר לא יצא מהאתר דייטים הזה בכל מקרה.

כמה שחשבתי שהשלמתי עם התואר 'א-מיני', הוא לא נעשה יותר קל לביטוי בראש שלי בהקשר של עצמי. פעם שאלתי את עצמי אם הייתי צריך לבחור בין מערכת יחסים נטולת מין לחלוטין, לבין אחת עם מין תדיר, מה הייתי בוחר? והתשובה הייתה חד משמעית ללא מין בכלל. היום אני כבר לא בטוח שזה כל כך חד משמעי.
למה? אולי זה בגלל שמערכת היחסים האחרונה שלי הייתה לפני הרבה מאוד זמן. אולי עם הזמן המועקה שהייתה צרובה לי בראש מהצורך להגיע לחברה ו'להצטרך' לעשות סקס הלכה ונעשתה יותר נסבלת. אולי זה כי נמאס לי לחשוב על סיטואציות יותר ויותר מונפצות שבהן אני אצליח למצוא מערכת יחסים א-מינית...
אולי כי פגשתי מישהי מדהימה בכל מובן, שהיא יפהפה, חכמה, מקסימה, עקשנית לוחמת, בדיוק מהטיפוס שאני אוהב, אבל אני יודע שאין סיכוי שיקרה שום דבר, מאלף סיבות, ויש לי מספיק מכשולים בלי שהא-מיניות 'תעזור'.

אני הולך ונוטה יותר ויותר לכיוון דמי-סקסואליות. בשיא הכנות, זה לא כי באמת הרגשתי משהו שגורם לי לחשוב שאני אהיה מעוניין יותר בסקס בתוך מערכת יחסים, אלא כי זה משאיר לי את המקום עדיין לנהל מערכת יחסים נורמלית למרות הכל. אני מניח שאני לא אדע עד שלא תהיה לי אחת כזאת, אבל אני יכול רק לקוות.

אז כמיטב המסורת, אני חוזר לכאן כשהייאוש מכה חזק, בתקווה לאוזן קשבת... לא באמת מחפש תשובות, אבל שמח לשמוע הארות.
בחזית קצת יותר אופטימית, אח שלי, שהוא סטודנט לקולנוע, כתב תסריט לסרט שבו הדמות הראשית היא א-מינית, בהשראתי (הא-מיניות, לא הדמות), והוא הולך לצלם אותו הקיץ. התסריט נראה מעולה. זה יהיה סרט קצר יחסית (כנראה עשרים דקות), אבל זה עדיין עושה לי טוב.

ספרו לי, מה שלום הפורום? מה עם מפגשים וכאלה? הרבה זמן לא הייתי נוכח

אשמח מאוד לשמוע על מי אתם ואיפה אתם נמצאים היום, בין אם אתם ותיקים שאני מכיר או חדשים שעוד לא הזדמן לי.

k500

Active member
מנהל
ברוך שובך

מה אגיד לך מקמיקא, קל זה לא, כמו שהבנת, אבל תתנחם בעובדה שאתה עדיין צעיר ונמצא בגיל שעוד יכול להתחיל הרבה אפשרויות שלכמה מאיתנו כאן לא היו בגיל הזה. ועדיין, ברור שזה קשה למצוא זוגיות, וכמעט כולם/ן כאן חווים את הקשיים הללו, אבל אל ייאוש, הדרך עוד ארוכה ורבת הסתעפויות מבחינתך. אז טוב שחזרת לפורום, אולי בעתיד כן ייצא לך משהו, לך תדע.

כמו שאתה רואה, הפורום חי וקיים, עדיין נפגשים כמו פעם וממשיכים הלאה כל הזמן.יש ותיקים, יש חדשים, יש סקרנים ויש תעבורה רבה.
אם לא תתעופף שוב, אתה מוזמן לשוב ולהשתתף כמו פעם וגם לבוא למפגשים.

מקמיקא

New member
תודה, אשמח להשתתף אם יהיה מפגש בקרוב

אגב, שמעתי משהו על זה שאולי מארגנים מפגש א-מיני במרכז הגאה. אתה מכיר את זה?

מקמיקא

New member
אני לא בטוח...

אבל לפי מה שהבנתי זה אמור להיות ל-20+, אז זה לא נשמע כמו איגי

p019

New member
טוב לשמוע ממך שוב

למרות שעבר הרבה זמן לא שכחנו.
ואני חושבת שכולנו נשמח לפגוש אותך שוב.
אם לשנות את הדרך שאתה חושב על עצמך יעזור לך למצוא זוגיות - אז אני בעד.
אבל, בעיקר עבור חדשים שעדין מנסים להבין את ההגדרה של א-מיניות, אדם שמוכן לקיים מערכת יחסים מינית בגלל שהוא אוהב מישהו - זה לא הופך אותו לדמי-מיני.
דמי-מיני זה אדם שרוצה לקיים יחסי מין כשהוא מאוהב.
כמובן שכל א-מיני שמעולם לא היה מאוהב יכול להיות שהוא בעצם דמי-מיני.
ואם הבנתי נכון לכאן אתה חותר, לא?

