שלום שוב

מאווכזב

New member
שלום שוב

מאד שמחתי לראות שהיו תגובות למה שכתבתי,,אבל יש כל מיני בחורים שכותבים שהדת לא קשורה,אבל לצערי אתם טועים,אם לא היינו דתיים,זה היה הרבה יותר קל בהכל.ועצם זה שאנחנו דתיים חרדים זה משנה הכל,כי אנחנו מאמינים,אבל מצד אחד לא מבינים,אני לא מסוגל להבין את אלוקים,באמת שלא,אני מנסה,מקווה שיהיה טוב,גמ לכם...

אל תנסה!

הניסיון נועד לכישלון מראש. האם אתה מבין, כיצד נברא העולם? כיצד נברא האדם? הצומח? הדומם? כיצד נוצר הגשם? השמש? התחל להסתכל סביבך ותראה, שאינך מבין הרבה דברים. לעזוב את הדת?! חלילה וחס! אל תהיה קטנוני! עד עכשיו האמנת בלי תנאים לטוב ולרע? אין סיבה, שלא תמשיך תמשיך להאמין. לפעמים זה קשה. לא פחות קשה להתמודד עם מחלות קשות, עם תאונות דרכים ל"ע ועם עוד דברים רבים. שמח בחלקך והשתדל להפיק את מלוא התועלת מהצדדים החיוביים שבך. אני בטוח, שיש בך המון. אל תיבהל גם מצד הזרמים החילוניים שבפורום. בסך הכל הם אחים שלנו אך יש להם דעות שונות משלנו. זה חלק מכללי המשחק. מותר לך להאזין גם להם אך חלילה מלאבד את האמונה. אין לנו מושג, עד כמה היא יקרה. גם אני וגם שאר הגולשים, שאתה חפץ בעזרתם, לרשותך גם במסר אישי. אפשר לפנות אלינו תמיד. זה לא עולה כסף. החזק מעמד! היה איתנו כאן וגם אנחנו נהיה אתך תמיד.

למעלה