שלום, שאלה קטנה

roychu

New member
שלום, שאלה קטנה

אני עומד לפני קנייה של מצלמה דיגיטלית ויש לי שאלה כזאת, יש לי תקציב של 1200 שקל, אני ידוע שזה לא הרבה, אבל מסתדרים. יש לי התלבטות בין 2 מצלמות בעיקר, BENQ DC2410, או HP PHOTOSMART 720C ה-BENQ אמורה להיות איכותית יותר במחינת צילום, אבל החברה לא מוכרת לי, לעומת זאת ה-HP עם פחות איכות, אבל משהו מוכר, וגם היא לא רעה. מישהו מכיר את המצלמות, איכות התמונה? איפה כדאי לקנות? יש מצלמות טובות יותר במחיר הזה?

אף אחת מהן.הייתי מחפשת דגם של

אולימפוס,ואפילו 'מותחת' טיפונת את התקציב,לא בהרבה. התמורה שמקבלים היא הרבה הרבה יותר מהתמורה שמקבלים מהדגמים שהזכרת, אלא אם כן אתה ממש ממש מתעקש
מצד שני - יתכן ואינך צריך 'יותר מדי'...

../images/Emo91.gifלקרוא ב'טאגליינס' - שיבצתי

שם מידע ונקודות חשובות שראוי לקחת בחשבון בטרם נכנסים ל'סיחרור רכישת דיגיטלית' - למה 'סיחרור'? כבר תקרא שם

roychu

New member
אוקיי, נראה עם אפשר למתוח ../images/Emo6.gif

אני אקרא אחר כך את מה ששמת בטאגליינס. על איזה דגם של אולימפוס היית ממליצה? כי ראיתי שההבדלים ביניהם עצומים

חייב לקרוא ולהחליט לפי המידע מה

בדיוק אתה רוצה וצריך - ולפי המרכיבים שציינתי שם - ההכוונה תהיה הרבה יותר אמינה ויעילה, לדעתי,עבורך

Shadocan

New member
תנסה לברר קודם כל אם יש לך מישהו שט

שטס לארה"ב או שדרך חבר יכול להביא אני מתכוון נגיד דוד שמכיר מישהו או הורים אני קיבלתי מצלמה של אולימפוס D560 דרך חבר של דוד שלי עלה לי 240 דולר שזה לא יותר מ1100 ש"ח כשבארץ זה עולה בסביבות 1600 - 1800 ש"ח

עולה = דבר משתנה מיום ליום,במיוחד

בדיגיטליות,ובמיוחד במיכרזים. במצלמות הדיגיות הקומפקטיות - מי שמתעקש על רכישה בארץ,עם האחריות והבלב...בלה...בלה את ההצעות הכי טובות מוצאים דווקא ב...מיכרזים. רק צריך לעקוב
גם ב'זאפ' לא 'עולים' על כל האתרים האלו - אז מצריך חיפוש ידני של המתעניין - ולדעתי בהחלט שווה להשקיע בו
היו כבר כמה מקרים של דגמים שנמכרו כאן במחיר זול מחו"ל,אפילו ללא המע"מ והמשלוח,וגם בתשלומים. תלוי ב...מזל?...(ואין הכוונה ל'מחודשים' - אלא לחדשים לגמרי!ובאחריות יבואן-ולא 'אפורה',אם כי גם כאלו לא חסר) אולי יהיה זה ה'טיפ היומי' שלי

למעלה