שלום שוב ליפות :)

kinsheshet

New member
שלום שוב ליפות :)

למי שלא זוכר מי אני , אזכיר ששמי כינרת ואני צלמת , ובשנה האחרונה התעסקתי בפרויקט צילומי שעסק בדימוי גוף ובהאדרה של האישה המלאה היפה :)
את פרויקט הגמר הגשתי עם חמש תמונות של נשים מלאות ויפות שחלקן הגיעו מכאן או דרך המלצות של נשים/אנשים מכאן ושמחתי להכיר אותן .. היה נהדר !
אני משתוקקת להמשיך בפרויקט .. ורציתי לדעת אם מישהי תרצה להצטלם?

גם אלו שבסוף התמסמס ביננו (הרבה נשים כתבו , חלקן פחות התאימו אך חלקן פשוט איבדו איתי את הקשר דרך המיילים - החיים עמוסים אני מבינה את זה)
ובכל זאת רוצות להשתתף - אני אשמח .. זה פרויקט פתוח עכשיו - הכיון הגדול שלו פתוח , האמירה היא משהו שצריך להתחדד - אז אני באמת אשמח לשמוע מכן
[email protected]

חוץ מזה , אצרף תמונות מתוך הסידרה שיצרתי, שתוכלו להתרשם :)

תודה ושבת שלום

e m a n u e l

New member
אני חייבת להגיב...

זאת הבחורה הכי יפה שראיתי בחיים שלי.
וואו!

ווואוו מדהימות אחת אחת

אוהב את המין הנשי הזה וממש לא מתבייש איתו....
ואני לא כזה !
אבל מאיפה הגעת אליהן....יש מצב לשידוך ?

bubit11

New member
הן באמת יפות!

אני אשמח להיצטלם

אם כמובן אני יתאים...

bali

New member
מנהל
תמונות כאלה יפות בהחלט עושות חשק

לכל יפות הפורום,

אני תמיד מגיחה כדי להגיב להודעות של כינרת,
ולו רק בגלל שהחוויה של להצטלם עבורה הייתה אחת החוויות המוצלחות והבונות בחיי.. שלא נדבר על החוויה של להיות בפתיחת התערוכה ולראות את עצמי בין ארבעת יפהפיות על קיר שחור.. באמת חוויה מטורפת :)
אז כמו שהבנתם, אני אחת מחמשת הבנות שהצטלמו עבורה (התמונה שלי לא מופיעה פה כי כינרת יודעת שהייתי תולה אותה אם היא הייתה מפרסמת אותה
) וכמו שכבר אמרתי פה בעבר- אני ממליצה לכולן..
(מבטיחה לכן, היא לא משלמת לי כדי לומר את זה :))

בנות, פתחו את המייל ותכתבו לה. מבטיחה לכן יום של כיף והעצמה..
ואם עוד לא השתכנעתן- זה מה שכתבתי לה יום אחרי פתיחת התערוכה-

"יקרה שלי, נעתקו המילים. באמת..
את יודעת, בתחילת הפרוייקט חששתי. מעולם לא עמדתי מול מצלמה בסיטואציה כזאת, מעולם לא נדרשתי להיות המרכז של שום דבר.
ככל שהכרתי אותך יותר- כך חששותי נרגעו. יש בך משהו שנוסך רוגע ובטחון על מי שמסביבך (אפילו אם את בעצמך לא רגועה).
ביום הצילומים הרגשתי כאילו אני עושה יום כיף עם חברה שאני מכירה כבר שנים. אחרי כל הפחד הזה- בסוף לא רציתי שזה יגמר. ואתמול היה השיא של התהליך, גם מבחינתי וגם מבחינתך. ראיתי אותך קורנת, ראית כמה את גאה על הנשמה שלך והכשרון שלך שקרם עור וגידים ואני עמדתי מהצד והתפוצצתי מגאווה והתרגשות בשבילך.
ומבחינתי, להיות מסוגלת לעמוד מול תמונה של עצמי בגודל כזה ולא לראות קודם כל את מה שלא בסדר- אלא להפך, להבחין בדרך היפה בה האור נופל, בכל הדברים שהתמונה משדרת מבלי לומר מילה.. את לא יודעת איזה הישג זה עבורי. וזה בזכותך. הכשרון הגדול שלך בתור צלמת הוא לא לדעת איך להחזיק את המצלמה ועל מה ללחוץ, הכשרון שלך הוא לגרום לאנשים לראות את עצמם דרך העיניים שלך.. ותאמיני לי, אין דברים כאלה. אין דברים כמוך.."

קדימה, לפתוח מייל!

(כינרת, אוהבת אותך ואת כל מה שאת עושה. לא יכולה לפספס הזדמנות לומר לך את זה.)

עופר 123

New member

אגיד את זה עוד פעם, למרות שאני חוזר על עצמי: כל הכבוד על הפרוייקט הנהדר, על התעוזה להציג כזה פרוייקט בעולם שטוף רזון, ועל הגאווה בפרוייקט הזה. בהחלט מגיע לך

כמו כן, העם מחכה לפרוייקט המקביל של הגברים

למעלה