שלום, שאלה שלום!מישהו כאן יודע מתי יהיה שידור חוזר של האוסקר, ואם יהיה תרגום?
F fairy474 New member 6/3/05 #1 שלום, שאלה שלום!מישהו כאן יודע מתי יהיה שידור חוזר של האוסקר, ואם יהיה תרגום?
S Smiled New member 8/3/05 #2 זו קצת בעיה... הראו את האוסקר ביס, בין 3...ל6 אני חושבת. ומאז לא הראו אותו יותר. שידרו אולי 5 פעמים את "על השטיח האדום"+"סיכום האוסקר" בערוץ אי אבל חוץ מזה כלום... :\ אם מישהי יודעת משהו...בבקשה לענות.
זו קצת בעיה... הראו את האוסקר ביס, בין 3...ל6 אני חושבת. ומאז לא הראו אותו יותר. שידרו אולי 5 פעמים את "על השטיח האדום"+"סיכום האוסקר" בערוץ אי אבל חוץ מזה כלום... :\ אם מישהי יודעת משהו...בבקשה לענות.
A aniviel New member 8/3/05 #3 היה אוסקר דיי מאעפן... בלי בדיחות טובות, אין הרבה סיבות לתרגום פחח (אני מתרצת את העובדה שלא היה את זה עדיין למיטב ידיעתנו)
היה אוסקר דיי מאעפן... בלי בדיחות טובות, אין הרבה סיבות לתרגום פחח (אני מתרצת את העובדה שלא היה את זה עדיין למיטב ידיעתנו)
S smelly cat junior New member 8/3/05 #4 היה את זה בערוץ 2! ../images/Emo54.gif את זה שיש גם ליס וגם להוט...
S smelly cat junior New member 11/3/05 #6 ביום רביעי באותו השבוע..../images/Emo54.gif ב-22:00 בלילה... ואמרו את זה בפורום פה.. מכאן אני ידעתי את זה...
ביום רביעי באותו השבוע..../images/Emo54.gif ב-22:00 בלילה... ואמרו את זה בפורום פה.. מכאן אני ידעתי את זה...