שלום שאלה על רולר

briza1

New member
שלום שאלה על רולר

בעבר הייתי רוכב די הרבה ואז התגייסתי וכו וכו וקיצר רציתי לחזור לרכב אבל הרולר שלי קצת קטן עלי. אני לא מעוניין להשקיע כ"כ הרבה ונתקלתי ברולרים האלו , אני לא בעיניינים כבר אבל ראיתי שהם אבק 7 אז מה יכול להיות רע בהם אשמח לתשובות . http://www.energym.co.il/prodinfo.asp?id=226

yoman321

New member
../images/Emo11.gif אל תגע בדבר הזה!!!

זה רולרס של חברת מדבקה! זה כמו לקנות נעל ריצה של חברת "מייק" או אופנוע של חברה שתנקראת "דמאהה" (ולא התבלבלתי באותיות!) זה רק יגרום לך נזק גופני וימאיס עליך את ההחלקה, אתה לא תהנה להחליק עם זבל כזה עזוב את האינטרנט, רולרס קונים בחנות! ובחנות לרולרס ,לא בחנות בגדים או חנות צעצועים גש ל: אטלנטיס (מול קניון איילון) או רוזן מינץ (הירקון 40) או קרייזי רולר בהרצליה
יש עוד 3 חנויות שמוכרות רולרס אבל אני משתדל לא להמליץ עליהם בגלל שהמוכרים שם לא ממש מבינים מה הם מוכרים (מדובר במגה ספורט, ספורט וורטהימר ואנדלס-רולר) החלקה נעימה אה ולגבי להשקיע, צר לי לאכזב אותך אבל אם אתה מתכוון לקנות רולרס בפחות מ700 שקל אז אל תקנה בכלל! אתה רק תחסוך לעצמך סבל (כי רולרס בסכום נמוך מזה יהיו רולרס צעצוע ) אבל אתה יכול לשקול ללכת לכיון של משומש, אני לא ממליץ על זה אבל אם אתה ממש עני וממש דלוק על רולרס אז זה הפתורון הזמני עד שתוכל להרשות לעצמך רולרס נורמלי

briza1

New member
תודה רבה על התשובה ובכל זאת

מה כן לקנות עד 700 ש"ח ולא מעבר? ראיתי דגמים של ROCESו SALOMON מומלצים?

Oferyko

New member
אנדלס רול

לא מסכים עם יומאן, מהביקור שעשית שם השירות הוא אדיב והם ממש מישתדלים לעזור, גם ברמה המיקצועית. תעיף שם ביקור אם אתה במילא קופף לרוזן ומינץ. המיבחר באנדלס-רול הוא הרבה יותר גדול, אל תיפסול אותם ליפני שתיבדוק. בשורה התחתונה, אני ממליץ בדיקה.

yoman321

New member
../images/Emo4.gif

השירות הוא אדיב
ממש מישתדלים לעזור
המיבחר באנדלס-רול הוא הרבה יותר גדול
ברמה המיקצועית
לא
לדעתי כשמדובר ברולרס רמה מקצועית הרבה יותר חשוב מרצון,אדיבות,ומבחר מוכר שלא מבין במה שהוא מוכר זה כמו נהגת מרוצים שצריכה שמישהו אחר יחנה במקומה את האוטו , זה פשוט מגוכח! אני מקפיד להמליץ יותר על רוזן-מינץ בגלל שירות מקצועי ואדיב שקיבלתי שם גם לאחר הקנייה של הרולרס

yoman321

New member
תלוי בסגנון החלקה שאתה אוהב

אני אומר תגיע לרוזן ומינץ או לאטלנטיס והם יתנו לך הכוונה קצת יותר מקצועית הם לא ינסו לדחוף לך סתם רולר וגם לא ינסו להוציא ממך כסף , למוכרים בחנויות האלה אין אחוז ברווחים ובמכירות וכל העניין שלהם זה לתרום ללקוח בהתאמה של רולרס

pktov

New member
נושא

תיכנס לאינטרנט, לדוגמא FROOGLE ותחפש רולר של SALOMON או K2 או ROLLERBLADES חלק מהמוכרים ישלחו לארץ

yuval roller

New member
הכללה לא נכונה

אני לא מכיר את המוכרים בורטהיימר ובמגה ספורט. אבל את שלומי וסשה מאנדלס רול אני כן מכיר. שניהם מחליקים שנים, גם איתנו בקבוצה וגם לבד [שלומי מחליק בדאון היל מזה שנים].בחנות זו מייעצים מניסיון ולמעשה החנות נפתחה אך ורך לצרכי קהילת המחליקים מתוך אהבה לנושא זו הסיבה שבנוסף לרוזן מינץ ולאטלנטיס [בימי חמישי- ליאוניד] - אנדלס רול מעניקה גם היא שירותי תיקונים רוטציות בחינם. הכללתה של אנדלס רול באותה רשימה יחד עם מגה וורטהיימר איננה הוגנת כלפי שלומי וסאשה ומהווה השמצה. אני בטוח שגם נתי מרוזן מינץ יתמוך בדברי.

