שלום! שאלה...

TheBlueOne

New member
שלום! שאלה...

אני כרגע בן 18... שמונה שנים למדתי קראטה ברמות מתקדמות, אך הפסקתי ללמוד לפני כשש שנים ומאז אין ספורט מוגדר אותו אני עושה במסגרת כלשהי... תמיד חלמתי ללמוד לעשות את כל הסלטות והפליקלקים והקפיצות .. השאלה שלי היא האם מאוחר מידי ללמוד בגיל כזה? האם הגוף מסוגל? מה זה דורש? ואם כן- איפה יש קבוצה בצפון שאני יכול להתנסות בה? (אני גר ליד עפולה). תודה! ו- תתחדשו!!!!!!!!!

benny afro

New member
בא לך לעשות סלטות ופליק פלאקים...

לך תלמד התעמלות קרקע מכשירים.

Escova

New member
דוגרי !!!!!! או בעצם...

תשמע, ראית פה מישהו בא למתעמל קרקע ואומר לו "אתה יודע התעמלות קרקע ??? יו תעשה סלטה !!!" הלוואי עליי התעלמות קרקע, זה חזק, אבל אין על קפוארה...

MerlinTheWizard

New member
בעקרון זה טוב

לעבור מהתעמלות קרקע לקפוארה לפחות ככה אני חושב אבל אתה צודק התעמלות קרקע זה חזק ביותר אבל מה שהם עושים במקפצות אנחנו עושים מעמידה!

MerlinTheWizard

New member
בעקרון זה טוב

לעבור מהתעמלות קרקע לקפוארה לפחות ככה אני חושב אבל אתה צודק התעמלות קרקע זה חזק ביותר אבל מה שהם עושים במקפצות אנחנו עושים מעמידה!

Escova

New member
זה לא טוב... זה מצוין !!!

יש לנו אחד כזה בקבוצה (פרוט... מ-ל-ך !!!) אחי, הבן אדם יצור לא מהעולם הזה !!!!!!!!!!! סלטות (איזה שאתה רוצה !!!) בגובה התקרה, גמיש עולמי (תחשוב על צ'יקולונה שהאצבעות ברגלים מלטפות את הרצפה... ולהשאר ככה...) ברגים, 17 פליקפלקים ישרים ברצף, קפיץ ידיים לסלטה קדימה... מה שלא תרצה, יש לו...

Escova

New member
אנחנו זרמים שונים...

בגלל זה גם יש לנו שמות שונים לתרגילים... אז וואטאוור...

MerlinTheWizard

New member
אבל אפילו לא נתת שם

נתת משהו מוזר שאמור להסביר לי מה התרגיל הזה אז נתתי לך שם ואני מרשה לך להשתמש בו

BiAAcH

New member
בעיקרון...

זה פורום של קפוארה, אבל בגלל שהיא כוללת בתוכה סלטות וכאלה, נסלח לך... תאמין לי, הגוף שלך מסוגל, נראה לי שבגלל הקראטה יש לך את היכולת (אם שמרת על כושר), אני בן 16.5 ואני עושה סלטות רק איזה חצי שנה, ונראה לי שאין ממש הבדל בגודל הגוף (כי אני די מגודל)... וד"א, אם יש לך גוף כבד (לא שמן..) וגדול, אני מציע לך גרביים אלסטיות עם הסלטות, ולהשתדל לא להתרסק חזק מדי, אני שברתי רגל מזה...

TheBlueOne

New member
מצטער..

לא התכוונתי רק לקטע של הסלטות והכול, אלא לקפוארה בכלל, תמיד חשבתי שקשה להתחיל בגיל כזה כשהגוף לא כל-כך גמיש (למרות ששמרתי על גימישות וכושר מאז הקראטה). בכול אופן, אם זה אפשרי - איפה יש קבוצות בצפון שאני יכול לנסות אותן?

subliminalit69

New member
תלוי איפה בצפון... גולן חיפה ו...

הקריות פשוט תגיד סביבה לאבאדה יש קבוצה בכל האיזורים

למעלה