שלום, שאלה

רZוש

New member
שלום, שאלה ../images/Emo13.gif

שמתי לב שהרבה באים לפורום, שואלים שאלות ואומרים איזה רונים יצאו להם ומקבלים תשובה למה הולך לקרות. איך אני מיישמת את זה גם? אשמח לגלות מה צופן לי העתיד. (בנושא מסויים כמובן)

תיכנסי לאתר הרונים בטאגליינס

ותבחרי רונים אקראית, או לפי דף "רון רון וסגולתו - שימי לב, לא לפי הפירושים אלא לפי צורות שמדברות אלייך. תחשבי על שאלה בזמן שאת בוחרת, ואת השאלה תכתבי ביחד עם שמות הרונים שיצאו לך. שלושה רונים שאת מחבבת או שיצאו אקראית ... הצלחה!

רZוש

New member
הבנתי, עכשיו אשמח לקצת כיוון ../images/Emo13.gif

שאלתי האם אני ו***** נחזור להיות ביחד בקרוב? הרונים שנבחרו: 1. וונג'ו. 2. ג'רה. 3. תוריסאז'. אשמח לשמוע מה צופן לי.

ניראה ש...

בכל מיקרה, גם אם תחזרו, אתם תיפרדו שוב, כלומר, ניראה שזה לא הקשר של חייך. שיש מישהו שתמשכי אליו, ואיתו תהיי, שהוא לא *****. ככה שקחי את זה בקלות... תהני כל זמן שזה נמשך...

רZוש

New member
אז רגע, אני רוצה להבין משהו...

האם זה אומר שאכן נחזור מתישהו או לא? (עזבי רגע את זה שכנראה ניפרד אחכ שוב אם נחזור) לא הבנתי כ"כ. תודה בנתיים על התשובה.

זה אומר

שלא ברור אם תחזרו או לא, מפני שברמה הקארמתית, זה לא כל כך חשוב אם אתם ביחד או לא. בקיצור, אם תחליטי לחזור תחזרי, אבל כדאי שתדעי, שזה לא "כתוב בגורל" שלך. את מבינה למה אני מתכוונת?

רZוש

New member
הלוואי והחזרה הייתה תלוי בי...

אז היינו חוזרים, אבל זה לא תלוי בי יותר מדיי. תודה על התשובה.

נשמע ש...

נישארת באוויר בכל מה שקשור לזוגיות הזו. אני מייעצת לך לבדוק מה קיבלת ממנה, מה למדת ממנה, ולתת לעצב, לגעגוע, לכל אלה - להיות. .לחוות אותם בלי רגשות אשמה. זה נורמלי ובסדר להיות עצובים ומתגעגעים כשקשר שהיה לנו נעים נגמר. את צריכה תקופת החלמה ואל תתביישי להיות בה!

למעלה