שלום, שאלה לי בנוגע לעידכון כתובת

קשכפית

New member
שלום, שאלה לי בנוגע לעידכון כתובת

יש לי שתי כתובות אחת מהן שבה אני גרה בפועל, בכל הרשויות עידכנו את הכתובת שלי למעט משרד הרישוי, פניתי אליהם לפני יותר משנתיים וטירטרו אותי כהוגן כך שפעמים חיכיתי במשרד הפנים, שם עודכנה הכתובת השנייה שלי ואף קיבלתי מסמך אותו פיקססתי שוב למשרד הרישוי, לבסוף הואילו לעדכן את הכתובת שלי ברשיון הנהיגה המחודש שלי והוא נשלח לכתובתי הזו. לאחרונה קיבלתי לחדש רשיון רכב וזה נשלח לכתובתי הישנה, לאחר 3 שיחות טלפון היום הבנתי שברוב חוכמתם הם עידכנו את הכתובת שלי רק לגבי רשיון הנהיגה שלי ולגבי רשיון הרכב (קטנוע) שלי הם לא, הם מסרבים לעדכן את הכתובת ושוב שולחים אותי למשרד הפנים, לאן עלי לגשת במשרד הפנים (אני מת"א) כלומר לאיזו מחלקה ובאיזה ימים/שעות? אני לא מוצאת את זה באתר. תודה מראש וחג שמח

צוות Gov

New member
עידכון כתובת

שלום רב, להלן הפרטים של לשכת מינהל אוכלוסין - תל אביב כמפורסם באתר משרד הפנים: קבלת קהל: ימים א'-ה' בשעות 8:00-12:00 כל השרותים, ימים ב' ו-ד' בשעות 14:30-17:30 ללא אשרות ואזרחות כתובת: דרך מנחם בגין 125, קומה 0 67012 טלפון: 03-7632500 , פקס: 03-7632523 לידיעתך, על פי המפורסם בפורטל gov.il, אין חובת נוכחות אישית: שינוי כתובת הינו באחריות משרד הפנים. ניתן לבצע זאת גם מבלי להיות נוכח בלשכת משרד הפנים, ע"י שליחת מכתב רשום ללשכת משרד הפנים עם ספח תעודת הזהות הנוכחי וטופס לשינוי מען. הרישומים בכל משרדי הממשלה מתעדכנים על פי הרישומים במשרד הפנים. חשוב לציין כי: השירות אינו כרוך בתשלום. כל אזרח יכול לבקש שינוי כתובת עבורו, עבור בן/בת הזוג ועבור ילדיו, בתנאי שיצורפו ספחי תעודות הזהות של מי שעבורם מבוקש השינוי. בשינוי מען לישובים קהילתיים ולקיבוצים, יש להמציא אישור ממזכיר הישוב או הקיבוץ על השינוי. שינוי מען לאילת (מישוב אחר), חובה להגיש באופן אישי בלשכה למנהל אוכלוסין אילת תוך המצאת הוכחות למגורים שם לעיונך שאלות ותשובות בנושאים: שינוי כתובת, שינוי פרטים אישיים וכו' המפורטים בפורטל gov.il. חג שמח, צוות gov.il פרויקט ממשל זמין www.gov.il

קשכפית

New member
תודה רבה! ו...

העניין הוא שבמשרד הפנים הכל בסדר, הייתי שם ועידכנו את הכתובת שלי כבר לפני כמעט שלוש שנים! הבעיה היא מול משרד הרישוי, משום מה למרות שעידכנתי כתובת במשרד הפנים ולמרות שהם הודיעו (כך נאמר לי) כפי שמקובל למשרד הרישוי עדין יצא שבמשרד הרישוי לא מעדכנים את הכתובת שלי לאחר מס' שיחות טלפון (לפני כשנה או פחות ) ולאחר שפיקססתי את הטופס שקיבלתי לשם כך ממשרד הפנים, הואילו לעדכן את הכתובת שלי במשרד הרישוי אך באופן רשלני רק לגבי רשיון הנהיגה. החודש כשקיבלתי לחדש רישיון רכב זה לפי הכתובת הישנה, התקשרתי וביקשתי שיעדכנו גם את זה ואין עם מי לדבר, חוזרים ואומרים לי שרק רק רק דרך משרד הפנים ככה שאני כאן במילכוד: במשרד הפנים עידכנו במשרד הרישוי לא, ולא מוכנים מה לעשות?

אורית gov

New member
עדכון מען

שלום רב, על מנת שנוכל לסייע לך באופן פרטני, אנא צרי קשר לתמיכה הטכנית של אתר התשלומים הממשלתי: 03-9765200 או דואר אלקטרוני [email protected] בברכה, אורית

קשכפית

New member
תודה, שלחתי לך כרגע מייל לכתובת

אם תוכלי לעזור יהיה נפלא, אני נתקלת בקירות אני לא יודעת איך לצאת מהפלונטר. אם תעזרי לי אולי לא אאבד את האמון שלי במין האנושי
בוקר טוב

קשכפית

New member
רוצה להודות לאורית

שלא הבנתי בדיוק לאיזה גוף היא שייכת אבל היא שלחה אלי מסר שהנושא שהעלתי כאן טופל, ואני לא יודעת איך היא עשתה את זה אבל לדבריה הכתובת שלי במשרד הרישוי עודכנה עכשיו. אחרי שהוציאו לי את המיץ היא עשתה שם משהוא (קסם?) וזה סודר הבטיחו לי בטלפון שזה מעודכן וישלח אלי העתק של רשיון הרכב שלי לכתובתי החדשה, עדיין לא הגיע ואני אדווח לאורית כשזה יגיע בתקווה שזה יגיע ותודה על העזרה ועל הנכונות ועל הפורום הזה ששמר על השפיות שלי בדקה ה 99.9 חג עצבנות שמח לכולם!

למעלה