CrazySheep111
New member
שלום, שוב אני../images/Emo13.gif
כתבתי פה כבר פעם אחת, אתם בטח לא זוכרים. שאלתי על סדרה בערוץ 9, כדי שגם אוכל לראות וגם ללמוד... אני מאוד רוצה ללמוד את השפה. בכל מקרה, היום חשבתי על זה ועלתה לי שיטה קטנה להתחיל ללמוד, שיהיה לי לפחות את הבסיס, ואם אני לא נוגדת שום כללי פורום -הלימוד כוללת את עזרת חברי הפורום
מה שחשבתי, זה לעלות כל כמה ימים, או שבוע מילים בעברית, ולמי שיש זמן בשבילי לתרגם לי אותם לרוסית. ככה בזמן העבודה אני אעבור על המילים ואלמד אותם. לדוגמא: כן------------- דה, DA לא-------------נייט, NIET בסדר/טוב------חרשו, HARASHO הבעיה עם למידה מהטלויזיה, שאין כל כך סדרות טובות עם תרגום שיכולות להשאיר אותי מעוניינת. כולן ללא תרגום ואנלא מבינה כלום...(למרות שעל האומנת אנלא מוותרת ורואה בכל זאת
), היחידה שיש היא "קטי המכוערת" וגם אם אני אצפה קבוע, אני רוצה לפחות בסיס לפני... אז זה מה שאני חשבתי, האם זה יפריע בפורום? או שזה יהיה בסדר? הייתי מבקשת מחבר שלי לעשות את זה, אבל הוא בצבא וקרבי
אני רואה אותו כל שבועיים במקרה הטוב... ובעבודה שלי אני לבדי, אין לי מגע עם אנשים...ולא נראה לי שלכל אחד מידידים שלי תהיה סבלנות בשבילי
אז בגלל זה אני מבקשת ממכם את העזרה, האם יש אפשרות כזו שאוכל לכתוב כל פעם רשימה של מילים? ותוכלו לתרגם לי? הבקשה היא בעיקר למנהלי הפורום,כי אינני רוצה להפר את המהלך של הפורום. אם יותר לי אני אכתוב כבר מחר רשימה. אני אבין בהחלט אם זה לא בסדר! ואני אמצא דרך להסתדר...אז אין לי בעיה עם "לא"... תודה רבה, ושיהיה לילה מצויין!
כתבתי פה כבר פעם אחת, אתם בטח לא זוכרים. שאלתי על סדרה בערוץ 9, כדי שגם אוכל לראות וגם ללמוד... אני מאוד רוצה ללמוד את השפה. בכל מקרה, היום חשבתי על זה ועלתה לי שיטה קטנה להתחיל ללמוד, שיהיה לי לפחות את הבסיס, ואם אני לא נוגדת שום כללי פורום -הלימוד כוללת את עזרת חברי הפורום