שלום! שאלה...

RainDrops

New member
שלום! שאלה...

אני וחברה רוצות ללכת להופעה של הBEP אבל מתווכחות איזה כרטיסים לקחת, אני אומרת שעדיף ביציע בצדדים כי גם נשב בצורה מסודרת וזה יותר נוח לדעתי, אבל יש סיכוי שלא נראה כלום כמו שחברה שלי אומרת? וחברה שלי רוצה לדשא, אבל נכון שבדשא זה קרוב גם לזה יש חסרונות, שאנשים יכולים לדרוס ולדחוף, ולהסתיר ואני גם ככה נמוכה... אז מה זה שווה על הדשא אם לא נראה כלום? מה דעתכם?

dolevshelly

New member
תראי אני יותר אוהב את הדשא אבל..

זה תלוי בהעדפות שלך. קחי בחשבון שיהעיו המון אנשים ותהיה צפיפות בקידמה אבל עדיין מי שאוהב הופעות כבר רגיל ויסתדר! בכל מקרה זו החלטה שלך..

princess1234

New member
אני אישית ממש לא בעד הדשא

תחשבי על זה ככה 8000 אנשים, כולם רוצים להיות הכי קרובים, כולם דוחפים כולם גם ככה בערך בגובה הבמה (כי הבמה הרי מוגהת ולא ישר על הדשא) מה הסיכויים שדווקא את תצליחי להגיע קדימה מבלי להידרס או להירמס ועוד לראות הכל ולא רק עד הברכיים שלהם? לדעתי הולך להיות בדשא בלאגן נוראי וקשה לי להאמין שמהמקומות בישיבה באמת לא יראו כלום, בטוח יראו וסביר להניח שיהיו גם מסכים לדעתי *האישית* זה עדיף אבל כל אחד ומה שהוא אוהב

dolevshelly

New member
אנחנו יכולים להתווכח שעות..

אבל חבל.. בסופו של דבר בשניהם נהנה!

RainDrops

New member
תודה על התגובות

בעיקרון לכל צד בעניין יש יתרונות וחסרונות... אני נגיד רואה פה בפורום שמלא הולכים לדשא וגם כולם אומרים שבדשא זה שווה, וזה נכון זה מגניב שאפשר לקפוץ להישתולל והכל, אבל עדיין זה מלא אנשים, מי יודע מה ילך שם. האמת שזו גם ההופעה הראשונה שאני הולכת אליה אז אני לא ממש יודעת איך זה.

למעלה