שלום....שבתי הלום..

הקיו

New member
שלום....שבתי הלום..

הי חברי פורום יקרים, קפצתי לומר שלום. מביתי החדש שלא ממש תרם לתהליך היציאה שלי כפי שחשבתי שיקרה...ואף יצר נסיגה קלה. או בעצם- עצירה במקום. מעין "תקיעות" בתהליך... בכל אופן, עדיין עוקבת אחרי הפורום. הקיו

../images/Emo96.gif וגם |עוגה| ממני

ותמיד נשמח לשמוע מה קורה, אז אולי קצת תפרטי? מה קרה? את נסוגה? התחלת לחשוב דברי תורה בשירותים? >מוזר, רק אתמול קראנו להיום, מחר<

הקיו

New member
הי

לא, זה לא שאני מתחילה לחזור לדת.... ממש לא. אני פשוט לא מתקדמת (זורמת) הלאה. עדיין בחצאיות, "בתוך הארון", לא מפיצה כל כך את העניין... ולצערי בודדה ביותר. זהו. ותודה לבני ילד טוב! על המסר האישי.

הקיו

New member
תודה

אבל אני לא כל כך יכולה... (נפשית). החשיפה מאוד קשה לי... לא בנויה לזה

היי הקיו וברוכה השבה...

כנראה זה בגלל האופי המאוד ישיר שלי והמאוד פתוח שלי, אני לא כל כך מצליח להניח את עצמי במקום בו את עומדת ולהבין אותך באמת. אני גם לא כל כך יודע לאיפה את חותרת ולאיזה מקום את רוצה להגיע, כל שנותר לי הוא לאחל לך... הצלחה בריאות אושר שלמות אישית ופנימית. שיהיה לך סוף שבוע נפלא, לייזר

מחזיק לך אצבעות

אני מחזיק לך אצבעות וגם את היד. קחי את הזמן. להיות חילוניה יש לך זמן כל החיים, אבל הטראומה של החזרה בשאלה יכולה להיות קשה מאד אז למה לא ללכת צעד, לעצור, לנוח, לעשות עוד צעד, צעד קדימה, צעד אחורה, לדבר עם חברים, להרגע. ואת יודעת מה, לקחת את הזמן ולעשות את הדברים לאט ובלי לחץ זה כבר חזרה בשאלה קטנה. אף אחד לא מחייב אותך לרוץ, להספיק לפני השקיעה או עד תאריך זה או אחר, וגם אם בסוף לא הספקת, אף אחד לא יעניש אותך על זה בשום עולם. את מבינה? אגב, חצאית יכולה להיות יפה מאד. לא פחות ממכנסיים. אהבה רבה מני

דידית

New member
ברוכה השבה!../images/Emo141.gif

הקיו רואים שמאד קשה לך עם הכל אני ממליצה לך לקחת את הזמן ולעשות מה שאת מרגישה. תלכי אחרי הלב שלך ואחרי מה שאת חשה. חבל שאת לא רוצה לבוא למפגש אני חושבת שאת תהני, אני הלכתי למפגש האחרון וגיליתי אנשים מקסימים וחברה תומכת ואוהבת. אם את לא מרגישה מוכנה לזה תחכי עם זה, אבל לפחות תחשבי על זה! אני בטוחה שהאנשים פה יתרמו לך המון ובפרט עם הבדידות. שיהיה לך בהצלחה, חושבים עליך!
דידית <מסכימה עם מני בקשר לחצאיות>

למעלה