שלום שוב לכולם

בישולה1

New member
שלום שוב לכולם

חזרתי מחו"ל ואני שוב כאן מקווה שעבר עליכם חגים נעימים. לפני שעזבתי דובר רבות על עיניין עלית ואני מבינה שהעיניין נירגע. בכל אופן קיבלתי היום תלושי קניה למוצרי עלית בסך 250 שקלים למרות שסכום הקניה שלי היה 160 שקלים. מה עשיתם בנידון? האם החזרתם אותם או השתמשתם בהם?

אז ככה, נושא עלית בהחלט נעלם.

לצערי, עם כל הניסיונות (שלי לפחות) להעלות את הנושא בתוכנית טלויזיה כלשהי - לא צלח לי.... גם אני קיבלתי תלושים, גם בעיני תמוה הסכום (שלחו לי 350 ש"ח) על קנייה של בסביבות המאתיים. להחזיר? למה? השתמשתי בתלושים מהר מאד לקנות לילדה דברים שבאמת יתאימו לה למרות שהם לא של עלית. את האריזות של עלית של מה שהיא אכלה אני בנתיים שומרת - למקרה שמישהו יבקש, אבל בהחלט ניצלתי את התלושים...שימי לב , התוקף שלהם לא מי יודע מה רחוק... וברוכה השבה.

בישולה1

New member
תודה על התשובות המהירות ובנוסף

אני רוצה לעדכן אותכם שהייתי בלאס וגאס 12 יום ועוד יומיים בלוס אנגלס עם הציליאקית שלי בת רבע ל-3 והמודעות לאלרגיים במסעדות כל כך גדולה כך שהיה קל מאוד להיסתדר.כמו כן הייתי בחנות רשת שנקראת jos traider והיה שם מבחר גדול של מוצרים כמו כן לחם ללא גלוטן טרי שעשוי על בסיס של אורז(הציליאקית שלי אהבה אבל רק אחרי שעשינו לה טוסטים)אבל מה שמצא חן בעיני אלו הם המחירים הזולים.למשל 450 גרם פסטה מאורז מלא 6 שקלים. חצי קילו של מנציס טעימים 10 שקלים העשויים על בסיס של קמח אורז. תערובת להכנת בראוניז 10 שקלים. תיסעו תהנו ועל תפחדו.

למעלה