שלום: שאלה קטנה

שלום: שאלה קטנה

תגידו, מה הפז"מ שבו ניתן לעבור מרייקי אחד לרייקי 2 ומרייקי 2 לרייקי 3 תודה

במקום בו אני למדתי:

היה צריך לטפל טיפול עצמי מלא במשך לפחות 100 ימים רצופים, וגם לעשות לפחות 50 טיפולים באנשים אחרים, כשהכוונה לטיפול של לפחות שבוע על כל אחד + תיעוד של כל טיפול בטפסים מיוחדים. זאת בעצם הסיבה שלא עברתי מרייקי 1 לרייקי 2. רק מי שרוצה להפוך את הרייקי למקצוע היה מצליח לעמוד בדרישות האלה. לעומת זאת, אני שמעתי מחברה שלי שהיא הייתה בקורס רייקי שארך שבוע, ובו היא עברה חניכה במשך הימים מרייקי 1 לרייקי 2 ואז לרייקי מאסטר. אז בעצם הכל תלוי במורה.

hannit

New member
המלצה

אני ממליצה על 100 טיפולים 60 במטפל עצמו לניקוי אנרגטי ואיזון ו40 בלקוחות שמהם תגבה 30-50 שח´ למפגש.

זה יקח 3000 שנה אם אני יגבה כסף...

את לא חושבת... הייתי עושה לחברים שלי בכיף (ללא תשלום)

סליחה מראש על הקטלניות....

אין דבר כזה פז"מ! מה זה פה צבא הרייקי? לפי הרגש של התלמיד ואף אחד לא יכול לעצור אותו! לא טיפולים באחרים ולא זמנים! שלושים שניות עשית רייקי 2, זוז......
אור וטוב אוריאל מעוז

פרק זמן מסויים........

מהו פרק זמן מסויים? זמן הוא דבר יחסי, שעה בנופש ושעה בעבודה אינם אותה שעה. למרות שבכל שעה יש שישים דקות ובכל דקה יש שישים שניות. לכן הפז"מ אינו רלוונטי. הכל לפי הרגשת האדם. אם תחושתו הפנימית היא לעשות רייקי 2 בזמן כל שהוא אז שיעשה אותו וכנ"ל לגבי המאסטר. אגב, דרגת המאסטר הינה למעוניינים ללמד רייקי ולא לטיפולים. בדרגת המאסטר לא לומדים טכניקות טיפול נוספות. אינטואיציית האדם הינה הקול הפנימי, קולה של הנשמה ואין לאף אדם זכות להגיד לו אחרת או לקבוע זמנים. אור וטוב אוריאל מעוז

cybercorp1

New member
זה נורא קשור ../images/Emo24.gif

באייך שהתלמיד מפנים וחי על פי העקרונות של הרייקי , יש כאלה שעושים את זה תוך יום ויש כאלה שלוקח להם שנים , מקווה שעזרתי...

למעלה