שלום, שאלה

Elia SG

New member
שלום, שאלה ../images/Emo13.gif

אני מתחילה ביום שני בשבוע הבא הסרת שיער בלייזר במפשעות ובית שחי.. העניין הוא שכל השנים השתמשתי בשעווה ובחיים לא נגעתי בסכין גילוח, לכן אין לי מושג איך משתמשים בו.. (אני מניחה שהשימוש הוא לא בעיה כ"כ גדולה). השאלה שלי היא איך אני יודעת כמה להשאיר לטיפול הלייזר (הראשון וגם להמשכים)? וכמה ימים לפני רצוי לגלח? הרי מעולם לא ראיתי אחרי כמה ימים השיער אצלי צומח לאחר גילוח- כיוון שאף פעם לא ניסיתי. לצערי עוד לא קניתי סכין גילוח ואשמח גם להמלצה לאחד כזה. לגלח יום לפני הטיפול לא יהיה טוב נכון? ומבחינת המפשעות- האם אפשר עם מספריים או שגם שם רצוי לגלח? הבעיה שלי היא בעיקר איך לדעת כמה אמורים להשאיר לטיפול.. ואם זה יהיה טיפה יותר ס"מ מהרצוי- האם הטיפול לא יעבוד טוב? תודה

abuju

New member
המלצות:

תקני סכין המיועדת לנשים (היא חדה פחות מזאת המיועדת לגברים וכך לא תיחתכי) לגלח יום לפני במקלחת על עור מסובן גם במפשעות - בכל האיזור המטופל (אם את מסירה הכל אז תגלחי גם הכל) את לא צריכה להשאיר אורך כזה או אחר

Elia SG

New member
תודה!

קניתי מארז סכיני גילוח לנשים, הכי פשוטים.. מקסימום אם אראה שאני צריכה לטווח הארוך בטיפולים להשתמש לעיתים יותר תכופות אקנה סכין יותר חדשני. העניין עם המפשעות הוא שאני עדיין לא סגורה לגמרי כמה אני רוצה להוריד וכמה להשאיר (את הכל- לא אוריד), אז השארתי חלק שם.. זו תהיה בעיה במידה ובאותו רגע בטיפול אחליט שארצה יותר? *מרגישה ממש צעירה בכל העניין הזה
*

Elia SG

New member
הסבר-

השארתי במפשעות חלק *מהשיער*, לא חלק smooth שכזה..

abuju

New member
תגלחי הכל בבית

אם יגלחו לך במרפאה "על יבש" יכאב לך יותר ויעקצץ במהלך הטיפול. תדריכי את הרופא המטפל כמה להוריד. אני אישית חושבת שחלק לחלוטין הכי יפה, אבל זה, כמובן, לשיקולך.

שאלה

שלום לפני טיפול לייזר באיזור בית שחי ומפשעות מגלחים את השיער עד חצי מ"מ זה מספיק ממליץ לא לגעת בשיער ולהגיע לטיפול הראשון ולעשות הכנה וקיצור במקום כך שהרופא יוכל לבדוק את סוג השיער,גוון העור ולקבוע פרמטרים במקום. בהצלחה

למעלה