שלום שאלה נביחות

אורקוש

New member
שלום שאלה נביחות

שלום אני לא יודעת אם זוכרים אותי כאן עדיין אבל בעבר הייתי משתתפת בפורום בכל מקרה אני צריכה לדעת משהו ואתם המקום הכי טוב לכך עברתי דירה עם שתי הכלבות שלי לפני שבועיים במשך השבועיים איש לא אמר לי מילה עליהן אתמול שבאתי הביתה הוא טען שהן נבחו כל היום והפריעו לו למרות שבשיחה קודמת שערכתי עימו לא אמר כלום עליהן האם הוא יכול לעשות משהו ? הסברתי לו שאני עובדת ואין לי מי שיהיה איתן במהלך היום ושבדרך כלל אינן נובחות ושאלה נוספת האם כדאי לי להשאיר טלווזיה או מוסיקה במשך היום ? אף לא ניסיתי אבל אולי כדאי לנסות ? תודה ממני, מדייזי ובוני

scorpia

New member
אומרים ש...

אם שמים מוסיקה או תחנה כלשהי ברדיו, אז הכלבים נרגעים וחושבים שיש מישהו בבית. אבל הכלבים הרי חכמים ויודעים שאין אף אחד... עלה לי רעיון, שתשימי קלטת להקלטה של 3 שעות???!!! וכשתחזרי הביתה תבדקי את ההקלטה. עכשיו, השכן: מבוגר? זקן? נשוי?????? אולי זו אחת הדרכים שלו להתחיל איתך???? לדעתי נסי את הרעיון של ההקלטה! אשמח להתעדכן

bimbo.

New member
ככל הידוע לי, השכן לא יכול ../images/Emo10.gif

לעשות כלום, גם אם יתלונן במשטרה, ירשמו את התלונה, אולי יעשו לך נו נו נו, והחיים יחזרו למסלולם. את יכולה להסביר לו שהסביבה חדשה בשבילן, ולכן הן מגיבות, וזה יעבור. בכל אופן, אל תתני להן להסתובב חופשי, כי אין לדעת מה כוונותיו של השכן, חוץ מהעובדה שאסור לפי החוק לתת להן להסתובב לבד. באשר למוסיקה - אני משאירה את הכלב שלי עם רדיו דולק בתחנה שיש גם דיבורים וגם מוסיקה, כמו רשת ב' למשל.

nobodys girl

New member
אור,

הלילות הראשונים של זואי בבית היא נורא בכתה ולאור העובדה שהיינו בטאותו חדר לקראת ארבע לפנות בוקר גם אני התחלתי לבכות. זה היה מתחיל באחת עשרה, אחרי כיבוי אורות, ונמשך עד הבוקר, יללות בלי הפסקה. מתישהו נשברתי... מרוב יאוש השארתי במערכת דיסק של מוזיקת טאי צ'י ועברתי לישון בסלון... באופן מפתיע זה עבד :) היום (חודשיים אחר כך) זה הולך גם עם פוליקר וסטינג או כשאני מתיישבת לנגן בגיטרה והיא עוברת לדום ומפסיקה לנבוח שווה לנסות :) בהצלחה

למעלה