שלום שאלה?

שלום שאלה?

העם כאשר אני נכנסת ל-stats-וב-views רואה מספר מסוים נאמר 90 באותו היום, העם זה מספר מבקרים שנכנסו לחנות או מספר תכשיטים שראו באותו היום? משום שלפי פירוט בטבלה חשבתי שזה אומר מאיזה מקום נכנסים וכמה מבקרים נכנסים מכל מקום? חברה אמרה לי שהמספר הוא כמה תכשיטים ראו בחנות ולא מספר מבקרים.
תודה שרה

RolyzCreations

New member
המספר ב views

מייצג את מספר האנשים שראו:
את עמוד הבית של החנות, את עמודי ה sections, את הפריטים שנמכרו ואת עמוד המדיניות של החנות.

שימי לב שהמספר לא בהכרח מייצג כמה אנשים ראו ביום את החנות, אלא לפי מה שהגדרת ב Stats for - היום, אתמול, שבוע אחרון וכו'

את מספר האנשים שנחשפו לפריטים תוכלי לראות בגרף - בצבע סגול

תודה ראלי אבל

הגדרתי את stats for today והיום הראה לי 20 כניסות ופירוט ב- traffic sources הראה etsy 17, linicom.co.il 2, direct traffic 1 הגרף מראה 12 אנשים אני לא מבינה בכלל. העם נתקלת ב lincom.co.il ?
תודה על התשובה ושבת שלום לכולם

RolyzCreations

New member
טעיתי בהסבר

תחת views זה המספר הכולל - כולל צפיות בחנות שכוללות את כל החלקים שפרטתי בהודעה הקודמת וגם צפיות בפריטים.
למטה במשבצת של ה views כתוב כמה צפיות היו בחנות וכמה לפריטים.

סליחה שאני קצת מתרידה בשאלות

אבל אני רוצה לדעת עם הבנתי נכון, בגרף בצבע סגול שזה listing אלו מבקרים וצבע כחול shop זה הפריטים
הבנתי נכון ?

תודה שרה

RolyzCreations

New member
גרף סגול listings -> פריטים

גרף כחול -> shop (כולל את עמוד הבית של החנות, את עמודי ה sections, את הפריטים שנמכרו ואת עמוד המדיניות של החנות)

Vestigia

New member
דרך גוגל אנליטיקס

באטסי את רואה את מספר הדפים שנצפו, כמו שרולי רשמה, ולא את מספר האנשים שביקרו בחנות.
זאת אומרת שיכול להיות שנצפו 10 דפים והכל ע״י אותו בן אדם.
אם את רוצה לדעת כמה אנשים נכנסו את יכולה באמצעות גוגל אנליטיקס.
בהצלחה

למעלה