שלום , שאלה.

שלום , שאלה.

רציתי לשאול כמה שאלות. 1. האם אפשר לדעת אם מישהו שנפטר קרוב אלינו ? 2. מדוע אסור לעשות ביהדות סיאנס? 3. איך יודעים שבאמת טוב להם שם למעלה? תודה רבה

תשובות

1 לא ממש הבנתי את שאלתך כי אם מישהו קרוב לנו נפטר אנו נדע זאת דרך משפחה וחברים או מכרים 2 אסור לעשות סיאנס ביהדות מפני שזה מטריד את נשמות המתים וכי ככה אלוהים אמר, שאול הלך לבעלת האוב שהעלתה לו רוחות בסיאנס, לדוגמא וזה היה החטא שבגללו הוא מת ולא מלך יותר (למיטב זכרוני) 3 אין ממש אמצעי מדעי שיכול להוכיח זאת ולצערי לא ניתן להוכיח אם טוב או רע לנשמות, למרות שהמוות נתפס כחזרה למקורות, משמע הנשמות שבות להיות חלק מהאלוהים, אז די סביר להניח שלא רע להם. (או לטובות מבינהן לפחות)
לינוי

תראי....

מישהו קרוב לי מאוד נפטר השבוע , ורציתי לדעת אם הוא בסדר שם ואם אפשר לעשות משהו לא יודעת נראה לי שאני מחשפת דרכים להתמודד....מבינה?

משתתפת בצערך../images/Emo24.gif

אוקי אז אני אספר לך משהו קטן שאולי יעודד אותך, ראשית בשנה הראשונה ישנה אמונה ביהדות שעד יום השנה נפש המת מסתובבת איתנו על מנת לראות שאנו מתגברים כמו שצריך ולא נתקעים, כי למת בוודאות טוב והיא נינוחנה רק אנחנו חשים את האובדן והכאב של אותו אדם שחסר לנו, אגב כמה שאלות לי: איך הוא נפטר ומה הייתה קירבתו אלייך? מעבר לזה יש אפשרויות של תקשור כאלה ואחרות העיניין הוא שאני הייתי מציעה לך לחכות עד תום השנה על מנת לא להזיק למעבר של נשמתו הלאה.
לינוי

רותי 11

New member
נתי יקרה - משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif

תראי חמודה - אם קל להם וטוב להם שם ? לדעתי כן ועובדה שהיום אמנם אין הוכחות מדעיות אבל יש בהחלט הוכחות לכך ששם טוב הרבה יותר מכאן, שם הם מוקפים באהבה שאנחנו אפילו לא יכולים לתאר אותה, הם מוקפים במשפחה ונשמות שקרובות אליהן. הם תמיד נמצאים איתנו אמנם לא בפיזי אבל הנשמה שלהם נמצאת ומפקחת מעל. מדוע אסור לעשות סיאנס? משום שבסיאנס אנחנו לא מתקשרים עם נשמות שהגיעו לעולם האמת או יותר נכון לעולם הנשמות, בסיאנס עולות נשמות תועות ואלה הן נשמות נשארו כאן בסביבה ולא הגיעו למקומן הטבעי, הן מסוכנות כי הן מנסות להידבק אלינו חזרה - ככה הן מאמינות שהן יוכלו לחזור לכדור הארץ. אני הייתי ממליצה לך מאוד על הספר מסע הנשמות - שהוא נותן בצורה ממש טובה על מה שקורה איתנו בין החיים - הכוונה מרגע המוות ועד לרגע הלידה. הוא (ד"ר מייקל ניוטון) עושה את זה דרך היפנוזה ומעלה את המטופלים לתודעת העל שלנו ששם נמצאים הזכרונות.

dvir58

New member
סבא שלך נימצא...

במקום מדהים ביופיו ובאהבתו אליו וכלפיו. טוב לו חמודה. אל תדאגי הוא מאושר. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=dvir58 תקראי את הפרק הראשון "החיים אחרי המוות" ותביני.

אור גינאל

Well-known member
שלום ,תשובות.

