שלום, שאלה.

עוגייה

New member
שלום, שאלה.

אני יודעת מה זה חלום צלול, רציתי לדעת מה זה אומר אם רוב (אם לא כל) החלומות שלי הם צלולים. אני כמעט לא חולמת חלומות "רגילים", שאין לי שום בעיה עם זה (חלום צלול זה הכי כיף :)), אבל השאלה היא מה זה אומר. ולאן אפשר לפתח את ה"יכולת" הזו?

מה זה אומר...

זה אומר, למשל, שכאשר המציאות עגומה דיה יש לך עולם של חלומות לברוח אליו.

silverhawk

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, אני בספק אם כל החלומות שלך הם צלולים. סביר להניח שאת פשוט לא זוכרת את החלומות הרגילים. אבל בכל מקרה, אני בטוח שיהיו כאן הרבה שיקנאו בך על יכולת החיצלול הטבעית. מה זה אומר מעבר לזה? שרצוי שתמצי את הפוטציאל הגלום בחלומות הצלולים ותנצלי אותם לטובתך (בדמות התגברות על פחדים, יצירה וכמובן, סתם הנאה!). נשמח לשמוע לע כמה מן החוויות שלך, אגב.
וברוכה הבאה לפורום!

עוגייה

New member
תודה על התגובה,

דבר ראשון - אני דווקא זוכרת את מרבית החלומות שלי גם בלי לרשום אותם. אני זוכרת חלומות מהגן, כך ש.. דבר שני - אני מנצלת את החלומות האלו לטובתי, באמת באחד החלומות התגברתי על פחד נוראי שהיה לי, אז עוד לא ידעתי שזה נקרא חלום צלול אבל כ"כ נדהמתי מעצם העובדה שדרך החלום התגברתי על פחד במציאות. אני לא יודעת כמה החוויות שלי מעניינות, סתם תהיתי אם אני יכולה לפתח את ה"יכולת" הזו גם לכיוונים אחרים בתחום ה, איך נקרא לזה, על טבעי..?

לא שיש לי מושג

איך הדברים האלה עובדים, אבל אני מאוד בספק אם ניתן ליצור יש מאין בתחום שטרם הוסבר בפרוטרוט ע"י המדע... אני מנחשת שחזיונות יכולים להיות ברורים וחזקים יותר בחלום צלול אבל זה דורש רמה גבוהה מאוד של שליטה בחלום. לי למשל אין, אני בקושי מצליחה לגרום לעצמי לעוף...

Psychopath1

New member
לא בטוח

הרבה חברים שלי חושבים שהם חולמים חלומות צלולים אבל הם מתבלבלים כי הם חושבים שזה שאתה מקבל החלטות בחלום ומרגיש דברים זה אומר שאתה שולט בחלום. בדרך כלל רוב האנשים שמגיעים למצב של מודעות בחלום הם מתעוררים מהחוויה.

EndOfAllHopes

New member
כן בהחלט

אבל אני לא מבין בזה ולמרות שלאורך השנים היו בפורום הזה הרבה אנשים ש"הבינו" בזה (הקשר של חלום לעל-טבעי,על-טבעי בכלל)אני לא יודע עם כרגע נמצא/מגיב מישהו שיוכל לכוון אותך לנושא הזה. יש פורומים טובים באנגלית בנושא שם מתעסקים בזה דיי הרבה, יש LD4ALL ,DreamViews אם לא עונים לך כאן את יכולה לנסות שם. בכל מקרה חלומות צלולים מתקשרים לחוויות חוץ-גופניות (Out of Body Experience) לפי מה שאני יודע...(לא שכולם "מאמינים" בזה).

אין במה לא להאמין

אפשר לחוות חוויה חוץ גופית בחלום צלול. זה כמובן לא אומר שאתה באמת *פיזית* מחוץ לגוף שלך...

EndOfAllHopes

New member
כן אבל...

אני מתכוון לחוויה חוץ גופית שבה אתם יוצא מהגוף ו"מטייל" בעולם האמיתי. בנושא זה אין תמימות דעים :)

silverhawk

New member
יש הרבה שמאמינים בזה

זו אמונה די נפוצה. איש באמונתו יחיה

silverhawk

New member
מממ, מה כוונתך בלפתח לעל טבעי?

ונשמח מאוד לשמוע על הפחד שהיה לך וכיצד התמודדת איתו. במידה ויש לך כוח, אשמח אם תכתבי זאת בפירוט בהודעה חדשה על מנת שאטגלן אותה ואהפוך אותה למאמר.

עוגייה

New member
הכוונה היא,

לאן הנושא הזה מתקשר? האם הוא יכול להתקשר לעל טבעי כמו קריאת מחשבות, גילוי עתידות וכו'? מכיוון שהוא עוסק במודעות עצמית מאוד גבוהה. יש לי כוח לכתוב הודעה אבל אני מתביישת
זה לא מספיק מעניין, אבל אני אשתדל לחלום על דברים מעניינים ואם זה יהיה ממש מעניין אני אכתוב..

למה לכנות דבר כמו קריאת מחשבות

"על טבעי"? זה לא פחות טבעי מפתרון בעיה מתמטית. לא יודעים להסביר לא כיצד זה ולא כיצד זה עובד, זה לא אומר שזה לא קיים או לא טבעי.

silverhawk

New member
זה כבר תלוי במערך האמונות שלך

במידה ואת מאמינה בטלפתיה וגילוי עתידות, אז כן, אנ ימניח שאת יכולה להעזר בחלומות הצלולים לשם כך. אבל בזה אני לא יכול לסייע לך, לצערי.
ואוקי, אבל אם תתחרטי - נשמח לשמוע. התגברות על פוביות היא, לטעמי, אחת האפשרויות המדהימות ביותר הגלומות בעולם החלומות הצלולים ולכן הייתי שמח לראות ולהראות עדות כתובה לכך מיד ראשונה.

למעלה