שלום שאלה

שלום שאלה ../images/Emo20.gif

מה זה אור ירוק הזה? התקשרו אליי היום ושאלו אותי אם התחלתי ללמוד ואמרו לי שמהשיעור ה-20 מגיעה לי ערכת מלווה או משהו כזה.. מישהו יודע מה זה אומר, ואיך הגיעו אליי?

simba32

New member
תשובה

אור ירוק זו עמותה שעוסקת בהרבה נוסעים שקשורים במלחמה בתאונות הדרכים. הפעילות שלשמה פנו אלייך היא פעילות הדרכתית שאור ירוק מבצעת לנערים/ות בתקופה שממש לפני או אחרי קבלת רשיון הנהיגה ולמלווים שלהם. במסגרת הפגישה הזו מדברים על כמה נושאים: שיתוף הפעולה בין הנהג למלווה (חלק מהנהגים קוראים לחלק הזה: איך לא לקדוח), תפיסת סיכונים בכביש, כל נושא ההפתעות ועוד כל מיני טיפים לגבי תקופת המלווה ונסיעות הסולו הראשונות שלך ועוד כמה דברים. בסוף המפגש כל נהג מקבל ערכה שכוללת תיק, דף הסבר לכבי התקנות וההוראות שחלות כפי נהגים חדשים, 2 חוברות לגבי הליווי ולגבי הפתעות בכביש, דיסק עם סרטון נחמד ואנימציות של מצבי נהיגה ועט. המפגש מאוד נחמד, לא משהו כבד. איך הגיעו אלייך? כשניגשת לתיאוריה מילאת טופס של אור ירוק או שאחת החברות שלך שאור ירוק היו אצלה המליצה עלייך....

ב18

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לא מילאת משהו שעשית תאוריה? בכל מקרה הם באים מסבירים לך קצת על העמותה הבעלים סכנות נהיגה בטוחה ודברים כאלה..ומביאים לך תיק גב דיסק דיוידי שמסביר על נהיגה, מחברת כזו שגם מסבירה איך לנהוג נכון, עוד ספרון כזה, עט, ושלט נהג חדש

למעלה