1.כשאת בשקט עם עצמך ואת חושבת עליו הוא קרוב אלייך וגם הוא חושב עלייך . אגב הכלל הזה נכון גם לגבי אנשים חיים מה שנקרא טלפטיה . 2.ספר דברים פרק יח ט כִּי אַתָּה בָּא אֶל-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר-יְהוָה אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לָךְ--לֹא-תִלְמַד לַעֲשׂוֹת, כְּתוֹעֲבֹת הַגּוֹיִם הָהֵם. י לֹא-יִמָּצֵא בְךָ, מַעֲבִיר בְּנוֹ-וּבִתּוֹ בָּאֵשׁ, קֹסֵם קְסָמִים, מְעוֹנֵן וּמְנַחֵשׁ וּמְכַשֵּׁף. יא וְחֹבֵר, חָבֶר; וְשֹׁאֵל אוֹב וְיִדְּעֹנִי, וְדֹרֵשׁ אֶל-הַמֵּתִים. יב כִּי-תוֹעֲבַת יְהוָה, כָּל-עֹשֵׂה אֵלֶּה; וּבִגְלַל, הַתּוֹעֵבֹת הָאֵלֶּה, יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, מוֹרִישׁ אוֹתָם מִפָּנֶיךָ. אם מתים היו יכולים לעזור לחיים הם לא היו מתים . 3.שבמקום לחשוב עליהם את מרוכזת בחיים שלך . תודה רבה . עכשיו ברצינות .אני בטוח שזה לא מדבר אלייך . האמת היא שהרצון לעסוק בעולם הרוחות נובע מפתיחת פתח בהילה שמגינה עלינו וכתוצאה מהשתלטות רוח שמשוטטת ללא מנוחה וכשהיא מוצאת את הפתח היא מיד משתלטת על המודעות ומנסה דרכה לברר את מצבה . פתיחת הפתח נובעת כתוצאה משתיית אלכוהול שמשתק את המודעות או מצריכת סמים שיש להם אותו אפקט כמו של אלכוהול מרגיעים/ מדכאים ואפילו תרופות הרגעה שיש בהם אלכוהול /אתנול . מאפייני הנפש יכולים להיות נקביים או זכריים ובגלל שדומה מושך דומה אם את לבושה (מכנסיים ) ומתנהגת כמו בן סביר מאוד שהנפש שתחבור אלייך היא זכרית והיא גם תגרום לך לשתות עוד ועוד אלכוהול כדי שתוכל לצאת ולבא כרצונה . זאת הסיבה האמיתית שנשים נמשכות לנשים . מה עושים ? איך מחזירים לעצמנו את החיים שלנו ? דבר ראשון מפסיקים לשתות אלכוהול /סמים / תרופות דבר שני מתחילים מחפשים כל סיבה כדי לשמוח דבר שלישי מתרכזים בעיקר וזה להוליד ילדים .

תשובות לכולם.

קודם כול קרובת הנפטר זה סבא שלי... והוא נפטר מהמון מחלות אבל המחלה העיקרית היא פרקינסון. הוא מאוד סבל 3 שנים.. אגב אני התחלתי לקרוא את הספר "מסע הנשמות" והוא מאוד מחזק ועוזר אבל עדין נורא קשה לעכל. השאלות שלי הן : האם הוא יכול לתת לי סימן ? אתם יודעים רק לדעת שהכל בסדר שם למעלה.. שאמרת שהוא נמצא קרוב אלינו שנה כדי לבדוק שהכל בסדר.. מזזה אומר? תודה רבה ויום טוב..

רותי 11

New member
נתי - הוא בהחלט יכול

לשלוח לך סימן - רק תבקשי ואת יודעת מה אני מאמינה שהוא מנסה לשלוח לך את רק צריכה לשים לב

זה שהוא בקרבתך בשנה הראשונה

אומר שהרוח שלו או היישות שלו נמצאת בקרבתך אני מקווה שתהיה חזקה ותביני שגם אם טוב לו לא בטוח שיהיה לו קל לסמן לך בהכרח מפני שזה מצריך כוחות גדולים מהנשמה עצמה.

המקורי2

New member
נתי

1. אפשר לדעת אם הוא שולח סימן או מנסה לתקשר בצורה בוטה או בצורה אחרת 2. כול הנושא של הדת הוא בעייתי המטרה של הדת היא להסיך את דעתנו ולגרום לנו לא ללמוד 3. תקראי את הספר 7 מדרגות לנצח ותביני באמת מה קורה לנשמות לא באופן הכי מדויק אבל זה יפתח לך את התבונה לנושא

תראו...

אני באמת מבקשת סמנים אבל לא יודעת אם אני מקבלת.... אני רק רוצה לדעת אפילו סימן קטן זה כל כך קשה ולא מתעכל אפילו... אני רוצה להאחז במשהו ולא יודעת במה..

רותי 111

New member
נתי אולי תיזמי את

א תהסימן. הכוונה תבקשי ממנו למשל לסמן לך בצורה מסויימת ותשימי לב אם זה אכן קורה

אבל ...

אני כל הזמן מבקשת... נגיד אתמול הופיע לי בחלום אדם זקן שחולה באותה מחלה כמו שלו שגם נפטר... חוץ מזה אני לא חולמת כלום ולא מקבלת סמנים למרות שאני כל הזמן מבקשת ומחכה להם.. מבינים? אגב מותר לעשות תקשורים לפי מה שהבנתי אחרי כמה זמן מיום הפטירה ? תודה רבה לכם.

tallywood

New member
השאלה היא לגבי הסופר

גיהנום וגן עדן-מרתקים אותי באותה מידה ורציתי לקנות את הספר לכן אם מישהו יכול לומר לי את שם הסופר אני מאד אודה לכם

למעלה