שלום,שאלה קטנה...

zigmond 69

New member
שלום,שאלה קטנה...

אני צריך לשאול על סטרואידים. אולי זה ישמע לכם טיפשי למדי,אבל בכל זאת: אני מחפש דרך מהירה יחסית ל א- להרזות/לשרוף שומן. אני ממש לא שמן,אבל הייתי שמח להפטר מכמה קילו'. ב- להתחזק,כמה שיותר. אני חלש יחסית וכל מה שניסיתי (כולל תרגילים,מכון כושר,הכל, ואני מתמיד בזה כבר הרבה זמן...) לא עבד... לכן,אני צריך לדעת על "סטרואידים", חוקיים כמובן, או דברים בסגנון,ולשמוע על ההשפעות ותופעות הלוואי. אגב,שמעתי משהו גם על "אבקת חלבון" שלוקחים והיא מנפחת את השרירים,משהו כזה? בכל מקרה,תודה רבה לכל העונים... zigmond 69-בר

ממתי

New member
אתה צודק, זה באמת נשמע טפשי למדי

ולא רק נשמע, זה באמת טפשי למדי. פה נעשה הפרדה: סטרואידים אנבוליים זה דבר אחד. זה כ"כ מיותר, בלתי חוקי, לא בריא ואידיוטי שאני בכלל לא רוצה לדבר על זה. אבקת חלבון, זה דבר אחר. היא לא מנפחת שרירים. תיקח את כל המלט שבעולם ואת כל הלבנים שבעולם והבניין עדיין לא ייבנה, אם לא יהיו פועלי בניין לבנות אותו. כשאתה מתאמן אתה מרגיל את השרירים למאמץ. ככל שתמשיך להתאמן ותעלה בסולם הקושי והמשקולות אתה תמריץ את הגוף לפתח שרירים גדולים יותר כדי לעמוד במאמץ המוגבר. בשביל להגדיל את מסת השריר אתה צריך חלבון. אתה כמובן יכול לקבל את החלבון מהמזון הרגיל (ביצים, דגים, בשר, מוצרי חלב) אבל אתה גם יכול להשתמש בדרך קיצור ולקחת תוספת חלבון בצורת אבקה בלי כל ה"מסביב" שיש באוכל. לשאלות על בניית תוכנית אימונים מתאימה, אתה יכול לפנות לפורום "חדרי כושר" פה בתפוז.

למעלה