מקמיקא!!!!!!!!!!

כמה חסרת לי!
איזה כיף לראות אותך כאן שוב!
&nbsp
זוגיות זה אכן דבר מתסכל...
'ממרומי גילי' וניסיוני הקלוקל כל שאני יכולה לומר זה:
1. להסתיר דברים מהותיים בהתחלה לא ישנה כלום. רק יעשה את הפרידה הבלתי נמנעת בסוף לכואבת הרבה יותר.
מיניות שונה משאר הדברים שמרכיבים זוגיות בשני מובנים:
א. היא מרכזית ביותר. במובן מסויים, אנחנו בונים את הזוגיות שלנו סביב המיניות (או העדרה) כולל מינו/מגדרו של הצד השני.
קצת נאיבי (וסוג של הכחשה...) להשוות אותה לדברים אחרים שניתן ללמוד להסתדר איתם 'למען האהבה'
ב. דבר משמעותי נוסף, הוא העבודה שמיניות, בניגוד כמעט לכל דבר אחר, קשה לממש מחוץ לזוגיות.
אם אני אוהבת מושבעת של טיולים והפרטנר הפוטנציאלי לא, מקסימום אליך בלעדיו. אבל לממש את המיניות שלי במקום אחר, זה כבר הרבה יותר בעייתי (אפשרי, אבל בעייתי גם אם וכאשר מגיעים בגישה פתוחה לנושא. יש בו עניין בריאותי, נפשי ודבר המעצבן הזה שעלול להיות פועל יוצא של פעילות מינית - הריון וילדים
)
&nbsp
2. גם אם לא היית א-מיני, קשה בטירוף למצוא היום זוגיות. אני מניחה שזה היה תמיד ככה, אבל פעם פשוט חיתנו אותנו עם מישהו/י וזהו. למדנו לחיות עם זה. היום כשיש בחירה ואפשרות, אנחנו מחפשים עד קלות את המושלם/ת. ואין כזו/ה.
למען האמת, כפי הנראה גם אין משהו קרוב. יש מזכיר. יש הכי דומה שיש. אבל בסופו של דבר, כל זוגיות היא פשרה. השאלה על מה וכמה. השאלה אם אתה מאושר. אם היא עושה לך טוב.
&nbsp
3. לאהוב (בניגוד להתאהבות), זה משהו שניתן ללמוד.
&nbsp
4. זוגיות זו עבודה לכל החיים (כל עוד נמצאים ביחד...) היא דורשת תחזוקה, אחרת מרגישים ש'זה לא זה' וש'אהבה נגמרה'. בעצם זה לרוב: 'לא עבדנו על הקשר שלנו ועל האהבה שלנו אחד/ת לשני/ה' או כמו שאחד המורים שלי היה אומר: אהבה היא פועל.
&nbsp
אז מבינה ללבך ולתסכוליך. הייתי שנים שותפה להם.
היום יש לי תסכולים מסוג אחר...
ומה שאני יכולה לומר לך בעקבות הזוגיות הנוכחית, זה שהרבה יותר קל לומר אחרי שנים שלא עושים סקס, שאתה חושב שלא תהיה לך בעיה לסבול את זה מידי פעם בצורה תדירה.
כשזמתחיל להיות תדיר, אתה מגלה די מהר כמה זה ממצא את עצמו ונמאס לך.
ככה לפחות אני מרגישה.
חשבתי שלא תהיה לי בעיה.
יש לי בן-זוג עם חשק מיני נמוך במיוחד.
ועדיין, אם הוא יבקש את זה בתדירות של יותר מפעם בכמה שבועות (או כמו שהוא אומר: פעם ב-20 שנה
) לא חושבת שהייתי עומדת בזה.
זה כ"כ משעמם ולא נעים, כי מרוב שעמום מהר מאוד אני מרגישה חפץ.
&nbsp
מקווה שנזכה לראות אותך כאן יותר.
וגם במפגשים!
&nbsp
שנה טובה!

