שלום שאלה קטנה

miss late

New member
שלום שאלה קטנה

אני לא יודעת אם הנושא קשור לכאן אבל אני שואלת בכל זאת למקרה שמישהו כאן יוכל לענות לי שמעתי לא מזמן על תוסף תזונה הנקרא "פיטו ברונז" שמכיל רכיבים טבעיים בלבד שגורמים לשיזוף בריא ו"עמוק יותר" וכמו כן מרכיבים המגנים מפני סכנות השמש הנה קישור לתוסף התזונה- http://www.pharmaguri.co.il/?CategoryID=202&ArticleID=321 השאלה שלי היא האם מישהו שמע על זה? והאם קיימות סכנות משימוש בתוסף תזונה זה? תודה לעונים..

0 אור 0

New member
פרסום סמוי?

אז למקרה שזה לא פרסום אלא שאלה תמימה: הסביר לי פעם אחד הרופאים שעוסקים בנושא סרטן עור, כי אחד הגורמים לשאננות בנושא והחשפות יתר היא האשליה שנותנים לנו קרמי הגנה שונים. גם התוסף שאת מציינת עלול להיות מסוכן במובן הזה של פיתוח אשליה שהוא באמת יכול למנוע את הנזקים ולאפשר חשיפה בטוחה לשמש. הרכיבים שהתוסף מכיל כמו כורכום ופלבנואידים וויטמינים מונעי חמצון אכן ידועים כמסייעים למניעת נזקים מאורח החיים רצוף הזיהומים והקרינה שלנו - אפשר להשיג אותם מהמזון ומתוספים רבים ידועים ובדוקים. יחד עם זה, כמובן שאין בלקיחת תוסף זה או תוספים אחרים או אפילו טינקטורה מותאמת אישית על ידי הרבליסט מומחה מתן רשיון לצאת לשמש ולהגביר את הקרינה. לקיחת מונעי חמצון וצמחים מטהרים מומחזקים תעזור רק אם במקביל גם נשנה את אורח החיים לבריא יותר, נימנע מן החשיפה המיותרת לשמש , ואז באמת החומרים הללו יסייעו לנו להתגבר על אותם הנזקים אשר נוצרים ממילא תוך כדי החיים. הערה נוספת: התייחסתי למרכיבים על פי הפרסום, שהם מרכיבים מצויינים. אבל בשביל להחליט אם להשתמש בתוסף זה או אחר , חשוב לבדוק את הריכוז - במרבית התכשירים המסחריים יש ריכוז נמוך מאד של חומרים פעילים כך שהם לא ממש אפקטיביים.

miss late

New member
תודה רבה!

ממש לא פרסום סמוי! פשוט שמעתי על התוסף הזה וחוץ מפרסומות באינטרנט לא היה לי שום מידע עליו אז רציתי לברר כאן אם מישהו מכיר... תודה על התשובה אבל בכל זאת לא חיפשתי מסנן הגנה כי גם כתוב עם התוסף כי חובה להשתמש איתו במסנן קרינה ושזה לא בא כתחליף! הכיוון היה יותר אם זה אכן נכון כי התוסף מעניק לעור "שיזוף פנימי" בעזרת הכורכום והגזר...נשמע לי קצת מוזר לא?

למעלה