שלום שאלה לי

soulbird

New member
שלום שאלה לי

למה אין בפורטל
פורום לחולי אסטמה? מקום שבו נוכל לקבל אינפורמציה ותמיכה?

הכתובת היא הנהלת הפורטל...

את יכולה להציע לנהל אחד כזה.... "פורום תמיכה לחולי אסטמה" רוב הפורומים הלא מקצועיים מנוהלים ע"י אנשים שיזמו אותם... הפורום צומח ומתפתח בהתאם לכללים שתקבעי את יכולה גם לבקש מרופא שמתמחה, ו/או ממישהו מהרפואה המשלימה, שהנושא קרוב אליו/ה, להצטרף לפורום ולענות על הצדדים המקצועיים יותר... בהצלחה!!! נאוה

soulbird

New member
פניתי לפני די הרבה זמן להנהלה

והם ענו שרק אנשי מיקצוע מנהלים פורמים רפואיים . למרות שאמרתי שיש לי רופא שמוכן שאני אפנה אליו שאלות מיקצועיות . אני מעוניינת יותר בפורום תמיכה לחולי אסטמטים . כחולה בעצמי אני מבינה את ההרגשה של אי יכולת להכניס חמצן לראות. ובכל המקומות שגלשתי בהם לא ראיתי פורום מתאים לקהילת האסטמתים- חבל

פורום תמיכה אינו פורום רפואי...

ראי פורום הפרעות אכילה.... הוא מנוהל ע"י 2 בנות, חולות בעצמן שרצו לפתוח בית תומך... הן עושות עבודה מופלאה... תפני שוב ותדגישי שזה פורום תמיכה אני בטוחה שיהיה פשוט יותר... בהצלחה!!! תעדכני כאן אם ייפתח אולי הנושא קרוב לחלק מהמשתתפים כאן נאוה

soulbird

New member
לגבי פורום הפרעת אכילה

הוא איננו נושא רפואי כמו חולי אסטמה . ונאמר לי שהם רוצים איש מיקצוע למרות שאמרתי שהפורום יהיה תמיחתי ופחות אינפורמטיבי למרות שיש לי רופא שאני יכולה להפנות שאלות רפויאות אליו. פניתי אלהם די מזמן

שאלה טובה

אבל לא קשורה לפורום , כפי שנאוה ציינה הכתובת היא הנהלת הפורומים. בהצלחה.

soulbird

New member
אני אגיש בקשה להנהלה למרות

שאין לי ציפיות גבוהות יום טוב ותודה

ההנהלה התחלפה...

ייתכן שפנייתך הקודמת הייתה להנהלה הקודמת... ולגבי הפרעות אכילה.... זו מערכת מחלות שחלקן מסכנות חיים הרבה יותר מאסטמה... זה נושא מאוד רפואי, וגם נפשי... שווה לך לנסות שוב... נאמר: יגעת ולא מצאת - אל תאמין לא יגעת ומצאת - אל תאמין יגעת ומצאת - תאמין
נדנדי להם עד שיסכימו. אם זה חשוב לך... נאוה

למעלה