שלום, שאלת מתחיל

תיקתקית

New member
שלום, שאלת מתחיל

אני שואלת בשביל ידיד שלי, לכן השאלה מנוסחת בלשון זכר
אני חושב שיש לי קול מתאים לקריינות/דיבוב. סיימתי צבא לא מזמן ואני מעוניין לבדוק את האופציה של עבודה בזה. אני לא מעוניין כרגע ללמוד את המקצוע בצורה מסודרת, אבל הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעבוד בקריינות או דיבוב בארץ, מאיפה מתיחילם, למי פונים וכו'. מה הדרישות מקריין/מדבב, כשמבחינתי אפשר לעשות גם לפרסומות (אם יש דבר כזה כי הבנתי שהתחום די מצומצם), סרטים מצויירים - מה שבא. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי איפה מתחילים ומה אני צריך לדעת על התחום כדי להתחיל לעבוד בו. האם זה משתלם, האם זה לטווח ארוך.. וכו'. תודה

אממ..

ב"שאלות נפוצות" תמצא תשובות לכל השאלות שלך.. צריך לעבור קורס(מומלץ אפילו!)..לפני שמנסים "להיכנס לעסק".. לגבי עבודה וקריירה בדיבוב\ אני מאמינה שכולם כאן יסכימו איתי..דיבוב שזה לא מקצוע ובטח לא לחיים.. זאת עבודה שהיא לא קבועה..אפשר לראות בזה כתחביב מהצד..שבדרך אפשר אולי קצת להרוויח ממנו(כמובן שעצם הדיבוב והקריינות זה הנאה והרווחה אחחת גדולה).. מקצוע זה אולי לא..אבל זה תחביב נהדר למי שאוהב ויכול.. בהצלחה : )

תיקתקית שלום

יש סנדא חדשה בניהולו של ניקו בר . סדנא מקצועית לדיבוב. פרטים נוספים באתר : www.hug.co.il תחת השם דיבוב

למעלה