שלום, שאלה

שלום, שאלה

רציתי לשאול, האם ייתכן שגלגול נשמות זו תופעה שמתקיימת? האם הגיוני שנשמתנו, רוחנו, עוברת הלאה כאשר אנו מתים אל גופו של תינוק שנמצא ברחם אימו? (הדבר נשמע לי מעט לא הגיוני...) אשמח למידע בנושא, לדעות ולכל תגובה. תודה, אלעד

cookimonster

New member
היי אלעד

אני קוראת עכשיו את הספר "מסע הנשמות" של מייקל ניוטון והוא מסביר שם שכשהנשמה עוזבת את הגוף היא חוזרת "הביתה" ל"עולם הנשמות" שם היא סוקרת יחד עם האחרות מה עבר עליה על כדור הארץ ורק מאוחר יותר מתגלגלת בתוך גוף אחר.....

cookimonster

New member
היי אני לא יודעת באיזה עמוד את

בערך באמצע הספר הוא התחיל ממש לדכא אותי.....

רותי 11

New member
אלעד היקר../images/Emo140.gifברוך השואל

גלגול נשמות זאת תופעה שבהחלט מתקיימת, הנשמה שלנו אכן עוברת לעולם הנשמות נשמה לא עוברת מיד לגוף אחר של תינוק למעט מתאבדים שחוזרים תוך 12 שעות כולם לוקח להם זמן לעכל את הגלגול האחרון ללמוד אותו ולהבין ולתכנן איך לעבור את הגלגול הבא. המון מידע רחב לגבי זה תוכל לקבל דווקא מהספר שנקרא "מסע הנשמות" של מייקל ניוטון

BABE111

New member
רותי........

מהיכן הידע הבדוק על 12 שעות חזרה לגלגול נוסף במצב של התאבדות?

cookimonster

New member
רותי....

מאיפה הבאת את זה שמתאבד חוזר תוך 12 שעות....? זה ממש ממש לא מה שרשום בספר.... אגב, ככל שאני מתקדמת בקריאת הספר החיים נראים לי יותר מדכאים, ממחשבה שברגע שמתים עוברים למקום בו אנחנו "שלמים" עם עצמנו, בספר הזה נראה כאילו אנחנו עוברים למקום דיי קטנוני....

יששכר4

New member
טעות גדולה ! ביהדות אסור להתאבד ! זו עבירה

מי שברא את הנשמה רק הוא רשאי לקחת אותה חזרה, מי שמתאבד נענש קשה ונכלא במוסד למשך שנים אחדות למטרת תיקון, הנשמה נמצאת על כדור הארץ למטרת תיקון והתאבדות היא בריחה מן המוטל על האדם, "החזר חובות מגלגולים קודמים וזכוך החטאים שצברנו בחיינו הנוכחיים ובקודמים. אומרת הקבלה : " נשמת היהודי קדושה היא ומי שפוגע בה בזדון, נענש בדין ". יששכר.

cookimonster

New member
אם כך, אסור ביהדות להתאבד

אז אם אני אתנצר או איתאסלם קודם האם זה יהיה בסדר?

רותי 11

New member
יששכר כמו שציינתי אבור להתאבד

אבל אין באמת עונשים בבריאה , אין באמת כמו שציינת כלא או דברים כאלה מה שכן כאשר אדם מתאבד יש לו קושי רב יותר לחזור לכאן אבל לא מעבר לזה

cookimonster

New member
מזה קושי לחזור לפה....

אני עדיין מתקשה להאמין שבחרנו להיות פה....

BABE111

New member
שאלה טובה אלעד...

בוא נשמע מה יש לאחרים לומר על זה:)

רותי 11

New member
בייב וקוקי

זה מידע שירד בתקשור ולגבי 12 שעות כל אדם מתחת לגיל 35 חוזר תוך 12 שעות ומתוך נסיון אחר. מי שמעל 35 זה תלוי בשם שלו וזה קצת מורכב להסביר

למעלה