שלום! שאלה...

dumb bunny

New member
שלום! שאלה...

אני מתכננת לגשת לתיאוריה ביום רביעי הקרוב. היום הייתי אצל הרופא הצבאי של היח' שלי והוא רשם לי על הטופס שמומלץ לעבור בדיקה במכון הרפואי לבטיחות בדרכים, בגלל התקף אפילפטי שהיה לי לפני יותר מ-13 שנה (לא עברתי מאז התקף נוסף ואני לא מוגדרת כחולת אפילפסיה). האם יש אפשרות שעקב כך לא אוכל להיבחן? או שאפשר לעשות את המבחן ללא קשר למצב הרפואי? אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין... תודה מראש! דנה

2 Mיכל

New member
לא. את האישור הרפואי את צריכה לטסט,

לא לתיאוריה. ועזבי את הרופא הצבאי. לכי לרופאת המשפחה שלך ותבקשי ממנה למלא לך את הטופס הירוק. אני התעלפתי, ספק איבדתי את ההכרה, לפני כמה חודשים בצורה מוזרה (לא משנה), וכשהיססתי לכתוב שלא התעלפתי ושאלתי אותה בקשר לזה היא פשוט אמרה לי לכתוב שלא (זה היה החלק שאני הייתי צריכה למלא בטופס).

abcdcba

New member
את בטוחה לגבי זה?

במבחן תיאוריה הם חותמים על הכשירות לנהיגה בטופס הירוק? לא?

alonn121

New member
אל תעשי את זה כנסי מהר!!

מנסיון, גם לי היה את זה והייתי בחולון ובאתי לעשות תאוריה ככה ואז אמרו לי בדוכן של התאוריה "לך לדוכן 3" אמרתי למה? בעצבים אחת שם עונה לי "לך ותדע" היה תור שם אני אומר לכם רק של אנשים דפוקים בראש. לאדע הייתי עצבני חיכיתי התור היה עוד 3 דקות תורי התקשרתי למורה שלי אמר לי לברוח משם מהר!! פשוט לעשות טופס חדש ולעשות בדיקות שוב מה מסתבר שאם הייתי נשאר שם, הייתי צריך לעשות משהו שאלון הארבעה ולחכות כמה חודשים טובים עד שהייתי עושה עוד שיעורי נהיגה ניצלתי קיצר אל תעשי את זה תיפגשי עם רופא אחר וסיימי עם התאוריה בהצלחה

dumb bunny

New member
תודה על העזרה../images/Emo13.gif

הרבה אנשים אמרו לי להוציא טופס חדש, אז אני מניחה שאני באמת אלך ואעשה את זה.. המון תודה לכם על הייעוץ :)

למעלה