שלום, שאלה

z i p z i p

New member
שלום, שאלה

מעולם לא הצלחתי לגמור בחדירה אם כי בגירוי חיצוני של הדגדגן אני יכולה לגמור אפילו 30 פעם רצוף. בן זוגי לשעבר ניסה לגרום לי לגמור אבל התייאש מזה באיזשהוא שלב והסתפקנו במה שיש (שלפי דעתי זה לא רע). עכשיו הוא אומר לי שבעצם חלק מהסיבה שנפרדנו היתה הסקס כי הפריע לו שלא גמרתי בחדירה כמו שהוא יודע שבנות אחרות יכולות וכל הבנות שהוא מכיר סיפרו לו שהן יכולות וכו... הוא קרא לזה מוגבלות פיזית / נפשית שלי. מה דעתכם?

amazone

New member
עצוב

מה יותר ממה? חוסר הידע שלו או שבנות זייפו אורגזמה ושקרו לו? 70% לערך לא מסוגלות לגמור מחדירה יש כל כך הרבה להנות ביחסי מין ואם בגלל תנוחה חתכתם אתם הוא בבעיה המטרה העיקרית של החדירה היא להיכנס להריון בדרך טבעית, כדי שהגבר יגמור ובואי נגיד שיש דרכים טובות יותר שבאמצעותן נשים מגיעות לאורגזמה לאו דווקא מחדירה משהו בנורמות האלו דפוק - איך שהגברים גורמים לנשים להפחית מהערך העצמי שלהן ולכן הן מזייפות ומשקרות כדי לרצות אותם

black hock

New member
70% מהנשים לא גומרות מחדירה

חוצמזה שזה שלא גמרת ובכלל סקס זה לדעתי לא עילה לפרדה...

גרוע מאוד

אני מקווה שאת מודעת לכך שהוא היה חתיכת חריאט, ושלא לקחת רציני לרגע שהוא צודק בדבריו. המון בנות לא גומרות רק מחדירה. ואולי את לא ממצה מספיק את האקט המיני, אולי זה נובע מלחץ, או שאת לא רטובה מספיק. תנסי תנוחות אחרות, זה אחלה לגוון ואולי תמצאי דרך לגמור ככה. בכל אופן, אני הצלחתי לגמור מחדירה רק עם בנאדם שהרגשתי נוח איתו, היינו ביחד 4 שנים, וגם זה אך ורק בתנוחה שאני מעליו וחובה גירוי כלשהו בפיטמות, אז תחשבי מה הכי עושה לך את זה.. וקדימה לסקס..

amazone

New member
פעם החריאט היה חכם מספיק

להתחתן איתה - מה השתנה? אני מקווה שלטיפש אין ילדים (להאשים אותה בדבר כזה ועוד באופן בלעדי... צריך 2 לטנגו)

z i p z i p

New member
אין לנו ילדים.. וזה מזל

כי אז באמת היה יכול להיות יותר גרוע

z i p z i p

New member
זה שהוא דפוק

אני יודעת... הוא בוחר להתגרש בגלל שהסקס לא מספק אותו.. האמת שהרבה זמן אני חווה ירידה בחשק, ובמיוחד כשהשוותי לעבר. אני בנאדם די לחוץ שמתמודד עם קשיים רבים ולא תמיד הראש שם.. נכנסנו למעגל של עצלות ונוחות כשאף אחד לא באמת משתדל בשביל השני אני יודעת שאפשר להנות יותר, אפילו עם אותו בנזוג לדעתי אהבה זה כל כך הרבה יותר מסקס אבל הוא לא חושב כך והוא משוכנע בקטע שבנות תמיד גומרות מחדירה ושזה חסר לו בקשר שלנו והבעיה היא שלי. העניין זה איך לא לתת לזה להשפיע עלי הלאה, לא להרגיש שאני פריג'ית או כישלון במיטה כי אני יכולה להיות מדהימה אם אני רק רוצה..

amazone

New member
הוא הראשון שלך?

היית פעם עם מישהו שהיה לך נוח איתו וגרם לך להרגיש ההפך מכשלון? את צריכה להאמין שאת הכל מעבר לכשלון אם כבר - אז הוא הכשלון שלא הצליח לספק אותך (ויש כל כך הרבה דרכים)

z i p z i p

New member
הייתי עם אחד לפניו

גם בקשר רציני והיה טוב, למרות שאף פעם לא גמרתי מחדירה מצאתי את הכיף שלי בצורות אחרות. האמת שעכשיו בקשר הנוכחי פחות נהניתימיחסי המין אבל השלמתי עם זה כי לדעתי יש דברים יותר חשובים בקשר. הבעיה שבן הזוג כנראה לא השלים עם זה אבל לא אמר כלום מעולם, עד עכשיו כשאנחנו נפרדים בין היתר בגלל זה (הוא לא מוכן לעבוד על הקשר).

ellulli

New member
את כתבת:

כי אני יכולה להיות מדהימה אם אני רק רוצה.. אז יאללה, תעשי את זה1 את מאמינ בעצמך, שזה יפה מאוד! את לא מצריכה לתת למישהו מטומטם להשפיע עליך. כל אשה יכולה להיות מדהימה במיטה, ואם לא היית איתו אז זה בגללו ולא בגללך. תמצאי לך פרטנר טוב , מתאים - ואני בטוחה שיהיה יותר טוב.