forestdevil

New member
עוד דבר, בחנות של וורטהיימר בקניון

הגדול בפתח תקווה, עובד ליאוניד. אני לא חושב שמישהו יכול להגיד שהוא לא מבין על מה הוא מדבר... יכול מאוווד להיות, שעוד חנויות מחזיקות מידי פעם מוכרים מקצועיים בתחום.

yuval roller

New member
ועוד נקודה למחשבה:

הודעה כזו ששוללת את המקצועיות של חנות מסויימת בפורום "סמי מקצועי" כמו זה - יכולה לגרום לנזק כלכלי ישיר לאותה חנות [פגיעה במוניטין ובהכנסות]. האם אתה, יומאן, יכול לעמוד בתוצאות ובהשלכות של הדברים שכתבת?

yoman321

New member
אני מבסס את זה על דברים בשטח!

אני ראיתי מוכרים בוורהיימר (בנמל) שדוחפים ללקוחות רולרס במידה גדולה יותר אחרי שניסיתי להסביר למוכר לא לעשות את זה הוא עוד התווכח איתי בגלל ש"פעם" הוא היה מחליק
הם גם ניסו למכור לי גלגלים האיכות הכי ירודה שיש למרות שבפירוש ציינתי שאני מחפש משהו איכותי!!!
לגבי מגה ספורט אני חושב שאני בכלל לא צריך להרחיב בדברים לגבי הרשת, פשוט בזיון , פעם נכנסתי לשם על רולרס והתחלתי ללמד את זה שעובד שם במחלקת הרולרס איך להחליק (ממש צעדים ראשונים) ולגבי אנדלס רולרס כבר ההרחבתי פה בהודעה אחרת , אני לא קונה משקרנים! הוא לא דאון הילר ולא מקצועי!! הוא מרכיב פריימים בצורה לא נכונה ולא מקצועית והכי נורא, בצורה מסוכנת! הוא גם מרכיב דברים שלא יעילים! (כמו שאחיו הקטן מחליק ברחובות ת"א עם רולר אגרסיב ופריים 5X84 - דבר שטוב אך ורק לדאון היל! , וגם את זה הוא לא הרכיב נכון!)

yoman321

New member
כן ברור...

שלומי מחליק דאון-היל מזה שנים , הוא כלכך מהיר שכל שבת הוא נמצא בנשר והחבר'ה "האמיתיים" של הדאון-היל (ביניהם נתי מרוזן ומינץ ולאון מאטלנטיס) לא ראו אותו שם אפילו פעם אחת. אני לא יודע מתי ראית אותו עושה דאון וממי שמעת את השטות הזאת אבל אני כבר חודש בענף הדאון היל ומכיר טוב טוב את כל הנפשות הפועלות, הוא לא אחד מהן. תשמע, אני ראיתי את היצירות המסוכנת שלו. הוא לא יודע למה ואיך מרכיבים פריים לנעל,אני לא יודע מה איתך אבל בתור מחליק שמשקיע הרבה זמן וכסף בענף לא הייתי רוצה לפנות לחובבן ובטח שלא לחובבן שמתחזה למקצועי.

briza1

New member
חברה תודה על כל העצות

לבסוף רכשתי סלמון ברוזן ומינץ בירקון השירות היה אחלה למרות שהרבה יעוץ לא קיבלתי ואני לא יודע אם גם יש צורך בכזה יעוץ ברגע שהסברת למה הרולר ישמש, אבל אולי אני טועה בכל מקרה תודה רבה וגלישה נעימה

yoman321

New member
מזל"ט!

נקווה לראות אותך בספורטק ובהדרכות! ברוך הבא לקהילה
איזה דגם קנית?

lombart

New member
הצעה

מנסיון אישי גם אני חייל ונתקלתי באותה בעיה תאזר בסבלנות ותתחיל לחפש רולר יד שניה אני מצאתי זוג בדיוק במידה שלי חדש מהקופסא סולומון FSK CARBON 300 במילים אחרות סטנדרטי ונחמד השגתי אותו במחיר זול מאוד במיוחד ביחס למכירים בחנויות (כרבע ממחירו בחנות) משכורתו של חייל היא כ400 ש"ח אל תחרוג ממנה ואתה עדיין יכול לקנות אחלה רולר... רק... סבלנות! בהצלחה

למעלה