שלום,שאלה...

• פותח הנושא bloss
  • פורסם בתאריך

bloss

New member
שלום,שאלה...

הייתי רוצה לדעת האם יש מקום שבו ניתן ללמוד קואוצ'ינג כתואר? כי אנ ימאמינה שאם זה יהיה כתואר זה ישלב עוד המון קורסים בפסיכולוגיה וכאלה. ומדוע אני בכלל חושבת שיש,בטח תשאלו, אז אני אענה מראש באוניברסיטת תל אביב,לפי מה שהבנתי, יש אפשרות לעשות קורס קואוצ'ינג כהשלמה לתואר שני בעבודה סוציאלית. אז חשבתי אולי יש תואר מלא. תודהמ ראש ויום טוב.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לא כרגע

אין תוכנית שמציעה לימודי אימון כתואר אקדמי. התוכנית באונ' תל אביב היא בדגש של מדעי התנהגות, ומעבירים אותה מאמנים שהם גם פסיכולוגים, אז יתכן שזה מה שאת מחפשת. בכל מקרה, אני מציעה לך לבדוק כמה בתי ספר וללכת לערבי מבוא כדי לדעת שאת בוחרת נכון. יש עוד מידע בשאלות הנפוצות של הפורום.

bloss

New member
תודה ענבל.

אבל לא, מה שאני באמת רוצה זה לימודי קואוצ'ינג כתואר אקדמי. האם את חושבת שבקרוב יהיה משהו כזה?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לצערי אינני יודעת את התשובה

אימון הוא מקצוע מעשי וכדי לעסוק בו לא דרוש תואר. יש קורסים רבים שמכשירים מאמנים מצוינים. האם עבורך חשוב התואר יותר או ההכשרה באימון?

bloss

New member
תודה לשתיכן.....בוקר טוב

עבנל אומנם חשובה לי ההכשרה,אבל הייתירוצה לקבל גם תואר ....זה משהו שאני מאד אוהבת כך שחשבתי אולי אוכל למצוא דרך ולשלב ארת שניהם. בכל אופן תודה רבה לך...

orpazn

New member
יש תואר שני עם התמחות בקואצינג במכללה למינהל

אני שולחת לך את הלינק http://media.colman.ac.il/MACoaching0709/default.asp?toolId=2558&sug=2&CMP_Name=78

למעלה