שלום, שאלה :)

sunshine365

New member
שלום, שאלה :)

התחלתי ללמוד נהיגה לא מזמן ואני מתכננת בימים הקרובים ללכת לעשות תיאוריה. הרופא שלי אמר שהוא חייב לכתוב בטופס הירוק גם על הבעיות קשב שלי וגם על הריטלין, ושהוא בטוח שלא יעשו לי בעיות עם זה כי זאת לא פעם ראשונה שהוא מילא טופס כזה. לעומת זאת, המורה שלי אמר לי שיכולים לעשות לי קצת "בעיות" בגלל הריטלין ושאני אצטרך לעבור בדיקות אצל המכון הרפואי לבטיחות בדרכים או משהו כזה.. או שאני פשוט אצטרך לקבל אישור מיוחד מהם, אני לא זוכרת מה בדיוק הוא אמר. \: אני לא יודעת מה בדיוק השאלה שלי, אבל אולי יש פה מישהו שכבר עבר את זה ויכול להגיד לי איזה בעיות יכולים לעשות לי? חוץ מזה, הפסיכולוגית שהייתי מטופלת אצלה עד לפני שנתיים אמרה לי שבכלל לא הייתי צריכה לדווח על הריטלין בטופס.. זה נכון? תודה רבה. :)

שלום לך

לא אמורה להיות בעיה בנושא. אגב, זה לא מיידע שהרופא צריך לציין בטופס התיאוריה- זה מידע שמוגן בחוק חיסיון מידע רפואי, כי אין סכנה מיידית של היותך לקוית קשב על טיב הנהיגה שלך (מחקרין מראים שלקוי קשב לומדים נהיגה יותר לאט). בכל מקרה, יו"ר עמותת ידע והקרה משה גלעד מורה בכיר לנהיגה ובמקיא בתחומים המתייחסים להפרעות קשב. אם את רוצה אוכל לתת לך את הטלפון שלו ותפני אליו להתייעצות. הוא איש נחמד הוא יעזור לך במידה שתרצי. גיל

למעלה