שלום- שאלה

raven6

New member
שלום- שאלה

שלום אני מקוה שהגעתי לפורום המתאים, רציתי להתייעץ לגבי נושא ופשוט לא ידעתי לאן לפנות הכרתי מישהו לפני חודש והתחלנו לקיים יחסים לפני שבוע ובפעם הראשונה והיחידה שקיימנו יחסים ירד לי די הרבה דם ואח"כ מאוד כאב לי שממש היה לי קשה ללכת. בעבר כאב לי בעת חדירה ( אבל לא הפעם) אבל לא היה לי דם. הייתי אצל הרופא והוא שלח בדיקות למעבדה ואמר שבאופן כללי הוא לא רואה משהו לא בסדר( תוצאות יגיעו עוד שבועיים). בעבר כבר עשיתי את הבדיקה שהרופא עשה לי והכל היה תקין. אני ממש מחבבת את הבחור הזה וכיף לנו יחד וזה הורס הכל אני אשמח לכל עיצה , עזרה , לכל מי שקרה לה ותוכל לייעץ לי מה יכול לגרום לדימום תודה מראש

לנושנוש

New member
להתחיל ללכת למומחים בתחום.

אולי בעיה שלך טיפה יותר מורכבת ודרוך מישהו שמתמחה בבעיות מין ולא גניקולוג רגיל. תנסי גם דעה שניה מגניקולוג/ית יותר צעירים או בלי קשר לגיל. אולי רופא נוסף ניתקל כבר בבעיה כמו שלך. מה שאת מתארת נישמע כואב ואם זה לא בעיה פסיכולוגית זאת עלולה להפוך לבעיה פסיכולוגית. הגוף יקשר יחסי מין לכאב וזאת תהייה בעיה עוד יותר קשה כנראה. כדאי ליבדוק מה קורה עם זה בהקדם לפני שזה הורס לך כל ההנעה ממין. בהצלחה!

raven6

New member
אני אמתין לתוצאות מעבדה

ואם יצא תקין אני אשקול.

האם זאת היתה הפעם הראשונה שלך?

לא כל כך ברור מתוך מה שאת מתארת האם זו הפעם הראשונה שלך. אם כן, אזי מדובר בדימום של ביתוק הבתולין. במידה ולא, יכול להיות שמדובר בשרידי דם מחזור או פצע פנימי שנפער ודימם. במידה והרופא אבחן שאין משהו קונקרטי ויש בדיקות מעבדה בקרוב, אל תיכנסי ללחץ ואל תתני לאירוע חד פעמי לקלקל לך. למצוא קשר בריא, נעים וכייפי זאת חוויה טובה. תשמרי אותה וראי בזה חוויה מחשלת של הקשר, ולא חוויה מכשילה.

raven6

New member
לא הפעם הראשונה

בעבר כן כאב לי והפסקתי לזמן מה אבל הפעם לא כאב בכללודווקא ד נהניתי , אלא שהיה די הרבה דם ואחכ במשך שבוע כאב לי מאוד ולא קיימנו יחסים יותר ולמרות שניסינו פעם אלת כאב לי מאוד . בבדיקה הרופא לא ראה משהו חריג ולקח משטח למעבדה , בעבר עשיתי את הבדיקה הזו( בעיות במחזור- דימומים לפני המחזור) ולא היה משהו חריג .

אולי דלקת?

שווה ללכת לעוד רופא ומישהו עם ידע סקסולוגי אפשר למצוא כאלה באתר איט"ם ובעיקר לחכות לראות מה התוצאות.

raven6

New member
כן נראה לי שזה מה שאני אעשה

הוא טוען שזה פסיכולוגי אבל אני מרגישה כאב ממשי ויש דם והפרשות חומות מוזרות סליחה שאני מלאה אתכן בפרטים תודה

אם זה כואב אז לא להמשיך

כאשר כאבי מין כואבים, לא להמשיך!!! המשך קיום יחסי מין גורמים להתנייה בין המין לכאב. להמשיך ולעשות משהו כייף אחר , ליצור חוויות טובות ובעיקר לא להכאיב לעצמנו סתם.... פני לרופא אחר, עם רקע סקסולוגי עדיף. בהצלחה

למעלה