שלום, שאלה!

d a n c e1

New member
בלט לא חושבת

אבל כל סגנון אחר אני חושבת שכן. תלוי איזה.

ליאנההה

New member
בפירוש לא נכון!

כמו שכבר אמרו לפני, גם אנשים בעלי בעיית פלאטפוס יכולים לרקוד! אמנם יהיה להם קשה יותר, הם יצטרכו לעבוד קצת יותר, אבל לא נורא. זה לא דבר שצריך למנוע מאדם לרקוד. אני סובלת מהבעיה הזאת ותראי אותי, בנתיים מתקדמת יפה מאוד בקלאסי, אפילו מהר מאוד.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifכן../images/Emo13.gif

יש מכשורים ודברים שיכולים לעזור לבעלי פלטפוס, אין שום בעיה:] קצת יותר קשה לעלות על פוינט אבל חוץ מזה כלום

לא קשור

1. ניתן לאמן את הכף רגל. החל מלהרים עיפרון מאונך לרגל ע"י שימוש באצבעות. 2. כן. הפויינט לא באמת מושפע, אולי פשוט פחות עגול. אם את רוצה לרקוד קלאסי - הדבר האחרון שצריך לעצור אותך זה הפלטפוס...

מגניב! תודה!

הורדת לי אבל מהלב!! :) דרך אגב, לכל רקדניות המחול/ בלט יש צורת כף רגל מיוחדת (ממה שיצא לי לראות). ממה זה נובע? אימונים של שנים בפוינט?

Only Dance

New member
מבנה כף הרגל :

זה נובע מכך שהם מתאמנים יום יום מגיל קטן, רובם עוסקיםן בזה המון, ומבנה כף הרגל מתעצב. מבנה הגוף עצמו תורם לכך כמובן רבות, תקחי שני אנשים שמתאמנים אותו דבר, אותה תקופת זמן באותה להקה, עם אותה מורה ובכל זאת הקשת שלהם תיהיה שונה כי זה מבנה גוף, לכן רקדן זה גם הרבה מלידה ולא רק אימונים. קאטי.

מבנה כף הרגל של רקדנים יותר דומה

למצב של הולפוס (ההפך מפלטפוס) לא??? נ.ב. יש למישהו אולי תמונה של כף רגל של רקדן מיומן??

זו הבעיה!!!

אתם רואים שהיא עולה על כל השמטח ומעבר לו?? אסור לעלות ככה!! צריך לאמן את הרגל שהפוינט יהיה ארוך ולא כפלי מטה!!

אוי מי גאד!!

זה מטורף לחלוטין!! איך מגיעים למצב כזה??? אני אומרת לכם, מזוכיסט מי שהמציא את הבלט! אה ותודה על התמונות, אולי הן יתנו לי השראה!

leiny85

New member
שלי נראו ככה פעם...

אפילו יותר גרוע, כשרק התחלתי לעלות על פוינט. באישזהו שלב, אפילו (
תיאור גרפי במיוחד לפניך) - לא ממש היו לי ציפורניים בבהונות של הרגליים...
אבל מתסבר שמתרגלים להכל...

למעלה