שלום, שאלה

מיכל..~

New member
שלום, שאלה ../images/Emo17.gif

יש לי שאלה, ואני מקווה שהיא תהיה ברורה... לפני כ-3 שנים עברתי תאונת דרכים בהם נםצעתי בגפיים התחתונות, האבחנות היו:
- pelvic LC 1 ---> orif - RT Lot Tibial Plateau shazker 1 ---> ORIF - LT Tibial Plateau shazker 2 ---> ORIF​
אין לי באמת מושג מה כתוב שם למעלה, העתקתי את זה מהדף של הסיכום מחלה שלי, אבל בקיצור שברתי את 2 הברכיים ואת האגן כעבור שנה שברתי את כף רגל שמאל שלי, אבל שברון קטנקטן בעצם הרביעית אם זכור לי נכון, ואחרי עוד שנה שברתי את הכף רגל הימינית שלי, וזה כבר היה שבר טיפה יותר רציני (בעצם החמישית כמדמוני) השנה נרשמתי לפזיו' והפנו אותי לקבוצת ברך, מהיןם שהצטרפתי לקבוצה הכאבים חזרו אליי, יש לציין שלא חשתי בכאבים בקושי, לפעמים בברכיים בישיבה מרובה או בעליית מדרגות ולפעמים בכפות רגליים, אבל עכשיו הרבה יותר כואב לי ואני ממש מרגישה רגרסיה במצב שלי.. אני חוששת שאולי הקבוצה רק מזיקה לי, כי אולי עובדים שם מאוד על הברכיים, אבל זה פוגע בכפות רגליים שלי? זה הגיוני? ולמה יש לי כל כך הרבה כאבים?? ואם זה נורמלי - מתי זה יסתדר?? אם זה משנה אני בת 20 וחצי. כך שלא אמור להיות לי בעיה בריאותית אחרת ואני בריאה בדר"כ. סליחה על שאלה קצת מבולבלת ותודה מראש על תשובה.

כאבים לאחר פעילות

קודם כל את צריכה לעדכן את מי שמעביר את הקבוצה. יתכן מאד שרק עכשיו התחלת לבצע פעילות שלא עשית בעבר וזה גרם לכאבים. זה קורה פעמים רבות וזה מצריך התאמה של הפעילות למצב שלך. אולי תצטרכי להחליף קבוצה למשהו שיותר יתאים לך. בדרך כלל הכאבים חולפים אחרי מספר ימים ושוב..אם לא אז תעדכני את הפיזיו' שמעביר את הקבוצה. יעל

למעלה