שלום, שאלה...

מצב
הנושא נעול.

Sinberguensa

New member
שלום, שאלה...

שלום, שאלה...
אני צריך לעשות מחקר על בנין שיש בו גונזולה (מבנה היוצא מהבנין ונתמך רק מצד אחד, כמו מרפסת). אני מחפש בנין שיהיה מעניין(בארץ), משהו שיהיה אפשר ממש לנתח לפי תרשימי כוחות המופעלים עליו. אם למישהו יש רעיון או אצע ? ?? תודה !!! :)

Anin17

New member
חבל שאתה מגביל את עצמך לארץ

שלום, שאלה...
אני צריך לעשות מחקר על בנין שיש בו גונזולה (מבנה היוצא מהבנין ונתמך רק מצד אחד, כמו מרפסת). אני מחפש בנין שיהיה מעניין(בארץ), משהו שיהיה אפשר ממש לנתח לפי תרשימי כוחות המופעלים עליו. אם למישהו יש רעיון או אצע ? ?? תודה !!! :)
חבל שאתה מגביל את עצמך לארץ
המסעדה במגדל הזה נתמכת ע"י נקודה אחת בלבד

Sinberguensa

New member
כן, חבל שאני לא יכול לטוס לחו"ל כדי

והמסעדה מבפנים
לעשות את העבודה, אני אמור למצוא בניין בסגנון הזה אבל בארץ, זו יכולה להיות גם סככה של תחנת רכבת,אבל שיהיה מקסימום מעניין ושיהיה אפשר ללמוד מזה. כדאי עם מחברים גלויים. הבניין חייב להיות בארץ, אז אם מישהו יודע ויכול לעזור אני אשמח. תודה !!! נ.ב. איפה נמצא הבניין שהעלת ? ? ?

Anin17

New member
דובאי

לעשות את העבודה, אני אמור למצוא בניין בסגנון הזה אבל בארץ, זו יכולה להיות גם סככה של תחנת רכבת,אבל שיהיה מקסימום מעניין ושיהיה אפשר ללמוד מזה. כדאי עם מחברים גלויים. הבניין חייב להיות בארץ, אז אם מישהו יודע ויכול לעזור אני אשמח. תודה !!! נ.ב. איפה נמצא הבניין שהעלת ? ? ?
דובאי

gamari

New member
רק גינזבורג מסוגל לבקש

שלום, שאלה...
רק גינזבורג מסוגל לבקש
פשוט גש לכל בניין שיש בו אלמנט בולט..... או לסטודנטים בשנים מעליך והם כבר יספרו לך מה גינזבורג אוהב (בד"כ ענתיקות ואותנטיות)

gerson1

New member
console

רק גינזבורג מסוגל לבקש
פשוט גש לכל בניין שיש בו אלמנט בולט..... או לסטודנטים בשנים מעליך והם כבר יספרו לך מה גינזבורג אוהב (בד"כ ענתיקות ואותנטיות)
console
המילה הינה קונזולה, לדעתי והכוונה הנה למרפסת זיזית לגבי המלון-זאת אינה קונזולה ידידי אלא העברת כוחות בעמוד רחב ועגול, שיחסי הכוחות והעברתם למבנה שונה באופן מהותי-מדובר על זוויות אחרות, מומנטים אחרים וכמובן-שים לב לקנה המידה של המבנה המרשים-המסעדה אינה אחוזה בכבל דקיק אלא בקורה נטויה.

fireman

New member
קרית הממשלה בבאר שבע

שלום, שאלה...
קרית הממשלה בבאר שבע
יש שם איזה אלמנט של הגג באורך של איזה 15 מ' שכולו עומד באויר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה