שלום+שאלה

deathly hallows

New member
שלום+שאלה

היי לכולם, מי שזוכר אותי אז אני חוזרת וחוזרת בגדול. אני אחת המעריצות השרופות של דן מנו מהעונה הראשונה. הייתי גם בגמר בעונה הראשונה. והעונה מתכוונת להמשיך ולתמוך בו. אז כיף לחזור! ושאלךה לי אליכם. הבנתי שהפרק הראשון ישודר ב 06 ליוני שזה יום ראשון. האם אחרי הפרק הראשון שידורי העונה ימשיכו בימי ראשון או שישנו ימים? ובאיזה יום השידור של הפרק השני בשבוע? זה פורסם כבר? תודה לעונים

idanoosh17

New member
אני זוכר אותך ../images/Emo24.gif

וכרגע אנחנו עדיין בפאלה מבחינת ימי השידור... נחכה ליותר פרטים :)

deathly hallows

New member
../images/Emo6.gifכן קשה לשכוח אותי

גם אני זוכרת אותך. ותקשיב זה מידע רציני, אני צריכה לסדר את ימי העבודה בהתאם חחח

niro62

New member
מכל הכתבות על העונה וגם

באתר ברשמי של הישרדות תיכנס לדף שהכותר שלו "הישרדות חוזרת" ותיראה שרשום שם "ביום ראשון ה - 6.6.10 ישודר הפרק הראשון של "הישרדות אולסטארס" בו יחזרו שמונה מתמודדים מעונות קודמות לאי ויתחרו מול שורדים חדשים על התואר "השורד האחרון". הישרדות אלסטארס תשודר בימים ראשון ושלישיביום ראשון ה - 6.6.10 ישודר הפרק הראשון של "הישרדות אולסטארס" בו יחזרו שמונה מתמודדים מעונות קודמות לאי ויתחרו מול שורדים חדשים על התואר "השורד האחרון". הישרדות אלסטארס תשודר בימים ראשון ושלישי"

צר לי להגיד ../images/Emo233.gif

שאני לא חוזר לראות את הישרדות. עונה 4 עוד אולי, למרות שיש שמועות על איזשהו שטיק אכזרי ומכור של ההפקה, אבל עונה 5 מחזירה את הטוויסט הכי גרוע בכל העונות האמריקאיות. ההפקה יודעת שזה טוויסט מאוס, יורקת לכולנו בפנים, היו שלום ותודה על הדגים.

למעלה