שלום שוב פעם

שלום שוב פעם

ביקור קצרצר אז מיכל יש לי החלטה אחת למרות שאני עוקב מידי פעם כבר שנה בערך למרות הכל ולא אני בהחלט יצאתי מהרחיים העצמיים שלי (לפחות מיכל זה ככה מבפנים שאולי אני לא מראה החוצה אבל בתוכי יצאתי מזה אולי יקח עוד כמה זמן להוציא את זה) אז אני ממש בקרוב עוד ימים ספורים יתחיל לקחת כדורים כדור שמשחרר את החשיבה שמקל עליה זה כדור די חדש בכל התחום יש לו כמה השפעות לווי ולמרות שאני לא שלם אם זה (איך אפשר?) זה כדור שהיא רוצה שבו אני יתחיל אבל אם נגיד שזה לא יעזור ולא ישנה כלום אני יבקש ממנה כדורים נגד דיכאון ואם זה גם לא ילך איתי אז בחוסר בררה ממשי אני ילך בדרך שלך מיכל אני יתחיל להקשיב לך ברצינות אני יקבע איתה כבר פגישה וידבר איתה ונראה לאן זה יוביל אותי כבר אם כל השאר לא עוזר מסכימה אם זה לפחות? בשבילי? מיכל זה בערך יהיה שני חודשים או שלושה אם זה לא יעזור הכי הרבה מבטיח לך אם זה יעזור אז נראה כבר אוקי? זאת הבחירה שלי לכרגע אבל כל כך קשה להגיד שזה הבחירה שלי לידידה אחת שלי אני לא רוצה לפגוע בה בכלל אני מעדיך למות מאשר שהיא תפגע מהבחירה הזאת אבל היא חייבת לדעת את זה וזה פשוט מכאיב לי

הבנתי את בחירתך אני מכבדת גם אם אני

היי!!! אני מכבדת את בחירתך גם אם אני לא מסכימה לה. שיהיה לך כל הטוב שבעולם. הרבה אור ואהבה אין סופית לל תאנאי וללא גבול. מיכל

tksrr

New member
תודה מיכלו´ש

אבל למה בעצם את כל כך לא מסכימה אם דרך הפעולה שלי אם אפשר לדעת?

לדעתי האישית בלבד../images/Emo22.gif

היי!!! לדעתי האישית בלבד: תרופות "דופקות" את המח ואת הנשמה. תרופות מטפלות במערכת אחת והורסות חמש מערכות אחרות,לפחות. משרד הבריאות בעצמו מודיע:" תרופה = רעל". תבדוק בכל קופסא של תרופה שאתה קונה. מצורף דף שמזהיר אותך מתופעות לוואי. האם ידעת שאספירין זו תרופה מסוכנת? יחד עם זאת אנשים משתמשים בה כבר 30 40 שנה. אבי זכרונו לברכה שנפטר רק בשנה זו מת כתוצאה משמוש מתמשך בסידרה של תרופות שלאט לאט הרסו לו את הכליות ואחר כך את הלב ואחר כך את הראש ופשוט חיסלו אותו. זאת דעתי האישית בלבד ותיכף יקומו עלי אנשי הרפואה ויתנגדו לדבריי. הסיבה להתנגדות לדעתי היא: שברגע שאוכיח את טענתי ברייש-גליי אני אגרום להתמוטטות הרפואה הקונבנציונלית. לחיסול עולם הרוקחים והקוסמטיקאיות ובכך אפגע קשה בפרנסתם של כל הנוגעים בדבר. מכאן שאף אחד לא יאשר את דברי אלא ינסה להתפטר ממני. "הדומה ירפא את הדומה". "אמצעי המרפא נמצאים תחת חלוננו, עלינו רק להתכופף ולהביט בהם". "צבע גורם למחלה מחלה תרפא ע"י אותו צבע". תחשבו על המשפטים למעלה והרבה מאד תובנות יפלו לכם בריפוי האישי של כל אחד ואחד מאיתנו. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

tksrr

New member
גם אני מקבל את זה מיכל

ואני מקווה שאת יודעת את זה כבר אני מתחיל את ה"טיפול" הזה מסיבה קצת שונה בלי קשר לזה השאלה שלי מיכל יקרה התכוונה לחלק אחר ממה שכתבת לי מקודם למעלה יותר ולא לחלק של התרופה עצמה כנראה שהבנת את זה לחלק שונה ממה שרציתי אבל את לימדת אותי את זה מיכל כבר לפני די הרבה זמן ואני קיבלתי הוכחות ואני כבר די הרבה שנים לא נוגע בתרופות

אלוהי החיים...סלח לי על שעוותתי את

שמך אבל עקבתי אחרי התכתובות שלך ורציתי לאמר לך בתור אחד שהולך באותה דרך של מיכל שזה רק עיניין של בשלות עד שגם אתה תצעד בה. אני לא מתיימר לאמר שאני יודע כל מה שעובר עלייך ומאין באות מצוקותייך,אני רק יודע שבאמצעות הכוונתה של אותה אשה נפלאה הבנתי שהדרך שבה נמצאתי הובילה לשום מקום או יותר נכון למקום רע, הבנתי שאני ורק אני יכול להפוך את חיי מחסריי תכלית לחיים מלאים, הבנתי שאני ורק אני הוא הרופא של כל מכאובי הפיזיים והנפשיים, הבנתי שאין גבול ליכולותיי , הבנתי את משמעותם האמיתית של כוח הרצון ושל אושר אמיתי ומצאתי שלווה פנימית וזו רק ההתחלה , בכדי להשיג את זה עלייך להבין בעצם שכל הפחדים והדכאונות ,ההאשמות העצמיות,השינאה והכעס ושאר אנרגיות שליליות יש להם תפקיד חשוב בהתפתחותנו ושבלעדייהם היינו דורכים במקום ,נכון שהם לוקחים אותנו למטה בהתחלה אבל מתוך התחתית הצמיחה יכולה ליהיות דווקא הרבה יותר מהירה... מקווה לראותך בקרוב מאוד ניצוץ

tksrr

New member
ניצנוץ יקר............

מי שלא תהיה עד לזמן ממש האחרון חשבתי שחיים מלאים אם תכלית ואם אושר יהיה לי רק בזכות ידידות של נערה אחת ואני אומר לך שאת מאוד מתפלא מזה אבל אני לא יכול להסביר לך את החלק הזה ממש אני יכול להגיד לך שאני לא יודע מה מצבי כרגע ומה אני יעשה כרגע אני בשלב ביניים מחפש אותי כדי לצעוד צמחתי לתוך מקום בלי מוצא מאושר למקום לא טוב אני צריך ליפול או לרדת די הרבה בשביל לחזור לעלות חזרה למקום מאושר יותר או ככה אמור להיות תלוי בי

למעלה