מקמיקא

New member

באמת כיף לראות את האנשים הותיקים עדיין חיים ונושמים... מקווה שהכל אצלך עובד ושטוב לך בזוגיות

&nbsp
סה"כ אני חושב שאת מכירה את הדעות שלי, ואנחנו די מסכימים. אני גם מאמין שאני לא יכול להחזיק מערכת יחסים עם 'סקס בכפייה'... אבל מה שהתכוונתי זה שאני מקווה שאני דמי-מיני, כי לכי תדעי. בנוגע למערכת יחסים פתוחה מינית, אני יותר פתוח לזה היום... פעם היה לי מאוד קשה לקבל את האפשרות הזאת, היום אני חושב שאני אוכל לחיות עם זה. אבל זה מסוג הדברים שקשה לדעת לפני שניסית, אז... אני מניח שנחיה ו(אולי) נראה.
&nbsp
בנוגע לפשרה, אני לא יודע אם אני מקבל את זה. שמעתי את זה לא פעם, לדעתי גם דיברנו על זה פעם... אני מסכים שאי אפשר לצפות לקבל מהבת זוג את כל מה שרק חלמת ועוד, אבל כל הנושא של פשרה מרגיש לי קצת כמו להוריד ציפיות ולהסתדר עם מה שיש, וזה משהו שמאוד קשה לי לקבל בכל הנוגע לאהבה. אבל כמובן שאני מודע לזה שאני לא אמצא מישהי שתהיה מושלמת ב-100%, אני יכול לקוות רק להתקרב לשם כמה שאני יכול.
&nbsp
&nbsp
ואגב, החתימה שלך לא מעודכנת

זוגיות זה לא קל

אני מבינה את מה שאתה מרגיש לגבי הפשרה.
גם אני הרגשתי ככה.
הכוונה שלי טיפה שונה.
אני מאחלת לך שתמצא את האחת 'שתעשה לך את זה'.
שתתאהב בה עד כלות.
אבל אחרי שההתאהבות תעבור (והיא תעבור), תשאר העבודה הקשה כדי לשמר את האהבה שנוצרה מאותה התאהבות.
ובעבודה הזו אתה תגלה שאתה עושה פשרות.
כי ככה זה.
כי אין אדם מושלם.
ותמיד יהיו דברים שיפריעו / לא יסתדרו.
בהתחלה לרוב פחות שמים לב אליהם.
אבל אחרי השלב הראשוני הם מתחילים לצוף.
&nbsp
זה המקרה הטוב.
מאחלת לך שתזכה בו.
המקרה הקצת פחות טוב, אבל לא בהכרח גרוע כמו שחושבים, הוא בחירה יותר 'מושכלת' של בן/בת הזוג.
למצוא מישהו/י שאת/ה מסתדר/ת איתה/ו ואוהב אותו, גם אם זה לא 'עד השמיים וחזרה'.
&nbsp
אני קצת מתקשה לנסח את זה.
אני לא יודעת אם אני ממש ברורה.
הנקודה היא שזה לא בהכרח פחות טוב.
יש הרבה סרטים/ספרים שבהם מתארים שיחה (בדיוק ראיתי סרט כזה עכשיו...) בין סבתא לבין נכדה ששואלת אותה על 'איך הכירה את סבא?'
והיא עונה שפעם לא היה דבר כזה 'להכיר'. החליטו להם שהם מתחתנים וזהו.
והיא למדה לאהוב אותו.
עכשיו אני לא מדברת על זוגות שבאמת לא הסתדרו ביחד, שהיתה אלימות וכד'.
אני מדברת על כאלה שבאמת היה להם טוב ביחד.
אהבה היא משהו כ"כ עמוק שרובינו בכלל לא מבינים ושם 'לפשרות' אין משמעות בכלל.
&nbsp
טוב, אני די בטוחה שלא ממש הצלחתי להסביר, אבל אולי תצליח להבין מתוך ההכרות שלך איתי ועם הדיעות שלי.
&nbsp
בכל מקרה, מאחלת לך שתמצא בת זוג שתעשה אותך מאושרת ותשכיל לשמור על הקשר איתה.

avi1282

New member
היי מקמיקא

שמח גם לשמוע ממך שוב
לגבי איך ומתי לספר, מבין את ההתלבטויות שלך, אני עכשיו בזוגיות אבל כשלא הייתי, נרשמתי גם לאתר דייטים ולא ידעתי מתי ואיך לספר,
אישית אני כבר הרבה יותר קרוב למיניות מאשר לא-מינית, אבל עדיין הרגשתי שוני משמעותי שצריך ליידע עליו, ולרוב סיפרתי בהתחלה, כי גם אני הכי לא רוצה להוליך שולל. אבל מצד שני זה יוצר רתיעה שלא תמיד מחויבת במציאות, זאת אומרת גם אם זה כן פשרות מיניות שהצד השני מוכן לעשות, כששומעים על זה מההתחלה זה יוריד מהחשק בכלל להתחיל קשר, וזה גם לא תמיד מובן אם אתה בתחום האפור וקשה בשבילנו להכנס לפרוט אינטמי של מה כן ומה לא כבר בהתחלה, כך שבעיני כן אפשר לחכות עם זה, ואולי אפשר להגיד שאין הרבה ניסיון ורוצים לקחת את זה לאט, ואז אחרי כמה פגישות לספר יותר, אבל גם ממש לא סגור על מה כדאי לעשות.
מניח שזה גם תלוי כמה אתה בתחום האפור, מי שלמשל לא מעונין באף מגע מיני כלשהו אני לא חושב שיש טעם למשוך את זה כי ברור שהפערים עם כולן יהיו מאוד גדולים וזה לא יסתדר כך שבמקרה כזה כן כדאי להגיד כמה שיותר מוקדם.

