שלום, שוב אני

CrazySheep111

New member
שלום, שוב אני../images/Emo13.gif

כתבתי פה כבר פעם אחת, אתם בטח לא זוכרים. שאלתי על סדרה בערוץ 9, כדי שגם אוכל לראות וגם ללמוד... אני מאוד רוצה ללמוד את השפה. בכל מקרה, היום חשבתי על זה ועלתה לי שיטה קטנה להתחיל ללמוד, שיהיה לי לפחות את הבסיס, ואם אני לא נוגדת שום כללי פורום -הלימוד כוללת את עזרת חברי הפורום
מה שחשבתי, זה לעלות כל כמה ימים, או שבוע מילים בעברית, ולמי שיש זמן בשבילי לתרגם לי אותם לרוסית. ככה בזמן העבודה אני אעבור על המילים ואלמד אותם. לדוגמא: כן------------- דה, DA לא-------------נייט, NIET בסדר/טוב------חרשו, HARASHO הבעיה עם למידה מהטלויזיה, שאין כל כך סדרות טובות עם תרגום שיכולות להשאיר אותי מעוניינת. כולן ללא תרגום ואנלא מבינה כלום...(למרות שעל האומנת אנלא מוותרת ורואה בכל זאת
), היחידה שיש היא "קטי המכוערת" וגם אם אני אצפה קבוע, אני רוצה לפחות בסיס לפני... אז זה מה שאני חשבתי, האם זה יפריע בפורום? או שזה יהיה בסדר? הייתי מבקשת מחבר שלי לעשות את זה, אבל הוא בצבא וקרבי
אני רואה אותו כל שבועיים במקרה הטוב... ובעבודה שלי אני לבדי, אין לי מגע עם אנשים...ולא נראה לי שלכל אחד מידידים שלי תהיה סבלנות בשבילי
אז בגלל זה אני מבקשת ממכם את העזרה, האם יש אפשרות כזו שאוכל לכתוב כל פעם רשימה של מילים? ותוכלו לתרגם לי? הבקשה היא בעיקר למנהלי הפורום,כי אינני רוצה להפר את המהלך של הפורום. אם יותר לי אני אכתוב כבר מחר רשימה. אני אבין בהחלט אם זה לא בסדר! ואני אמצא דרך להסתדר...אז אין לי בעיה עם "לא"... תודה רבה, ושיהיה לילה מצויין!

TaL53

New member
את גם יכולה לשאול אם מישהו יהיה מוכן

לתרגם לך את המילים שאת רוצה במסרים, במידה ואת חושבת שהנוהל השבועי יציק יותר מדי:) מבחינתי, אני תמיד שמח לעזור איפה שאני יכול (במידת הרוסית המוגבלת שלי):) אז יאללה, תפדל:)

shon100000

New member
יש לי הצעה יותר טובה בשבילך...

למה שתכתבי כל שבוע נגיד,רישמה של איזה 10 מילים ותלמדי אותם,ברגע שאת יכולה ללמוד בקלות(מבלי להכין טבלה)וביום אחד אפילו 50 מילים... תורידי את התוכנה "Babylon",ושם תעשי הוספת מילון "עברי-רוסי",תכתבי מילה בעברית וזה יתרגם לך לרוסית... במקרה ו"גרסת הניסיון" מסתיימת,תורידי שוב את התוכנה...(גם אפשר לקנות אותה). באתר Start.co.il יש בעמוד הראשי גם מילון של בייבילון,אבל שם צריך לכתוב את המילה באנגלית ואז היא תתורגם לרוסית..

shon100000

New member
בדקתי

וכדי לקרוא את התרגום צריך לדעת לקרוא באותיות קריליות.... אז אם את יודעת זה טוב ואם לא קודם כל תלמדי(זה קל מאוד)וכמובן תכתבי מתי שבא לך,אני ישמח לתרגם...

g I L 20

New member
תלמדי את האותיות הקיריליות

ואז זה יהיה הרבה יותר יעיל.. הבעיה שגם את קטיה המכוערת העבירו לשעות מגוחכות בצהריים במקום 20:00 ...

את קטיה משדרים בשידור חוזר עכשיו

בגלל זה משדרים אותה בצהריים..והשידור ב 20:00 הסתיים לפני יותר מחודש

g I L 20

New member
הסדרה עדיין לא הסתיימה.

הם מחכים לתקופת הרייטינג המירבית כדי לשדר את פרקי הסיום.

אבל השיור הראשון הסתיים

יענו מה שמשדרים עכשיו בצהריים זה שידור חוזר זה הכל

g I L 20

New member
ככה הלמידה שלך תהיה מעוגנת

בצורה האורתוגראפית (איך שהמילה מופיעה) ולא רק כצלילים. זה הבסיס לכל שפה...

AeroSlash

New member
מבחינת מנהלי הפורום

אין שום בעיה
. אני עצמי ואנוכי לא תמיד נוכל לעזור לך [מפאת בעיות טכניות אהמ אהמ], אבל אני מקווה ומניחה שחברי הפורום פה כן יוכלו.

למעלה