שלום שאלה

shingi

New member
שלום שאלה

שלום יש לי כמה שאלות קורא כרטיסי זכרוןשל מצלמה שומר אותם אצלו בזכרון? ואם כן איזה קורא ממולץ או בעצם איזה דרך יש לי במקום לקנות כרטיס נוסף למצלמה להוריד את התמונות ואחר כך להוריד למחשב למשל בטיול או כשהמחשב לא בהישג יד באותו רגע והזכרון נגמר לי במצלמה .ואם זה לא עובד ככה מה אתם עושים?

ted

New member
יש דבר שנקרא ארנק אלקטרוני

שהוא דיסק קשיח קטן ונייד אוליו מורידים את התמונות בדרך. עשה חיפוש בפורום, יש הרבה תכתובות בנושא. לקורא כרטיסים אין זכרון משל עצמו.

arik44

New member
ארנק אלקטרוני

היי ! איפה ניתן לרכוש ארנק אלקטרוני בארץ ? מה חשוב להדגיש ברכישה כזו ? מה סדר גודל המחירים ? איך מעבירים את התמונות מכרטיס הזכרון של המצלמה לארנק ? תודה .

idohal

New member
חבל לרכוש את המכשיר בארץ המחירים

גבוהים ללא הצדקה. בכל אופן אפשר כאן ואפשר אצל יוגנד וגם אצל קאמרה. סדר גודל המחירים בארץ הוא 1500 ומעלה. אפשר באתר האוסטרלי שם סדר גודל המחירים כ -$200 כולל משלוח. אתר ידוע בפורום הזה וגם בפורומים אחרים ואמין. קבלת המשלוח מרגע ההזמנה הוא כ - 5 ימים בממוצע (לא כולל שביתות). העברת התמונה היא פשוטה מכניסים את כרטיס הזיכרון לחריץ המתאים בארנק לחיצת הפעלה והמתנה ולהעתקת הכרטיס. לאחר מכן למחוק את הכרטיס במצלמה, לצלם וחזר חלילה. העברת הקבצים למחשב היא ב USB ורצוי לקנות USB2 אם רוצים שההעברה תיעשה במהירות (אם יש במחשב USB2. בכל מקרה רצוי לקנות USB2 משום שבכל מחשב עכשווי זה כבר נמצא).

למעלה