אני לא חושבת.

היא שואלת על הבעיה עצמה, היא אשה נשואה וזה מצב מאוד מתסכל, זה לא יעזור לה שתייעצו לה להיות עם מישהו אחר. בגידה זה לא פתרון. לא ידעתי שאתם נשואים, זו כבר בעיה אחרת. אז קודם כל כדי להגיע לפתרון של זה רק את יכולה, אבל כדי להבין את המצב צריך לפרש אותו מולהגיע למסקנות, אז אמרת שהבחור שלך מקובע בעמדה שלו, אם לא ילך הקטע המיני זהו נגמר? סליחה, אבל לרגע חשבתי שאני סנילית. ווהו! נורה אדומה! לבנאדם אכפת רק מסקס! ולא נעים לי להגיד לך יש מצב ענק שהוא בוגד.. תתעוררי כבר, אם אכפת לו רק מסקס מה את עושה איתו בכלל? זה כל הקטע, זה לא קשור לאיך שאת במיטה, זה קשור ליחסים שלכם, אני באמת לא מייעצת כדי להפריד משפחה, אבל אני חושבת שאם אין לכם ילדים, כדאי שתתגרשי ממנו ומהר ותמצאי מישהו שיעריך אותך הרבה יותר ויחשוב שאת מדהימה בדיוק איך שאת ובכל מצבב, ולא להתפשר על קקות. את צריכה בנאדם שיתייחס אלייך כראוי, שיאהב אותך בכל מצב, ואפילו יתמודד עם החסרונות שלך, נדיר למצוא כאלה, אבל בסוף תמצאי. זהו נרגעתי מהעצבים

z i p z i p

New member
אני שמחה שעוד מישהו חושב שזה מעצבן.

אנחנו אומנם מתגרשים כי הבנאדם קם יום אחד ואמר שלא טוב לו ושמעולם הוא לא היה מרוצה עד הסוף, בין היתר בקטע המיני ובמיוחד בגלל מה ששאלתי בהתחלה. זה גרם לי להרבה בלבול ושאלות אבל אני יודעת שהוא הדפוק ולא אני ושאם זה רק מה שמעניין אותו אז חבל לו שהוא מפסיד מישהי כמוני! (הוא אמר שאם אין לו סקס טוב הוא מפסיק לאהוב...ושהתפקיד של האישה זה לפתות את הגבר ואז הוא ישקיע בחזרה... כמה דפוק מישהו יכול להיות ורק מזל שאני יודעת את זה עכשיו לפני שמאוחר מדי).

זיפ

חשבת ללכת לייעוץ אצל סקסולוגית?? אולי ישנה בעייה אחרת(לא מדבר על בעייה נפשית) שאת אולי לא חשבת או לא מודעת אליה..

z i p z i p

New member
אני חושבת על זה עכשיו

האמת שאולי חלק מהבעיה שלי נבעה מבן הזוג? לא אדע עד שלא אבדוק יותר... כמו שאמרתי אני בהחלט יכולה להיות מסופקת אולי לא בדרך הספציפית שהוא ציפה ממני אלא בצורות אחרות. אני בתהליך שיפור עצמי עכשיו, בכל התחומים ויכול להיות שאפנה גם לסקסולוגית בדרך... לא יזיק!

ellulli

New member
תהליך שיפור עצמי ../images/Emo90.gif

נשמע לי מצויין!! לדעתי ללכת לסקסולגית יכול לעזור לכל מי שיפנה אליה, לא משנה מה. לכולם יש בעיה כזאת או אחרת.. אני מאוד חושבת שחלק מהבעיה שלך נובעת מבן זוגך - לפי איך שאת מתארת אותו הוא מאוד אגואיסט, חרמן סתם, חושב שהכל מגיע לו - בקיצור, אידיוט. זה כמובן משפיע על מערכת היחסים ועל הסקס. אז כמו שתבתי לך מקודם - תמאי את הפרטנר המתאים ואני בטוחה שאיתו תגלי דברים חדשים בך! בכל אופן, אני מאוד ממליה על סקסולגית.

זיפ היקרה ../images/Emo140.gif

נשמע שהיקום ממש אוהב אותך. את בתהליך פרידה מאדם שלא קיבל אותך כמו שאת, שלא העריך אותך כמו שאת ושעסק בלהשוות אותך לאחרות. נפלא! נפלא! ועכשיו לעניין: רוב רובן של הנשים לא גומרות מחדירה. נקודה. זה שאת גומרת בגירוי של הדגדגן זה מופלא ומדהים ונהדר, האם את קולטת כמה ברת מזל את? יש המון נשים שלא... התחילי מלקבל את עצמך כפי שאת, לאהוב ולהיות מרוצה עד הגג. ההמשך לא ייאחר לבוא בדמות אנשים ופרטנרים לחיים ולמין שיאהבו ויקבלו וייהנו עד הגג פשוט מלהיות איתך

למעלה