שלום...שאלה..

שלום...שאלה..

אימי החביבה העלתה לא מזמן הצעה שאפגוש גרפולוג שינתח את כתב היד שלי, שלטענתה ניראה מעט.. חריג ומיוחד (אני טוענת שלא..) רציתי לדעת כמה דברים... האם כתב היד שלי יכול "להסגיר" את היותי נפגעת תקיפה מינית (מגיל צעיר מאוד)? ובמה בדרך כלל מתמקד הניתוח? חיזוי העתיד? קווי אופי? מקווה לתשובה, ג´ויס

עטרה ב ט

New member
לא תמיד.

ייתכן שיראו בכתב שלך חוויות קשות מהעבר, או רגשות קשים שנוגעים לעבר או אם המיניות שלך מושפעת מכך, אז את ההשפעות, אבל להגיד בנחרצות שעברת משהו כזה, אני לא חושבת שאפשר. הניתוח מתמקד בדרך כלל במה שמבקשים מהגרפולוג
. בגדול אפשר לראות קווי אישיות, נטיות כמו כשרונות ויכולות, דברים שעוצרים אותך ודברים שכדאי לך לפתח. בהערת שוליים, אני מקווה שאת מטפלת בעצמך בנוגע לתקיפה שעברת ותסלחי לי אם אני נוגעת במה שלא ענייני
. דבר אחרון: עתיד אי אפשר לראות בכתב היד (ויש הטוענים שעתיד אי אפשר לראות. נקודה). מה שכן אפשר לראות, זה שאם יש לך למשל נטייה לברוח מהתמודדויות, ועומדת לפנייך אחת, אז הגרפולוג יכול להגיד לך שאת עומדת לברוח ממנה...
. כלומר, תכונות אופי שיבואו לידי ביטוי, וכמו שאת ודאי מבינה, זה אינו חיזוי ודאי ...

תודה..הבנתי פחות או יותר../images/Emo13.gif

כשיזדמן לדרכי סורק אולי אפילו אשאל את דעת הפורום ספיציפית לגבי כתב היד שלי.. יומטוב

למעלה