לגבי לעשות סקס כשאתה לא מעוניין, אני מסכים עם ורוד שזה נשמע לי מאוד לא מומלץ, לא חושב שזה יכול להחזיק לעשות באופן קבוע לעשות אקט מיני שמעיק עליך וגם אם יחזיק זה יהיה ממש סבל, וגם לא ממש מהנה בשביל הצד השני.
אם כבר אז ללכת בכיוון של להתחבר ולפתח אקטים שאתה כן מעונין לעשות ושנעימים לצד השני, ושיש בהם גם משהו מיני, ואם תתמקד ותשקיע בהם אולי לצד השני פחות יחסר האקטים האחרים.

אגב לגבי טיפוסים שאנחנו אוהבים, לא יודע אם זה קשור אליך אבל כשהייתי נער למרות שמאוד רציתי זוגיות, נמשכתי רומנטית והייתי מעונין לפתח קשר רק אם נשים שהיו בעיני הכי מיוחדות ומתאימות לי שיש וכמעט ולא היו כאלו, יותר מאוחר הבנתי שהגישה הזאת לא עוזרת לי, ובעצם זאת רק נקודת הפתיחה, והקשר שיוצרים ביחד לאחר מכן הוא הרבה יותר משמעותי מהאינטרקציה והרושם או הנתונים שיש לנו בהתחלה. אני מכיר גברים ללא ניסיון זוגי שעדיין עם אותה גישה של לסנן את כולן עוד לפני שבכלל מתחילים את הקשר וזה נראה לי תוקע אותם, כך שבעיני עדיף לראות איך שומרים כמה שיותר על ראש פתוח. לא יודע אם מה שכתבתי רלוונטי אלייך, ואם כן כמובן זה רק דעתי ואין לי כוונה להתערב לך בשיקולים.

בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה ומגניב הקטע של הסרט.

מקמיקא

New member
אהלן

תודה, זה טוב לשמוע מנקודת מבט של א-פור אחר... שמח לשמוע שמצאת זוגיות.
&nbsp
אני עדיין לא בטוח מה השלב הנכון לספר. כמו שאמרת, זה יוצר רתיעה בשלב הראשון, ואני לא בטוח שזה הדבר הכי נכון... אני מניח שאין נוסחאת קסם. בסוף צריך למצוא את הבחורה הנכונה ולקוות שהיא תקבל את זה.
&nbsp
לי עדיין קשה לקבל להכנס למערכת יחסים עם מישהי שאני לא מתלהב ממנה ונמשך אליה. זה נראה לי בנאלי להכנס למערכת יחסים רק כי אני רוצה להיות במערכת יחסים, ולא כי אני מרגיש משיכה ספציפית לבן אדם הזה. הבעיה היא כמובן שאצלי אני לא מרגיש משיכה כזאת לכמות גדולה של אנשים, אז כשזה כן קורה, זה קשה כי הסיכוי שהיא גם א-מינית בנוסף לזה הוא לא גבוה.
&nbsp
שוין...

Brombit

New member
מה הבעיה, אני מוצאת בן אדם אחד שמושך אותי

פעם ב-3 שנים

אני לא אהיה בקשר רומנטי עם מישהו שאני לא מתלהבת ממנו לפחות קצת, וסבורה שהוא חמוד ברמות על. אחרת זה נועד לכשלון

עם מיניים אני בכלל לא מנסה. לא שעם א-מיניים אני מנסה כל כך הרבה
אני מחפשת אותם קצת, אבל לא ממש מתאמצת.
וזה כי הקשרים שלי (לא) מתחילים דרך האינטרנט, ושם אני יכולה לברור מלכתחילה

אם הייתי רוצה סתם להיות בזוגיות- יש כמה א-מיניים שרק מחכים לי P: אבל זה לא חוכמה...
-----------
היא לא צריכה "לקבל את זה". אתם צריכים למצוא סידור שיהיה טוב לשניכם, אם יש כזה.

Brombit

New member
תחשוב שאי שם

מסתתרת א-מינית חמודה שרק מחכה למצוא את מקמיקא :)

שמבול

New member
אהלן מקמיקא!!!

פתאום נפל לי האסימון שגם אני רוצה להגיד לך שלום!
שמח שחזרת אלינו! ברוכים השבים.

למעלה