שלום שאלה!

שלום שאלה!

שאלה אולי קצת טיפשית, אבל בראסמי- מה ההבדל בין סינים ליפנים? הבנתי שהסינים הקדימו את היפנים ברוב הדברים,למשל: היפנים אימצו את השפה והכתב מהסינים. אה ועוד משו- מה ההסבר לדימיון החיצוני בין הסינים ליפנים? תודה מראש!

furrball

New member
ומה ההבדל בין ישראלים לסורים?

תרבויות שונות לגמרי... לכי תקראי קצת באנציקלופדיה או משהו היפנים באמת אימצו את הכתב (וחלק מאוצר מילים) מהסינים, אבל שתי השפות שונות לגמרי "מה ההסבר לדימיון החיצוני בין הסינים ליפנים" אולי כי הם קרובים גאוגרפית? מה זה משנה...

תודה על התשובה

ורק ביקורת בונה- אתה לא ח-י-י-ב לענות, אתה יודע... אז אם בא לך לענות- בלי להוסיף טון של זלזול- סבבה, אם השאלה שלי נראית לך טישפית או משו- פשוט על תענה...לא קשה... לא כולם מבינים בתרבות הזו- וחשבתי שפה זה המקום לשאול ת'שאלה- מה הפאקינג ביג דיל? אה ו- לי זה כן משנה

furrball

New member
סליחה אם נפגעת, ואם את כן מתעניינת

אז למה שבאמת לא תחקרי את הנושא באנציקלופדיה, או ברשת כי אני מבטיח לך שהתשובה היא באמת נרחבת מכדי את יכולה להתחיל למשל בויקיפדיה העברית, בערכים "סין" ו"יפן": http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%99%D7%9F http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A4%D7%9F (ודווקא עניתי לך ברצינות)

SPnage

New member
זה פשוט כאילו מישהו ישאל

מה ההבדל בין גרמנים לצרפתים, ולמה הם ניראים אותו דבר?

אMור

New member
הבדלים חיצוניים ../images/Emo26.gif

אגב, לא מעט סינים לא מתביישים להודות בכך שלא יבחינו בהבדל בין סיני ליפני במציאות...
=
=

GnomeBubble

New member
הסבר נחמד בתיאוריה

אבל בפועל לא תמיד קל להבדיל
מצד שני, איך את באמת מבדיל בין גרמנים לצרפתים לפני שהם מתחילים לדבר? (ובלי להסתכל על הצלחת)

אMור

New member
יש Look קלאסי לארצות מסוימות

יש look גרמני וצרפתי וספרדי ואיטלקי וסיני ויפני וקוריאני, אבל בעידן הכפר הגלובלי, במקים רבים יהיה קושי להבחין... אפילו בתוך סין ישנו look שונה לאנשים מהצפון ומהדרום, ישנם מחוזות בהם לסינים יש ראש עגול וגדול עם פנים שטוחות, ישנם מחוזות בהם הסינים כהים יותר ואחרים בהירים, כמו כמעט בכל ארץ שבה הדרום חם יותר, כמו ברזיל, למשל... קח לדוגמא את הבחור הנחמד בתמונה, בין אם מכירים ובין אם לא - קשה שלא להבחין מהיכן הוא? איך? אין לי הסבר, פשוט look קלאסי.

furrball

New member
כן, למרות שאני חושב שראיתי דומים לו

מברזיל וארצות של תרבות ספרדית\לטינית.

מאיפה הוא באמת?

אני לא כל כך מסכימה עם הקביעה, לפעמים מאוד קשה להבחין בין אנשים ממדינות סמוכות (גם הסינים עצמם לא יכולים להבחין בין סיני ליפני או טיואני-שאלתי.) ולפעמים יותר קל לזהות- למשל בין מונגולים או טיבטים לסינים מקבוצת החאן. גם בתוך אירופה לא חושבת שיש הבדלים כל כך מהותיים בין צרפתים לאיטלקים לגרמנים. או בין רוסים לאוקראינים וכן הלאה. כמובן שיש ניואנסים מסוימים אבל לא תמיד זה בא לידי ביטוי . מה שכן, אמריקאים אפשר לזהות בכל מקום

חחח מאגניב!

מאיפה מצאת את זה? זה באמת מראה את ההבדלים, אבל כמו שהיה כתוב באחת התגובות בפועל זה די קשה להבדיל...

מומינית,

מצאתי משהו שאולי יעזור לך לגבי הדמיון החיצוני. לגבי התרבויות, אלו שתי תרבויות שונות ושני עמים שונים. אם את באמת רוצה תשובה מפורטת כדאי לך לקרא ספרים וחומר בנושא.

בונא אתם חייבים לקרוא ת'תגובות

בכתבה הזו...איזה אנשים סתומים! והניתוח הזה שמלוכסני עיניים עושים- מזעזע ברמות! ככה זה, אפחד לא מרוצה ממה שיש לו...אני הייתי בכיף מתחלפת עם מלוכסני עיניים, זה שיא היפה!

למעלה