שלום,שאלה

blasi

New member
שלום,שאלה

המורה שלי רוצה את הטופס הירוק אחרי שעשיתי תיאוריה ועברתי את כל הבדיקות. למה הוא צריך את הטופס? ויש אפשרות לא למסור לו(יש לי פחד שהוא בטעות יאבד\ישכח לא יודע מה ואז לעשות הכל מהתחלה זה סיפור). מצפה לתשובה,תודה מראש.

Krishi

New member
כדי לשמור לך עליו..

שלא יאבד לך חס וחלילה או שתשכח אותו כשיגיע יום הטסט. אל תדאג... עוד לא שמעתי על מורה שאיבד את הטופס הירוק של התלמיד שלו. בכל מקרה, גם אם הטופס איכשהו יאבד, זה לא אומר שאתה תצטרך לעשות תיאוריה מחדש.. מקסימום זה עוד קצת טרטורים להוציא טופס חדש עם הבדיקות והכל וללכת למשרד הרישוי שיחתמו לך שכבר עברת תיאוריה.

עכשיו שמעת..

בזמן המלחמה כשהמורה שלי 'ברח' למרכז הארץ פלסטינים חארות גנבו לו ת'אוטו.. לא משנה שחצי מתכולת הבית שלו הייתה שם.. גם עכשיו כל הטפסים הירוקים של כל התלמידים הלכו.. איי איי איי תסבוכות..

Kורן

New member
הוא חייב אותו.

א. לפי החוק הוא חייב את הטופס בזמן שעור למקרה של ביקורת (מפקח משרד הרישוי או שוטר) ב. אם יש תאוריה חתומה על הטופס הוא מגיש אותו למשרד הרישוי בכדי לרשום אותך כממתין/נה למבחן מעשי (טסט) אחרת הוא לא מקבל עבורך הקצאה לטסט. אל תדאג/י המורה לא רוצה לאבד את הטופס הוא יודע מצויין מה לעשות איתו ואיפה לשמור אותו כי עם הטופס הוא מגיש אותך לטסט אם בכל זאת דאגה בליבך צלם/י אותו לגיבוי

Krishi

New member
בעעע... יצאתי פארש.. חח..

טוב לזכותי יאמר שפעם אחרונה שהתעסקתי עם הטופס הזה הייתה לפני הרבה מאוד זמן

popapipu

New member
נכון, בזמן השיעורים הטופס הירוק הוא

כמו רשיון. הוא אישור שהתלמיד מורשה לנהוג. חייבים אותו בכל השיעורים.

blasi

New member
תודה לכולם. שאלה קטנה לאורן:

אם אני מצלם את הטופס,יקבלו אותו אפילו אם הוא מצולם?(כל החתימות וכל זה גם יהיו מצולמות ואז יכול להתעורר חשד שזה מזוייף או משהו)

Kורן

New member
לא יקבלו אותו אבל...

כשתוציא טופס אחר במקומו (נגיד ואבד המקורי) אז תיגש משרד הרישוי עם הצילום ויהיה יותר קצר כל התהליך של לקבל את החותמת והפתור מהתאוריה לגבי בדיקת העניים כנראה שתאלץ לעשות שוב וכך גם בדיקת הרופא

למעלה