שלום שובונים

שלום שובונים ../images/Emo5.gif

שמי וואחד. ראשית אזהיר ואבהיר. אני לא דוב, ולא גאה. על מנת ליצור מאזן הרתעה אני מודיע מראש כי כל גולש מהקהילה היקרה שלכם שיעיז לשלוח לי מסר "מפנק, מענג, או עם רצון להתנשק" שם את תיבת המסרים שלו על קרן הצבי- הכוונה היא שהוא יקבל בסביבות 8,000 +- מסרים ( עם יותר דגש ל + ) בחזרה. הטכנולוגיה קיימת, אל תחפשו ש"אדפוק" אתכם - תשארו דוב בחיקו של דוב. אני גולש בפורום "אופנועים-לגעת בסאגה" שמספרו 637 למנינם של הנוצרים . כבר תקופה ארוכה שהמון גולשים אצלנו בפורום משתמשים בסימן
בהודעותיהם,בצורת התבטאותיהם, ומתוך רצון עז לחקור, לחלוק, או סתם להגיד לגולש אחר "אתה שמוק" מתוך רצון עז לא לשלול את "האחר" (כשהכוונה היא שאתם "האחר" ) החלטתי לצאת בקמפיין של "קהילה מארחת - אך לא בתחת" קרי , אנו נשאף לשיתוף פעולה רעיוני/עיוניי - עד לשלב התחתוני( תשאירו את התמונות של הגופות השעירות שלכם במקומם במכובד - רחוק ממשכננו) אתם תבקרו אצלנו ואנחנו נבקר אצלכם. אתם תניפו את נס ה
ואנו נקרא את דבריכם בשקיקה. דיר באלקום עם השקיקה- אנחנו לא אגזוזנים. רציתי לדעת מה דעתכם על קיום ההליך "קהילה מארחת אך לא בתחת" אשמח לחלוק עמכם רעיונות ולמצוא דרך להפרות אלה את אלה (מבחינה רעיונית- מבחינתי תשחקו לעד זה בחור יציאתו של זה - תשאירו אותנו מחוץ למשחק) לסיום דבריי אביא מספר קישוריות לדגל ה
כפי שהונף אצלנו בימים האחרונים מתוך כוונה שתראו כי גם פורומנו הקט הוא מעוז לא מבוטל של חובבי דגלים צבעוניים. הבהרה אין שום כוונה בקישורים הללו לקבוע את מינם, נטיותיהם, או הצעצועים שעמם משחקים הגולשים שהניפו את הדגל- כל מטרת הקישורים היא להראות לכם שיתכן, ובתפוז עוד פורום אוהב להשתמש בגאווה בדגל ה
... זה הכל. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=637&msgid=44921674 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=637&msgid=44930092 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=637&msgid=44930203 ויש עוד רק תחפשו. אני מזהיר מראש. הגולשים הנ"ל אינם גאים כפי שהייתם אתם חושבים שיהיו גאים. הם מקסימום גאים בכך שסיימו תיכון - וכל השולח להם מסר מתגרה עושה טעות אבחנתית. אם יש לכם משהו לומר אימרוהו בשירשור זה - או שתעשו נעים זה לזה בגב כל ימי חייכם . אני חוזר ואומר- מי שישלח לי מסר אני אעשה ממנו "חיני וחינה וקוזורקוט" ו"זיע בלא תנזיע זעזעוק יא מזבזב" זאת בנוסף למשלוח מסרים כמספר ההרוגים בגלי הצונמי, אז תחסכו לעצמכם .

nirnir1

New member
ההתחלה והסיום לא מעוררים עינין ...

ההתחלה והסיום לא מעוררים עינין לקרוא את התוכן! והאיומים בסוף , שאם נעיז לפנות במסרים... נו, באמת

../images/Emo124.gif ניר ניר ../images/Emo70.gif יא חננה ../images/Emo70.gif

אבוי למילים שיוצאות מפיו של מורי ורבי אשר על בירכיו התחנכתי כיצד להגמל מהמדיה הדמונית הזו.... למה שלא תקשיב לעז ההרים הצעיר האומר דברי טעם (של....
)

ז י ק ו

New member
אה..

תודה על ההזמנה שלך עם התנאים הקשים שהצבת לנו... ולמה אתה חושב שדובים גאים מתחברים לסאגת האופנועים ? אתה סתם עושה הכללה, וזה בדיוק כמו שתגיד שכל הדובים אוהבים לאכול בננות. אופנועים צריך לאהוב בלי שום קשר לנטיה או מין

megaroy

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif

אני ממליץ לשדך אותו לבחורה מתחילת העמוד שנגדה נוהלה "המלחמה" הקודמת . אני חש שתהייה הבנה בינהם.

hairyman

New member
למי בדיוק אתה עושה טובה

מרוב פתיחות אתה בסהכ הומופוב מהזן הכי גרוע

mountain0goat

New member
יש רק דבר אחד לעשות עם ההודעות האלה

להתחיל למחוק עכשיו כל הודעה של כל הומופוב מתגרה. הם באים לפה בשביל זה ורק מחכים לסערה של תגובות. . . אבל זה הכי הצחיק אותי, עוד מאיים עלינו עם ספאם עלק!

stefan10

New member
שאני בא מכפר קטן בפולנייה

מה רצה האופנוען ?? לא הבנתי מה רצה מאיתנו ?. במה לשתף איתו פעולה??אולי מישהו יסביר או יותר נכון הוא?? מכל הההזהרות מה הכוונה והמטרה..?

../images/Emo5.gif

זיקו, חלאס להתעצל תעלה את הרמה של הפורום ותעיף את ההודעה שלו ובמקומה תשים כמה צ'אבים (בלי שיער גוף בבקשה!)

ז י ק ו

New member
אני ? עצלן ?

יש פה למעלה מ-500 תמונות מעניינות... ואם צריך אני גם מוכן להתפשט

למעלה