שלום שוב לכולכם....

MUAY THAI

New member
שלום שוב לכולכם....

אחרי שמשום מה המחשב שהאינטרנט שלי שבק חיים ולא הצלחתי להכנס, אני שוב פה, ועכשיו השם שלי הוא גם הנכון, ככה הייתי אמור לכתוב את זה ולא Mu Tai. אחרי ההקדמה רציתי לדעת מי בא לערב קרבות שיערך ב13 לחודש?? מי מתחרה?? מי צופה?? איזה מכון?? וכדומה... אני כבר יודע שמפופו יהיה שם אבל בתור עוזר, מתקין זירה (אני זוכר נכון מפופו?). אשמח לדעת על עוד אנשים. וחברים וחברות תבואו לאוסישקין ב13 לחודש הולך להיות ערב ענק!!! מצפה לתגובות בתודה MUAY THAY

mapopo

New member
Mu Tai הנחמד...

קודם כל אני מקווה שנרגעת מהויכוח שהיה לנו דיאז... נחמד שאתה מנסה לקדם את התחרות, תבורך... אני מסכים איתך, יהיה ערב עננקק... מי שלא מגיע, באמת ובתמים מ-פ-ס-י-ד! יהיה נחמד אם אנשי הפורום כאן יגיעו וירגיעו באווירה שבאולם, ויצפו בקרבות שיהיו מעולים!! מגיע משהו מתיאלנד במיוחד להתחרות בקרב המרכזי על חגורת אליפות!!!, זה שואו יפה למידי... Mu Tai אומנם אני אאעזור לרענן ולחברה להתקין תזירה, אבל כמובן אני כמוך אשב ביציאה ואצפה בקרבות ואעודד את החברה... MAPOPO שכבר מחמם את הגרון לתחרות....

שומפי

New member
שלום לכולם ! חזרתי לארץ - ../images/Emo65.gif

אני רוצה לבוא ב- 13.10 לתחרות . רוצה לראות מכות !! (יש נכון ?) מי בא איתי/ נפגש איתי שם ???

mapopo

New member
ערב של קרבות 13.10.2001 ../images/Emo67.gif

שומפית ברוכה השבה.... נירש... בתאריך 13.10.2001 זה יוצא ביום שבת בשעה 18:30 מתקיים ערב קרבות באולם אוסישקין (על יד תחנת רידינג) שבת"א. יהיו קרבות של קראטה מגע מלא, אגרוף, ואגרוף תאילנדי. הקרב המרכזי יהיה יהיה 5 סיבובים כפול 3 דקות שוקי רוזנצויג שמגיע במיוחד מתאילנד נגד מרחב מוהר ששייך ללחימה משולבת. בהחלט אני ממליץ בחום לאנשים בפורום להגיע, גם תהנו, וגם תספגו את האוירה המדהימה שתהיה באולם, וגם תזכו לראות רמה גבוה מאוד של מתחרים! MAPOPO

MUAY THAI

New member
נחמד לראותך שוב מפופו....

אני עדיין לא רגוע כל כך, דווקא יותר מרוגז, בגלל משהו שרענן עשה, אבל זה לא משנה ולא עקרוני כרגע. מפופו, אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות בבקשה, ואשמח אם תוכל לעזור לי: 1. מתי הערב קרבות מסתיים?? 2. מתי כדי להגיע אליו?? (לפני הזמן, מתי שהוא מתחיל, אחרי הזמן וכדומה...) 3. אתה תהיה בין יושבי הקהל וגם אני אשמח לדעת איפה אתה תשב או תהיה כדי שאוכל לראות אותך זה יהיה מאוד נחמד ואם לא אז לא נורא, אבל יהיה באמת נורא נחמד לראות אותך. אני כבר מחכה בקוצר רוח לערב קרבות כי זה ממש הולך להיות ערב מדהים. אני אישית מחכה יותר לקרב של בן דוד שלי שמתאמן איתי באותו מכון וזה פעם ראשונה שאראה אותו מתחרה, וגם אני מחכה לקרבות של חברים שלי. אבל הקרב על האליפות באמת הולך להיות קרב ענק. אז חברים וחברות בואו לאוסישקין ב13.10 ותפתחו קצת את הכיסים (לא תצטערו, הבטחה שלי ושל מפופו). מקווה לראותכם, Muay Tahi

mapopo

New member
../images/Emo24.gif Muay Tahi -

אהלן
מה רענן עשה???, אולי אני אוכל לעזור... 1. ערב הקרבות יסתיים כנראה ב 23:00 2. כדאי להגיע בשעה 19:00 - אבל הקרבות היותר מענינים יהיו באמצע הערב... 3. אני אהיה בן יושבי הקהל.... אולי גם ליד הזירה... לא יודע עדיין נראה... תרשום את הפאלפון שלי... 566032 - 050 שמי יניב תתקשר אלי במהלך הערב, ונפגש בכיף!!. 4. ראית את התמונות ששמתי של התחרות שקרבה??
MAPOPO

למעלה