שלום, שאלה

Nilly1925

New member
שלום, שאלה../images/Emo13.gif

יש לי שאלה כשאני והחבר שלי מתחרמנים, הוא נמנע מלגמור. (אנחנו בחדר שלי ולא נעים לו מהריח וכאלה). הוא מגיע למצב שאיבר המין שלו עומד , והוא מרגיש שהוא חייב לאונן. אנחנו ממשיכים להתחרמן, הוא מרגיש שהוא חייב להוציא , ואז הוא לוחץ קצת על איבר מינו כדי להוציא קצת נוזל, אבל בכל זאת, הוא מרגיש שיש עוד המון נוזל בפנים, והוא לא מוציא אותו. הוא אמר לי שזה די מסוכן, ואני מפחדת. מה שהוא עושה באמת מסוכן? אסור לו להגיע למצב שהאיבר המין שלו עומד והביצים מתנפחות, והוא בכל זאת לא עושה כלום (מאונן)? אשמח לתשובות תודה מראש

זה לא מצב בריא לא להשפיך

למה אתם לא שוכבים? מדוע רק מתחרמנים? זה מצב לא בריא אם עומד לו והוא לא פולט זרע את יכולה בכיף לעשות לו ביד שהוא יגמור ואפשר בעזרת נייר מטבח לנגב את הזרע ולזרוק לשרותים ומה איתך את לא מתגרה אין לך גירויים מינים? את יכולה לעשות לו ביד והוא לך בנרתיק בטוח ששתיכם תהנו מקווה שעזרתי במקצת

emh

Member
לא לגמור...

אין שום סכנה ממשית בלאונן\להתחרמן, להגיע כמעט עד השיא ולא לגמור. נכון שזה יכול להיות מאוד לא נעים מבחינת התחושות שלו אח"כ, אבל אין בזה שום סכנה. אני לא מבין למה הוא חושש לגמור, לגבי הריח אפשר לאוורר את החדר 5 דקות ולפזר ספריי או דיאודורנט. כשכתבת "הוא מרגיש שהוא חייב להוציא" לא הבנתי אם הכוונה לזרע או להפסקת החדירה, בכל אופן, תשתמשו בקונדום ואל תסמכו על משגל נסוג.

למעלה