שלום!!!! שאלה....

uoston

New member
שלום!!!! שאלה....

שלום קוראים לי שני ואני בת 17 וחצי. אני ומשפחתי רוצים לאמץ כלב(אחרי שהחתול בית האהוב שלנו מת לפני שבועיים....הוא היה בן 9 וחצי והוא מת מכשל כליות) עכשיו יש לנו בעיה אבא שלי הוא נכה ומפחיד אותו שאם הכלב יבוא אליו וזה אז הוא יפיל אותו כי כלבים קופצים וזה. אנחנו רצים כלב קטן(אני רוצה שועל מעורב) ואנחנו לא יודעים אם באמת יש כזה כלב....-שלא קופץ הרבה. יש לנו שכנים שיש להם כלב כמו שאני רוצה והיא לא ממש קופצת עלייך, רק אם אתה קורא לה אז היא קופצת, ואני פוחדת שעל היום הראישון אבא שלי לא יואהב אותה וזה. הוא אוהב כלבים הוא פשוט מפחד ליפול. אז....יש כלבים אם התנהגות נוחה?

toomuchdogs

New member
שיפי היא כלבה נוחה מאוד

מקסימום היא תלקק את אביך - זה הכי נורא שהיא תעשה, היא מאוד אוהבת ומאוד מעניקה היא דיי כלבת שטיח ואני לא חושבת שהיא תקפוץ גם אם תבקשי ממנה - אלא אם כן תאלפי אותה...

toomuchdogs

New member
בת 4 חודשים, עברה תילוע וחיסון ראשון

היא מאוד נוחה ומתפנקת, אני מבינה שאתם משפחה רגועה, שיפי צריכה שידאגו לה למים בצורה קבועה וזמינה - חם לה רוב הזמן...והיא מאוד אוהבת את הרצפה הקרירה בבית. מקווה שאתם אוהבים נישוקים......... היא גם כמעט גמולה מצרכים בבית, למעט תקלה אחת ל....

toomuchdogs

New member
כמה חיות יש בבית? ומי יהיה אמון על הטיולים?

ז"א יש מי שיוציא אותה לטיולים, מה יקרה כשאת תתגייסי או תלכי לעיסוקייך, יהיה מישהו איתה שידאג לה ויוציא אותה לטיולים? בכל מקרה קחי את הטלפון ודברי איתנו אם הדבר מתאים קטיה 0546317115 סמדר 0546317116

uoston

New member
אני עושה שירות לאומי בעיר שלי

כך שאין בעיה, וכבר התאמנתי על הכלבה של השכנים שלנו, דיברו איתנו על מה זה לאמץ כלב, אנחנו פשוט לא יודעים עם יש כלבים עם כל מיני אופי. ויש עוד אנשים שיוציאו אותה לטיול זאת לא בעיה בכלל. אין יותר חיות.

zooom360

New member
לכל כלב אופי אחר..

אפילו אם הכלב גיזעי, זה כמו אנשים, יש כלבים ביישנים יש כלבים חבר'מניים, יש כלבים עצלנים יש כלבים פעלתניים ושובבים... אולי הרעיון הכי טוב שתקחו כלב לאומנה ותראו איך האופי ותחליטו?..

zooom360

New member
יש כלבים שיותר קופצים

ויש שפחות ויש שלא, יש לי 2 כלבות אחת אוהבת לקפוץ וזה אכן מטריד, והשנייה לא קופצת בכלל, הבעיה שלא תמיד אפשר לדעת לפני האימוץ, אבל אם תלכי לעמותה אולי המתנדבים יוכלו להגיד לך אם הם יודעים מה הטבע שלו, ויש כלבים של עמותות (או לא של עמותות) שהבית אומן יוכל לומר לך אם הכלב קופץ או לא. אבל בכל אופן אם אילוף נכון, הכלב לא יקפוץ, תזמינו מאלף לפגישה ראשונית (אפשר לפעם אחת ואפשר ליותר) פגישה ראשונית עם מאלף לא תזיק ואף תועיל. אבל אתם לקחתם בחשבון שגידול כלב שונה מגידול חתול?.. בכל מקרה את את יכולה לפנות לעמותה הקרובה לביתך (באיזה איזור את גרה, אני בטוחה שיש פה אנשים שיוכלו להגיד לך על העמותה הקרובה, ואולי אף מתנדבים.) ואת יכולה גם להכנס לפורום אימוץ והתנדבות..
אנחנו נשמח אם תחזרי לפה ותגידי לנו מה החלטתם, ואם תאמצו כלב, אף תעלו פה תמונות שלו\שלה, ותספרי עליו\עליה..

למעלה